Politică

Ion Cristoiu: Istoria fundurilor pupate de Cătălin Predoiu

predoiu_catalin_pdl_2013Jurnalistul Ion Cristoiu a reacționat dur, printr-o postare pe blogul personal, la prestația lui Cătalin Predoiu de la Realitatea TV de joi seară. Maestru susține că Predoiu a simțit că poate ajunge în curând premier și “i-a ars lui Gabriel Oprea niște pupături în fund, de i s-au rupt acestuia pantalonii”. Iată postarea integrală de pe cristoiublog.ro:

«La alegerile din 2008, Cătălin Predoiu, fost ministru al Justiției în Guvernul Tăriceanu, a candidat pe listele PNL.

După alegeri, Cătălin Predoiu trădează PNL și devine ministru în Guvernul Boc. Rămîne ministru al Justiției în toate Guvernele portocalii pînă la căderea Guvernului MRU. După căderea Guvernului MRU, ca să rămînă mai departe ministru al Justiției, își oferă serviciile lui Victor Ponta. Se opune Crin Antonescu, care nu uitase trădarea din 2008.

În 2013, aflînd că Traian Băsescu va face PMP, merge la Cotroceni și-i propune lui Traian Băsescu un tîrg:

Funcția de șef al PMP în schimbul slujirii necondiționate.

Traian Băsescu îl refuză, știind de trădarea în favoarea lui Victor Ponta. Cătălin Predoiu merge atunci la Vasile Blaga de la PDL și i se pune la dispoziție pentru a-l înjura pe Traian Băsescu în schimbul funcției de prim vicepreședinte PDL. Vasile Blaga acceptă. Cătălin Predoiu înepe să-l înjure pe Traian Băsescu. După ce pierde candidatura PNL la Președinție, Cătălin Predoiu se pune în slujba lui Klaus Iohannis în schimbul funcției de premier.

Vineri e Moțiunea de cenzură.

Cătălin Predoiu a intrat în fibrilație.

Dacă Moțiunea trece – crede el- devine premier.

Pentru acest post, Cătălin Predoiu e în stare de orice.

Inclusiv, să fie odios.

În cazul Rarinca, a sărit în apărarea Tovarășei Procuror Livia Stanciu, dînd cu limbuța umedă prin coafura acesteia, pe post de pieptene.

I-a ars niște cîntări zdravene Codruței Kovesi.

Joi seara, la Realitatea Tv, Cătălin Predoiu, cu perspectiva de a deveni, în fine, premier, i-a ars lui Gabriel Oprea niște pupături în fund, de i s-au rupt acestuia pantalonii:

„Vreau să mă adresez unui om foarte important în statul român la ora asta, dl Gabriel Oprea, un om care a demonstrat eficiență în politică în ultimii ani, un om care a fixat ca obiectiv central al partidului său apărarea unui interes public mai larg, dincolo de interesele partinice, interesul național, un om experimentat, de ani de zile în mecanismele puterii, care nu poate să nu înțeleagă că acest drum nu mai are mulți kilometri și un om care nu poate să nu înțeleagă, cu cât mai târziu i se pune capăt acestei formule politice, cu atât mai rău pentru România.”», a scris Ion Cristoiu pe blogul personal.

Autor: Mihai Livadaru

Sursa: La raport

Abonează-te la newsletter