Politică

Iulian Capsali: Dimensiunea genocidului asupra poporului român

infectii-nosocomialeStatisticile oficiale spun sec: Ministerul Sănătăţii a înregistrat, între 2010 și 2015, peste 57.000 de infecţii nosocomiale în spitalele din România. Neoficial, experții vorbesc de peste 50.000 de morți din cauza infecțiilor din spitale, PE AN.

Ar fi bine să ne amintim de modul în care Sistemul a folosit moartea actorului Tecuceanu, datorată infecției luată din spitalul Colentina, folosită de dr. Străinu Cercel (secretar de stat în minister, dacă țin bine minte) pentru manipularea masei înspăimântate deja tot de el. Individul soma Statul să cumpere sicrie pentru moartea anunțată a sute de mii de cetățeni români. El, de fapt, era pus de marii actanți ai BigPharma ca să vândă vaccinuri şi să le şi folosească pe cobaii umani. Vaccinuri care, la rândul lor, fac victime, însă niciodată recunoscute de Sistem, dar care, paradoxal, mai ales în SUA, generează prin Justiție despăgubiri de zeci de milioane de dolari.

Dacă, aşa cum se speculează nu fără îndreptățire, în cazul Colectiv avem un atentat criminal camuflat sub un accident, deci politica poate fi schimbată în mod cinic folosindu-se oameni calcinați pe post de argument, în acelaşi timp lovindu-se în principala instituție care articulează societatea românească, e vorba desigur de Biserica Ortodoxă, putem să constatăm că Noua Ordine Mondială se realizează cu orice mijloace posibile.

Astăzi, la Palatul Parlamentului, a fost parcat un camion cu 3 milioane de semnături pentru susținerea modificării articolului din Constituție ce defineşte Familia. Este, după câte ştim, un record mondial în strângerea de semnături olografe, depăşit doar de o petiție online împotriva tratatului TTIP, prin care corporațiile încearcă să îngenunchieze economic statele europene. Însă petiția online a fost semnată de cetățenii tuturor statelor europene şi nu a depăşit patru milioane de semnături.

Prin mutarea atenției asupra unui cadavru mutilat dintr-o maşină accidentată, se produc mai multe conexiuni psihologice de masă. Vinovatul este mort, aşa cum aşteptau toți cei care au observat dimensiunea acestui genocid, astfel că dorința de justiție este ostoită momentan. Cine se va mai întreba de toată încrengătura mafiotă care sufocă statul? Poate câțiva, timp în care acoperiții din presă vor avea rolul de a arunca perdele de fum peste toată dubitația emergentă. Semnăturile strânse cu trudă de Coaliția pentru Familie vor fi depuse la subsolul clădirii Parlamentului, în speranța că vor fi uitate. Probabil că indivizi de tipul Zgonea, ce este ținut artificial pe postul de Preşedinte al Camerei Deputaților de autoritatea cu care s-a implicat ambasadorul Klemm, îşi vor face datoria în această privință, mai ales că individul este fondator al S.E.C.S. şi un sprijinitor al Revoluției Sexuale Neomarxiste, al politicilor LGBT. Adică exact ceea ce încearcă politica actualei administrații americane, împreună cu cozile de topor de la Bruxelles, să implementeze în țările creştine ale Europei şi în SUA, peste voință popoarelor.

Destructurarea socială şi implementarea politicilor Noii Ordini Mondiale, între care implozia Familiei joacă în rol esențial, nu se împiedică nici în victime, nici în milioanele de semnături strânse.

Tot ce nu ştiu cei care desenează pe planşete viitorul omenirii este că Dumnezeu poate să îngăduie sau nu toate aceste nenorociri. Noi, creştinii, ne rugăm ca aceste planuri malefice să eşueze, pentru că, în fond, în spatele acestei deconstrucții sociale şi sufleteşti, ştim că este un vechi Război Nevăzut. În care nu există, în ciuda aparenței de slăbiciune, decât învingători in Veşnicie.

Autor: Iulian Capsali

Sursa: Iulian Capsali

Abonează-te la newsletter