Politică

Indicații prețiose ca pe vremea sovietelor! Ambasadorul Hans Klemm, întâlnire cu şefii parchetelor din România

646x404Ambasadorul SUA la Bucureşti, Hans Klemm, s-a întâlnit marţi cu procurorul general al României, cu procurorul şef al DIICOT şi procurorul şef adjunct al DNA, discuţiile referindu-se la continuarea colaborării în materia combaterii infracţiunilor transfrontaliere şi a criminalităţii organizate, dar şi la oferirea de sprijin în perfecţionarea profesională a procurorilor români.

Indicații prețiose ca pe vremea sovietelor! Potrivit unui comunicat al Parchetului General, procurorul general Augustin Lazăr a avut marţi o întâlnire cu Hans Klemm, oficialul american fiind însoţit de Marisa Mac Isaac, ataşat pe probleme politice. Din partea Ministerului Public la discuţii au mai participat Laura Oprean, prim-adjunct al procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Daniel Horodniceanu – procuror şef al DIICOT, Călin Nistor – procuror şef adjunct al DNA, Alexandru Fîciu – procuror şef al Serviciului de cooperare judiciară internaţională, relaţii internaţionale şi programe din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Discuţiile s-au referit la continuarea colaborării între autorităţile judiciare române şi americane în materia combaterii infracţiunilor transfrontaliere şi a criminalităţii organizate.

Ambasadorul Hans Klemm şi-a manifestat întreaga disponibilitate de a oferi sprijin autorităţilor judiciare române în sensul perfecţionării profesionale a procurorilor români care îşi desfăşoară activitatea în domeniile considerate prioritare de Ministerul Public. Oficialul american a făcut aprecieri privind activitatea desfăşurată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi de structurile specializate, aceasta constituind o nouă dovadă a încrederii de care România se bucură în cadrul Parteneriatului strategic cu Statele Unite ale Americii.

Sursa: Napoca News

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • mi se pare foarte ciudat acest ins.Asta trebuie imbarcat si trimis sa-si spele chilotii la el acasa.
    De ce nu spune de genocidul asupra indienilor din america?