Politică

In memoriam, Vlad Hogea: Naționalistul

Tricolorul-Romaniei-Ziua-Imnului-National-e1419682767346Stau în calea crivăţului, fără să simt frigul care le pătrunde până-n oase celor din jurul meu. Sunt omul din umbră, fără chip si fără identitate, mereu la pândă şi mereu treaz, oricând gata să-şi facă datoria. Oligarhia m-a dat în urmărire generală. Însă (…) eu sunt pretutindeni şi nicăieri, imposibil de găsit şi anihilat. Nu am vârstă şi nu am prejudecăţi; îmi este indiferent cu ce haine mă îmbrac şi în ce medii sociale sălăşluiesc. Retras în intimitatea idealurior mele, lupt cu orice mijloace pentru împlinirea lor. Port peste tot unde merg o mască a indiferenţei şi cinismului, adevarată pavăză împotriva căderii în banalitate şi mediocritate. Ştiu foarte bine ce fac şi sunt perfect conştient de limitele puterilor mele. Sunt istoricul închis în biblioteci, care descoperă prin arhive prăfuite idei valabile, demne de a fi repuse in circulaţie. Sunt profesorul care studiază atent şi cu ochi critic generaţia care vine după el şi pe care trebuie s-o şlefuiască. Sunt avocatul care a inţeles deja că sistemul e falimentar si că trebuie reformat în mod radical. Sunt medicul care abia aşteaptă să înfigă bisturiul în puroiul din rănile societăţii româneşti. Sunt inginerul care a construit o ţară şi nu vrea s-o vadă aruncată la groapa de gunoi a istoriei. Sunt ofiţerul care, în fiecare structură a statului, edifică încet, dar sigur, o falangă absolut necesară în vremea prefacerilor sociale care vor urma. Sunt liceanul care s-a săturat de minciunile din manualele falsificate de istorie. Sunt studentul adus la sapă de lemn, supus spălării creierului, aruncat la marginea societăţii de un regim corupt şi antinaţional. Sunt inamicul public nr. 1 al hoţilor şi trădătorilor de ţară. Sunt pus pe lista neagră şi condamnat la moarte în contumacie. Sunt proscris.

Numai că tot eu câştig mereu, indiferent de adversar. Sunt un şahist care, deşi joacă permanent cu negrele, ştie să întoarcă şansa de partea sa. Şi, tocmai de aceea, chiar dacă Oculta Transnaţională se crede acum în siguranţă, a fost omis din calcul un element esenţial: eu şi toţi ai mei suntem încă în viaţă. Când duşmanii vor crede că sunt stăpânii lumii, eu îi voi face să priceapă că nu mă voi preda niciodată şi că voi fi un permanent pericol. Eu nu mă voi da de partea lor. Pe mine să nu conteze. Eu sunt naţionalist. Eu sunt cel care, acum şi în eternitate, rezistă!

Autor: Vlad Hogea

Sursa: Ziarul Natiunea

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Ar trebui sa luptam si sa rezistam impotriva raului ( al pacatulului, mai ales al celui, nepasarii). Ca, atunci vedem cum totul se duce de rapa ( dar, in acelasi timp ne trage si pe noi… fara sa vrem).

    Ca, daca tot nu ne pasa ( sau luptam impotriva fenomenului global al autodistrugerii trebuie cumva sa-i trezim si pe ceilalti). Ca , odata ce vom fi mai multi ( nu , vom fi priviti ca niste umbre trecatoare sau un element nepotrivit intr-un loc potrivit).

    Deoarece, multora le-a ajuns mascarada pana in maduva osoasa de unde e mai greu acuma sa-i lecuiesc ( tot vor crede una si tot partea intunecata)!