Politică

Iulian Capsali: Moartea și privatizarea ca soluții

spitalPatriciu Achimas-Cadariu şi-a dat demisia, lăsând în urmă copiii morţi de SHU, “realizaţi” din afacerile statului cu corporaţiile Pharma. Urmează ca aceia care nu își vaccinează copiii sa fie decăzuți din drepturi, odată cu Legea Vaccinului. Copiii vor fi vaccinați industrial, ca puii de la avicola. Corporațiile Pharma trebuie sa aibă profiturile maximizate.

Cu manta, s-a lovit şi în fabricile de lactate cu capital românesc care deranjează, ca și țăranii care își vând laptele mult prea bun în piețe. Zeama alba cu arome trebuie sa fie vânduta în supermarketurile care au împânzit țara.

Corporaţiile stau ca nişte corbi gata ca să preia ciozvârtele grase din Sănătate, inclusiv serviciile de urgenţă. Seducţia dată de banul public face că viermii locali (inclusiv din presă) să conlucreze cu păsările corporate mari, necrofage.

Din nou serviciile româneşti “îşi fac datoria” şi în scandalul dezinfectanţilor din spitale, în care DNA-ul nu mişcă deşi este vorba de siguranţa naţională. Nimeni nu face nicio anchetă în aceste cazuri cumplite. Pentru că sunt implicaţii prea profunde.

Se aşteaptă privatizarea Sănătăţii (inclusiv a spitalelor) ca totul să se ascundă sub preş şi sistemul “vechi” să cadă sub presiunea publică.
Până la urmă, viaţa oamenilor nu contează. Mafia locală scoate bani, sunt băgaţi câţiva la puşcărie şi vine privatizarea ca o “izbăvire” peste toate.
Tinerii frumoşi şi liberi răsuflă uşuraţi. S-a făcut dreptate.

Autor: Iulian Capsali

Sursa: Iulian Capsali