Politică

Închideţi televizorul sau televizorul o să vă închidă minţile!

53260b038030bAcea cutie plină de non-sensuri şi de plictiseală care ne ţine ocupaţi de la propriile gânduri cu traumatismele şi bucuriile unor clowni neferici şi vânduţi pe te miri ce. Implanturi autorizate în casele şi vieţile noastre, lotizate şi maxim politicizate cu ai lor directori protejaţi de aceeaşi politică pe care ne-o difuzează ca pe o întreagă telenovelă în care actorii au acelaşi scop de a întreţine, deţine şi menţine spiritul românului de rând sclav într-un iglu plin de ecouri zgomotoase.

Suntem împotriva ocupaţiei spaţiului public de către forţele politice, doar că încă nu ştim asta, suntem împotriva înfumurării ideologiei informative care trebuie păstrată şi administrată în mod autentic independent de politică.

Trăim din declaraţiile aceloraşi măşti făcute în faţa aceloraşi jurnalişti fără idealuri, din cauza cărora nu se mai înţelege nici cine are dreptate şi cine nu într-un talk show. Jurnalisti care sunt ca şi un suflet de vânzare într-o licitaţie din care învingător iese cel care oferă mai mult. AVEM NEVOIE DE JURNALIŞTI INDEPENDENŢI.

Ar mai există o soluţie, dar ţine de alegerea fiecăruia, motiv pentru care devine şi cea mai dificilă. Să închideţi naibii televizoarele!

Revoluţia va începe doar atunci când cei care se uită doar la televizor, îl vor închide, se vor ridica de pe canapea şi vor participa activ la viaţa politică. Avem nevoie de o adevărată revoluţie culturală. Fiecare dintre noi trebuie să îşi însuşească rolul de purtător de cuvânt şi să vorbească din inima despre propriile idealuri, fie că îţi petreci viaţa într-o universitate, sau o fabrică sau eşti un elev sau student, fie că eşti director de filială sau sindicalist, trebuie să implicăm pe toată lumea în acest proces şi să încetăm să le cântăm tuturor nani-nani la televizor.

Credeţi–mă, televizorul generează pasivitate şi nu ajunge să apari în vreo emisiune ca să schimbi ţara, soarta sau natură omului, mai ales când toate televiziunile sunt în mâinile politicii. E ca şi un război în care ne luptăm armaţi de bastoane împotriva bombelor atomice, si asta din cauza jurnaliştilor şi conducătorilor tv plătiţi în aur pentru a dezinforma şi pentru a împrăştia gunoiul ignoranţei peste noi toţi.

Acesta va fi primul pas către o schimbare căci, cine crede în balivernele care apar zi de zi pe micul ecran nu îşi va schimba ideea şi nu va fi nici un exemplu pozitiv pentru generaţia următoare.

Mulţi români sunt înguşti la minte şi mulţi au memoria scurtă, şi asta permite celor care se folosesc de mass-media ca şi armă de subjugare să ne facă să uităm, ca şi popor, că sunt mereu aceeaşi care se succed şi care promit, şi nu fac mai mult de atât.

Vă întreb pe voi, când a fost ultima dată când un preşedinte sau premier face, pe toată perioada mandatului său, ceea ce a promis înainte de alegeri?

Luaţi-o ca pe o părere sau ca pe un sfat prietenesc, dar Închideţi naibii odată televizoarele şi folosiţi–vă creierul!

Sursa: Art31.ro