Politică

Iulian Capsali: “Follow the money!”

images (1)Nu ştiaţi cine împinge organizaţia ASUR de la spate – ai cărei reprezentanţi sunt Moise şi Cernea – în lupta împotriva firii unui neam creştin? Aceiași care au organizat Maidanul la Kiev şi care promovează homosexualitatea în forţă, numind un ambasador mondial pe această problema în încercarea de a coloniza o lume care se opune încă experimentelor sociale criminale.

Departamentul de Stat al SUA, prin Biroul pentru Democraţie, Drepturile Omului şi Muncă, a lăudat ASUR (Asociaţia Secularist-Umanistă din România) pentru programul intitulat „Stop îndoctrinării religioase în şcoli!” în România. Departamentul de Stat al SUA specifică în anii trecuţi: „În septembrie, ASUR a îndemnat Ministerul Educaţiei să retragă imediat din şcoli manualele de religie care promovează intoleranţa şi să facă toţi paşii necesari pentru a preveni îndoctrinarea religioasă. Asociaţia şi-a exprimat îngrijorarea în privinţa includerii conceptelor de „păcat”, „iad” şi „diavol” în manualele de religie pentru şcolile primare. ASUR a criticat, de asemenea, înscrierea din oficiu la orele de religie şi a început o campanie pentru a informa părinţii că au dreptul să-şi retragă copiii de la ora de religie” (sursă – ActiveNews)

Emil Moise este şi absolvent al cursurilor postuniversitare – pentru doctoranzi şi profesori universitari – în programul “Religion, Globalization, and the State”, organizate de Central European University din Budapesta, Ungaria, o facultate fondată de Soros special pentru colonizarea culturala a Europei de Est. Aportul României la această şcoală ideologică a fost reprezentat de un escroc, membru marcant al GDS, “profesorul” Sorin Antohi, şeful departamentului de istorie al Universităţii Central Europene, fost turnător la Securitate, prieten al lui Tismăneanu care l-a făcut membru în Comisia Prezidenţială pentru analiză dictaturii comuniste. Relevant este faptul că Sorin Antohi a condus DOCTORATE fără să aiba titlul de doctor! (Chiar mă întreb ce s-a întâmplat cu zecile de doctorate frauduloase ale acestei şcoli de dresaj ideologic.) Aceasta chestiune de drept penal a fost escamotata de toți membrii GDS din motive de solidaritate a intelectualilor băsiști.

Remus Cernea deja nu mai are nevoie de prezentare. Este o creaţie politică a sistemului globalist care a făcut dintr-un om fără însuşiri o persoană publică. Evident, cu sprijinul presei. Este de observat cum a fost învăţat în şcolile de formare a activiştilor NWO să folosească stereotipuri verbale repetate până intră bine în capul unor oameni lipsiți de structuri interioare temeinice: “îndoctrinare religioasă”, “intoleranţă, “atac la persoană”, “fundamentalism” vs. “toleranţă”, “eu întorc şi celălalt obraz” etc. Un demagog bine dresat şi împins de politica oficială americană la televiziuni, care i-au creat o enormă platforma publică.

Se începe cu ora de religie, iar presa îşi face datoria de Coloana a V-a a ateismului din România. Atacurile împotriva BOR sunt continue de ani de zile şi am atras atenţia într-un articol că în spatele acestora se află structuri din SRI care dirijează atacul împotriva fibrei ontologice a neamului românesc, unii dintre ei fiind membri sau susţinuţi în carieră de culte neoprotestante americane.

O să urmeze mai mult ca sigur, exact ca în Occident, după ce numărul creştinilor devine neglijabil iar propaganda permanentă reuşeşte să creeze Omul Nou, un atac împotriva simbolurilor creştine, a Crucii şi a marilor sărbători creştine – Naşterea Domnului şi Învierea -, obligarea preoţilor de a oficia căsătorii homosexuale şi considerarea sodomiei ca un fapt firesc, nu un păcat. Pentru asta se cenzurează deja pasajele biblice neconvenabile.

Pentru că România are cei mai puţini atei din Europa şi sentimentul religios este încă extrem de puternic (numai micuţa Malta ne depăşeşte procentual, dar foarte puţin), aveţi motivul pentru care această presiune ideologică a globalismului este colosală. Forţele acesteia in nu se vor da în lături că să folosească războiul “cald” după cel propagandistic, ca soluţie a acestei “probleme” de inadecvare a României la o direcție impusă pe plan mondial.

Ce se poate face ca sa ne opunem acestui fenomen de distrugere a spiritului și identității naționale? În afara unei lupte duhovnicești necesare oricărui creștin care și-a asumat un parcurs ecleziastic spre Mântuire, ar trebui sa structuram o opoziție reala. Pentru asta însă, spaima de politică inoculată nouă timp de 70 de ani ar trebui sa dispară sau măcar să fie depășită.

PS Înainte de orice, înscrieți-va copiii la ora de Religie!

Autor: Iulian Capsali

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

 • aşa zişii “credincioşii” trebuie să mai primească câte una peste bot, să le reamintim să ne lase în pace cu povestea asta, cu minciuna asta gogonată[religia], când toată ţara asta este o ţară de bandiţi şi de borfaşi…ne supărăm dacă ne pune cineva oglinda în faţă,.. nişte ipocriţi siniştri care “nu mai pot de grija naţiei”…de aceea o să spun că religia este capcana celor cu minte puţină, a celor care nu pot vedea viaţa altfel dacât prin prisma “adevărului sfânt”,..spus de popa[BOR]… Astăzi nu mai putem continua cu această abordare a vieţii, astăzi când informaţia pur şi simplu “cade ” peste noi, a rămâne prizonier în haznaua numită “credinţă strămoşeasca” , nu dovedeşte decât un retard mintal şi un cretinism congenital nediagnosticat la timp.

 • O data cu venirea lui ANTIHRIS pe lume adepti lui vor veni cu stmpila lui iar apoi VA LUA EL PUTEREA SI VA PRIGONI PE CRESTINII CE SUNT IMPOTRIVA LUI.Sa avem asadar incredere in ce ne spun SF.CARTI.
  Cum sa mai rabde DUMNEZEU pacatele noastre: stam necununati in biserica, nu mai sun fecioare premum MAICA DOMNULUI in fata DOMNULUI can mergem sa ne cununam in biserica,mergem varuiti pe fata la biserica casa DOMNULUI ,AVEM LEGALIZATA PROSTITUTIA [ia impozite statul la cluburile de noapte unde este cea mai mare curvie] , AVORTU SI MULTE ALTELE, si multe altele daca stam sa ne gandim putin mai mult.
  Cand cineva VA SUPARA CU CEVA ce facem noi ca oameni?
  DUMNEZEU a rabdat prea mult si cred si eu,si cand a venit paganii lau osandit la moarte.

 • tovaraşu’ “ortodox”, eşti o mostră de om…”credincios,cu frica de dumnezeu”..adică eşti VARZĂ !!!

 • Tovarasu anti a fi asa, doar impotriva, arata o anume incapacitate de a mai intelege si altceva in afara de ideile pe care sistemul a vrut sa le bage in capul multora, dar nu a reusit decat la putini. Pacat ca in acest secol exista in mintea unora, ideile partidului bolsevic, care in primul an a omorat 5 milioane de oameni in Rusia. Acele idei veneau pentru a face din oameni niste subordonati ai dezinformarii, ai muncii fortate, al vesnicelor cozi de unde se lua mancare. Oamenii nu puteau fi transformati in roboti daca nu se incerca sa li se taie accesul spre altceva decat lumea asta. Exista spun specialistii o zona in creer care reprezinta legatura omului cu Dumnezeu in felul vazut in crestinism. Un tovaras foarte materialist si cu ura (anormala) fata de crestini, a fost adus in stare de hipnoza, iar toate ideile preconcepute si invatate au fost anulate, lasata doar mintea lui cea normala. Ce s-a intamplat a fost socant pentru ei, nu si pentru noi, a inceput sa vorbeasca despre Dumnezeu, cu fraze din ce in ce mai frumoase, cu un fel de dragoste fata de Cel care exista in constiinta oricui, ba chiar s-a observat ca vorbea mai frumos decat altii care au invatat. Pacat ca se suprapun peste cunoasterea aceasta pura toate ideologiile criminale care are nevoie de un tip de oameni. Au recunoscut multi ideologi ca ceea ce au facut vorbind impotriva credintei era o obligatie pt ca erau urmariti. E pacat sa acceptam chiar ceea ce niste neaveniti au imprastiat in societate. Multi trec peste ceea ce au invatat prost si accepta ceea ce mai ales stiinta de azi cu arsenalul de descoperiri arata ca absolut nimic nu se face singur si nu apare din intamplare structura urias de complexa a fiintelor vii. E pacat sa nu vedem si sa nu cercetam de pe net argumentele care arata altceva decat ceea ce si eu am invatat pe la scoala. Ideologiile nu aduc nimic bun. Doar daca ne-am gandi la friptana din care trebuie recunoscute toate elementele lui Mendeleev si duse fiecare la celulele care au nevoie doar de anumite elemente. E ceva care s-ar scrie in multe milioane de carti, aratand o parte din mecanism. In interior noi suntem facuti sa recunoastem magneziul, seleniul, fierul, cobaltul, din covrigul care-l mancam… Noi de abia am descoperit aceste elemente ca exista in sec 20, dar de cand e omul acest mecanism de recunoastere din noi functioneaza. Asa ceva depaseste capacitatea noastra de intelegere, Doar cel care stia de la inceput ca exista magneziu in alimente a proiectat cum sa fie folosit de sistemul nervos si de miliardele de celule care au acelasi ADN si care sunt proiectate sa foloseasca acest element. Ideile anticrestine aparute in Rusia au fost negate chiar de cei ce erau obligati sa le spuna. Mai bine cercetam acele dovezi de pe net pentru ca omul a fost facut ca sa-i inlocuiasca pe diavoli, locul lui nu e in iad, dar daca totusi nu accepta nimic, va ajunge acolo de unde nu mai iese nimeni niciodata.

 • Tovarasu anti a fi asa, doar impotriva, arata o anume incapacitate de a mai intelege si altceva in afara de ideile pe care sistemul a vrut sa le bage in capul multora, dar nu a reusit decat la putini. Pacat ca in acest secol exista in mintea unora, ideile partidului bolsevic, care in primul an a omorat 5 milioane de oameni in Rusia. Acele idei veneau pentru a face din oameni niste subordonati ai dezinformarii, ai muncii fortate, al vesnicelor cozi de unde se lua mancare. Oamenii nu puteau fi transformati in roboti daca nu se incerca sa li se taie accesul spre altceva decat lumea asta. Exista spun specialistii o zona in creer care reprezinta legatura omului cu Dumnezeu in felul vazut in crestinism. Un tovaras foarte materialist si cu ura (anormala) fata de crestini, a fost adus in stare de hipnoza, iar toate ideile preconcepute si invatate au fost anulate, lasata doar mintea lui cea normala. Ce s-a intamplat a fost socant pentru ei, nu si pentru noi, a inceput sa vorbeasca despre Dumnezeu, cu fraze din ce in ce mai frumoase, cu un fel de dragoste fata de Cel care exista in constiinta oricui, ba chiar s-a observat ca vorbea mai frumos decat altii care au invatat. Pacat ca se suprapun peste cunoasterea aceasta pura toate ideologiile criminale care are nevoie de un tip de oameni. Au recunoscut multi ideologi ca ceea ce au facut vorbind impotriva credintei era o obligatie pt ca erau urmariti. E pacat sa acceptam chiar ceea ce niste neaveniti au imprastiat in societate. Multi trec peste ceea ce au invatat prost si accepta ceea ce mai ales stiinta de azi cu arsenalul de descoperiri arata ca absolut nimic nu se face singur si nu apare din intamplare structura urias de complexa a fiintelor vii. E pacat sa nu vedem si sa nu cercetam de pe net argumentele care arata altceva decat ceea ce si eu am invatat pe la scoala. Ideologiile nu aduc nimic bun. Doar daca ne-am gandi la friptana din care trebuie recunoscute toate elementele lui Mendeleev si duse fiecare la celulele care au nevoie doar de anumite elemente. E ceva care s-ar scrie in multe milioane de carti, aratand o parte din mecanism. In interior noi suntem facuti sa recunoastem magneziul, seleniul, fierul, cobaltul, din covrigul care-l mancam… Noi de abia am descoperit aceste elemente ca exista in sec 20, dar de cand e omul acest mecanism de recunoastere din noi functioneaza. Asa ceva depaseste capacitatea noastra de intelegere, Doar cel care stia de la inceput ca exista magneziu in alimente a proiectat cum sa fie folosit de sistemul nervos si de miliardele de celule care au acelasi ADN si care sunt proiectate sa foloseasca acest element. Ideile anticrestine aparute in Rusia au fost negate chiar de cei ce erau obligati sa le spuna.

 • Ca de obicei nu postati comentariile, nu sunteti seriosi, sunteti partinitori si nu cred ca merita sa va mai ia cineva in seama

Abonează-te la newsletter