Politică

Isarescu a primit ordin de la Consiliul Investitorilor Străini și de la AmCham de a respinge primordial Legea Salarizării și Codul Fiscal

imagesS-A ACTIVAT SI OMUL FMI-ULUI SI AL BANCILOR STRAINE – MUGUR ISARESCU. Isarescu ataca si el reducerea TVA-ului pentru populatie de la 24% la 19%. Guvernatorul Băncii Naţionale critică politica fiscală a Guvernului, atrăgând atenţia asupra unor aspecte pe care acesta le consideră periculoase.

Astfel, Mugur Isărescu susţine că actualul Cod Fiscal nu poate fi aplicat, iar România nu-şi permite acum toate reducerile de taxe care ar urma să intre în vigoare la 1 ianuarie 2016.

„Pachetul acela de măsuri care prevăd reduceri de taxe și impozite este din punct de vedere economic și financiar inaplicabil.

Eu regret faptul că un cod fiscal, care are foarte multe elemente bune, dar cuprinde și aceste reduceri de taxe, este pus în dezbatere publică cu acest pachet de reduceri.

Este vorba de pachetul de reduceri și faptul că toate ar trebui să intre în vigoare la 1 ianuarie 2016. Păi sunt 2,3% din PIB, impact pe deficit”, a spus Mugur Isărescu.

Cateva intrebari pentru Isarescu

1. Unde era Isarescu cand CARITAS-ul facea ravagii in Romania?

2. Unde era Isarescu cand FNI-ul facea ravagii in Romania?

3. Unde era Isarescu cand se petrecea jaful de la BANCOREX in Romania?

4. Unde era Isarescu cand se petrecea jaful de la Banca Columna in Romania?

5. Unde era Isarescu cand bancile romanesti au fost privatizate pe nimic?

6. Unde era Isarescu cand bancile straine au pus dobanzi camataresti la credite – dobanzile cele mai mari din Europa?

7. Unde era Isarescu cand bancile straine au dat credite ‘cu buletinul’?

8. De ce a mutat Isarescu rezervele de aur ale Romaniei, in afara Romaniei ?

9. De ce a luat Isarescu impreuna cu Basescu si Boc 20 de miliarde de euro imprumut, dintre care 14 miliarde i-a luat BNR-ul pentru a finanta gratuit bancile straine din Romania ?

10. De ce a tinut Isarescu ani in sir dobanda BNR la cel mai mare nivel din UE, sufocand creditarea de care avea nevoie economia romaneasca?

11. De ce a facut si face Isarescu o politica impotriva cetatenilor romani in problema creditelor in franci elvetieni?

Dacă s-ar mări salariile bugetarilor automat va fi presiune pe mărirea salariilor și în mediul privat ceea ce ar diminua profiturile fabuloase pe care corporațiile le fac în România.
Consiliul Investitorilor Străini și AmCham sunt ăia de au redactat codul muncii și i l-au dat lui Boc pe tavă în 2011.
Pe Mugur îl doare în cur de neincadrarea în deficitul extrem de mic pe care basescu l-a acceptat anul trecut spre marea lui rusine . Misiunea sa este de a proteja profiturile multinaționalelor prin menținerea unui salariu minim de mizerie ( 1050 lei brut = 780 lei net ) și menținerea actualului cod al muncii.
Asta cu codul fiscal e doar o ” preocupare ” a sa care este servită presei.

Totul pentru front, totul pentru victorie

Asasinii economicii au intrat in fibrilatie si lovesc din toate pozitiile intrun guvern care a avut indrazneala sa nu li se supuna in ultimii trei ani si sa-i trimita la plimbare pe emisarii trimisi de curand la inaintare, americanii transmit in clar semnale de sustinere pentru Mafia securisto-fascista care a confiscat statul roman incurajand-o sa treaca la un nivel superior si sa mearga mai departe, iar cetatenii, ca niste floricele se bucura de soare si de o binemeritata vacanta ne-dand semne sa inteleaga ca intre timp au fost selectionati ca figuranti in noua productie din Jocurile foamei si viitoare pierderi acceptabile din razboiul altora.

– Daca Trilaterala nu e, nimic nu e.
– Cat e Bilderberg in floare nici in conturi nu ma doare.

Sursa: Search News Global

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • si inca o intrebare: poate acest mamut imi spune si mie – de ce eu platesc totul la cursul euro?

  • Isarescu trebuie schimbat urgent!!! Nimeni nu are acest drept de a comanda ce masuri sa fie luate in Romania decit GUVERNUL ALES prin si din vointa poporului roman!!!!