Politică

Iulian Capsali: “Cazul Coman” este un non-caz!

Lobby-ul homosexualist face orice ca să scoată profit din manipulări grosiere. Doi bărbați, românul fiind un emul al lui Soros, s-au “căsătorit” într-un alt stat. Curtea de Justiție Europeană a stipulat faptul că bibicii au drept de REȘEDINȚĂ comună.



Nimic nou, și până acum bibicii erau nederanjați de nimeni în cuibușorul lor maro. Deci toată propaganda Statului Paralel, cu Dănileții și presa acoperită (UM DIGI 24, Adevărul, Hoitnews, PRO Tv eiusdem farinae), toate trilurile țipate ale ONG-urilor sorosiste sunt gargară cu apă de ploaie. Au primit un drept pe care-l aveau și înainte.

Să fie sănătoși, Referendumul cerut de cetățenii români va fi la toamnă!

PS: Pentru al doilea an consecutiv, administrația Trump a ales să lase comunitatea homosexuală fără recunoașterea oficială a așa numitei „Pride Month” (Luna mândriei LGBT), așa cum vrea comunitatea LGBT să fie desemnată luna iunie. Klemm, băi față de pește congelat, ai înțeles sau trebuie să ți se deseneze? Poate îți aduci aminte că reprezinți poporul american, nu pe Soros și ideologii lulii.

Autor: Iulian Capsali

Sursa: Iulian Capsali

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Sa se reguleze in cur ca “sot si sotie” cat vor, spurcaciunile de la Bruxelles, dar sa nu ne-o ceara si noua romanilor, ca nu cumva, din popor crestin de 2000 sa devenim si noi, asemenea celor din Sodoma si Gomora! Daca conducatorii tarii recunosc si accepta aceasta “infectie”, atunci du doar ca vor calca in picioare Constitutia Romaniei, dar vor scuipa pe binecuvantarea pe care a dat-o Dumnezeu uniunii dintre barbat si femeie, iar asta ne va costa apoi pe toti, ca neam!

  • Imi aduc aminte ca cineva a spus acum cativa ani ca romanii ar fi vreo 40% homo.basescu, parca? Si ma gandeam ce dracu are asta? Probabil ca s-a ghidat dupa injuratura aceea cu muma pe care o tot folosim noi.Noi de fapt suntem normali.

  • Nu iese fum fara foc. 40% homo, de unde “Sa traiti bine!”. S-or fi declarat pt BANI, BANI, BANI
    # BANI, obtinerea de fonduri externe, punctaj extra la indeplinirea criteriilor de selectie si eligibilitate pretinse “neoficial”; restu, analfabeti functionali, penali, corupti, teroristi, fanatici religiosi ET C. Un pres e dinte, doi pres e dinti, “n” pres e dinti cu toata formula dentara globala. Dintii si presurile globalistilor. Capcana.