Politică

În SUA lupta pentru România se ascute

Votul final în Comisia de politică externă a Senatului SUA pentru confirmarea lui Adrian Zuckerman ca ambasador în România a fost amânat, printr-o înțelegere bipartizană, până când Casa Albă va răspunde cererii Democraților de a se clarifica acuzațiile de hărțuire sexuală aduse candidatului. Este vorba de presupuse acte de hărțuire care ar fi avut loc cu decenii în urmă.



Această decizie prelungește practic mandatul lui Hans Klemm probabil până la închiderea anchetei privind disparițiile adolescentelor de la Caracal și consumarea viitoarelor alegeri prezidențiale din România.

Pentru a obține amânarea senatorii Democrați au acceptat să deblocheze votul referitor la alte nominalizări, printre care și cea de ambasador al SUA la ONU.

Se poate deduce astfel cât valorează România pentru opozanții Președintelui Trump. Să sperăm că ea va valora la fel de mult și pentru acesta. Mingea este acum în curtea Casei Albe. De felul în care va fi jucată depinde “normalizarea” comunicării diplomatice între România și SUA, cu consecințele ei asupra arhitecturii de securitate în Europa centrală și de est.

Câtă energie va fi dispus sau în măsură să cheltuiască Președintele Trump, în războiul cu gherila globalismului clintonisto-soroșist, rămâne de văzut. Fapt este că deocamdată această gherilă este suficient de puternică pentru a bloca înlocuirea ambasadorului Klemm și rechemarea ambasadorului Maior, ceea ce face imposibilă desfășurarea unei relații politice normale între România și SUA.

Donald Trump îl poate convoca când dorește la Washington pe Președintele Românei, dar nu îl poate trimite acasă pe ambasadorul român la Washington; și nici măcar nu-și poate înlocui propriul ambasador de la București. Asta spune mult despre fronturile de luptă și raportul de forțe din America și din lume.

Ce mai trebuie înțeles este că oricât ar valora România în jocul strategic american și global, prețul ei nu se plătește românilor, ci se negociază și se plătește între trumpiști și anti-trumpiști, ori între aceștia și alți jucători regionali și globali.

Trumpiștii vor să păstreze România pentru a o folosi împotriva Germaniei și Rusiei. Oligarhiile antitrumpiste americane (politice sau corporatiste) care formează acolo “statul subteran”, vor să o cedeze Germaniei și Rusiei, pentru a obține de la acestea concesii în alte părți ale lumii. În plus, alde Klemm trebuie să acopere și afacerile private ale alde Gitenstein & Co., începute în trecut și continuate în prezent, pe seama averii românilor ale căror elite politice au fost exterminate tocmai pentru a nu opune rezistență. E aici o miză, nu-i așa?

O miză la nivelul de magnitudine al cinismului care face ca avansurile sexuale adresate la New York unei secretare americane să indigneze ipocrit Congresul SUA, în timp ce traficul de minore române pentru nevoi sexuale desfășurat la poarta unei baze militare americane de lângă Caracal să nu îi trezească nici o emoție.

Autor: Adrian Severin

Sursa: Adrian Severin Facebook

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Se pare ca mizeria asta sorosist-globalista, numita Klemm este asemenea balaurului cu 7 capete din povestirile romanesti: daca ii tai un cap, ii cresc de indata alte 3!
    Ca sa scapi de el, trebuie sa-i tai toate capetele deodata!

  • tot in jurul sexului extrem – element constitutiv privind conflictul hibrid dus pt. control, putere. ro integr. – locul 4 in topul omorurilor in ue… sub klemm & co… fenomen extrem ce impune schimb. diplom. cu profesionisti, constienti de consecintele extreme…