Politică

Iulian Capsali: ”Gherila Soros se răzbună imbecil”

Aromânca Simona Halep are toate datele anti-#rezist: este credincioasă și exprimă asta public, făcându-și cruce la finalul meciurilor în fața milioanelor de telespectatori, chiar dacă televiziunile corect-politice o mai cenzurează; are un cult al familiei și al patriei evident, deci total pe dos decât chiloțarul Bădiță și compania.



Nu, imbecilii ăia nu au venit pentru ea, cu care nu au absolut nimic în comun pentru că uneltele Soros nu au nimic sfânt, au venit special să o huiduie pe Firea.

Poți să o detești pe individă, în locul ei putea să fie absolut oricine, să spunem și Ceaușescu însuși, golănia aia nu se face, nu era loc pentru așa ceva. Chiloțarii puteau să se întâlnească oricând și să urle în fața sediului Primăriei, era o acțiune la care puteam să consimțim sau nu, dar nu era deplasată. Așa, a fost de porc. Pentru că am asistat la o diversiune care a pus-o într-o situație stanjenitoare chiar pe cea omagiată (vezi foto) fata asta excepțională ce nu merita să fie martora unei reglări de conturi politice.

Am pățit odată să fiu invitat la o masă și să asist la o ceartă între soți care m-a determinat să nu mă mai vadă vreodată la ușa lor. Că te poți certa oricând, dar nu când ai musafiri. Nu îți aprinzi țigarea în biserică, nu fluieri, nu îți desfaci o bere, nu vii în șlapi și pantaloni scurți nici în sfântul lăcaș, nici la Cotroceni, chiar dacă ești ateu sau, în cazul celălalt, îl desconsideri pe Johannis. Nu se face. Dar pulifricii nu numai că nu au nimic sfânt – de asta insist să subliniez că Simona Halep este incompatibilă cu ideologia ce o secretă acești agitatori de profesie – dar sunt crescuți în familii în care politețea nu este parte a educației, sunt gunoaie sociale.

A fost răzbunarea unor turpizi după mitingul împotriva abuzurilor din Justiție organizat de coaliția aflată la guvernare.

Păcat că un moment atât de frumos a fost pătat cu scârnă globalistă. A, și să nu uit, cât de prost/proastă să fii ca să crezi că Simona ar fi vrut să fie celebrată într-o piață, dar nu a vrut Firea? Peste tot în lume, din rațiuni de securitate, astfel de acțiuni se organizează pe stadioane, ca lucrurile să fie ținute sub un relativ control.

În fine, suntem, fără să vrem, părtași la un război de hărțuire unde nu există reguli. Și cred că uneltele diversioniste trebuie tratate în consecință.

Autor: Iulian Capsali

Sursa: Iulian Capsali

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Greșeală a fost a Simonei, trebuia sa-și prezinte trofeul la Cluj, măcar in Ardeal era bun simt Pt o mare campioana și nu ar fi fost huiduită chiar dacă apărea cu Gaga de mâna. Bucureșteni își dau arama pe fata din nou, lipitorile României