Politică

In genunchi pe sub “sortul” unchiului Sam…

new-world-orderAcum, că s-a „săvârșit” vizita șefului grupului Bilderberg la București, ar trebui să vedem care mai este situaţia rezervelor noastre în bănci, în special în cea a „fratelui” Isărescu (de o mai fi rămas ceva pe acolo!), dar, mai ales, să ne măsurăm bine ţara în lung și în lat. Să vedem dacă nu cumva am rămas fără vreun colţ din ea! Căci nu prea pare a fi o întâmplare această vizită a șefului Bilderberg într-o perioadă extrem de grea pentru noi. Într-o vreme în care suntem trataţi de propriul stat, pus în slujba „multi”-colonialiștilor, din postura de infractori. Umiliţi și timoraţi doar pentru a asigura „investitorilor” o masă amorfă, fără reacţie.

Numai că planurile „Pontabilderberg-ului” pus în slujba Chevron, dar și a canadienilor de la RMGC (căci nimic nu este întâmplător, în 2011, sponsorul conferinței Bilderberg organizată de BNR a fost RMGC), nu prea se potrivesc cu starea de spirit a națiunii. Iar asta chiar îl irită pe prim-dottore, care, probabil, promițând „investitorilor” feliatori un pacient amorțit, pregătit să i se extirpe organele vitale ori să i se introducă felurite „sonde” prin părțile moi ale meleagurilor, se vede acum pus în fața situației de a nu-și putea respecta angajamentele.

De aceea, Pepelea Ponta s-a înfuriat și i-a etichetat atât pe protestari, vechii „golani” din vremea tătucului Ilici devenind „extremiști” socialistului de azi, ba chiar legionari, tunând isteric precum Ilici la prima tinerețe (și așa a început și celălalt „tovarăș”, până a dat cu ceafa de zidul de la Târgoviste; apropo, s-a renovat zidul pe acolo!). Iar vizita șefului Bilderlberg nu ar trebui desprinsă de brusca acceptare de către unchiul Sam a deplasării fiului risipitor de plagiate în Statele Unite. Acolo unde „copy-paste” va merge împreună cu șefii marilor grupuri energetice să raporteze și să dea la mezat, „strategic”, întreaga țara. Căci, se crede pe cai mari, americanii (și nu numai!) având nevoie de el pentru proiectele lor. De la libera exploatare a gazelor de șist la tranzitarea portului de nabab pesedist de la Constanța de către miile de militari americani în drum spre casă.

Or, sunt deja suficiente motive pentru ca jandarmul mondial să treacă peste obrăzniciile mitomanului de la București, acceptând o vizită care până mai ieri părea eliminată din calendarele diplomației Statelor Unite. O resuscitare, care, iarăși deloc întâmplător, s-a petrecut simultan cu invadarea pământurilor noastre de către Chevron umflat cu avizele de mediu primite fără ca românii să aibă habar. Ei sau autoritățile locale care, deși au avut curajul de a spune NU exploatării gazelor de șist, s-au trezit cu hotărârile locale anulate în istanță. În fapt, comanda dată PSD-ului și pusă în executare prin grupul de plagiatori de la guvernare, aceea de a îngenunchea țara la picioarele străinilor este tot mai evidentă. Și este posibil ca încheierea atât de tacită a acordului cu FMI, aproape la secret, dar și a altor contracte cu anumite companii, să se lege de clauzele care sunt cuprinse acolo. Clauze care acoperă probabil și viitorul lui Ponta, după ce va fi fost mazilită țara și va fi fost și el mazilit de la putere (nu nepărat de către popor!). Ba, este posibil ca anumite instituții internaționale să facă cu el o anumită pregătire, iar în viitor, când România va trebui să restituie datoriile și obligațiile asumate pentru nimic, să avem la una dintre aceste instituții, ca apărător al „investitorilor” de azi, colonialiștii de mâine, o voce de bază pentru interesele străine. Căci, el va cunoaște cel mai bine ce a semnat și cum ne va putea pune la colț în cazul unor revendicări.

În fond, nu ar fi nimic suprinzător din partea unui personaj care și-a construit viața „profesională”, „cariera”, plagiindu-i pe alți, plagiindu-și studiile și inventându-și fel și fel de titluri. Ar fi și o explicație pentru felul extrem de înțelegător al cancelariilor occidentale de a se mai așeza la masă cu un mitoman dovedit. Și n-ar fi de mirare nici să vedem un plagiat după modelul de funcționar consacrat de tip „Stolo”, care, după ce a guvernat, s-a refugiat ca mare specialist la Banca Mondială. Dar, deh’, fiecare cu „sorțul” lui… Căci, deși pare imposibil, poate exista ceva și mai rău decât trădarea de acum a guvernului Ponta! Trecerea în barca „colonialiștilor” a acelora care ne distrug țara acum. Pentru că în multe procese va fi târâtă România din cauza a ceea ce se întâmplă acum, a ceea ce se vinde, a trădărilor guvernanților prin care străinii ne iau țara bucată cu bucată. Și care vor ține cu ghearele de ceea ce au acaparat, se vor judeca cu noi pentru orice drept pe care îl reclamăm înapoi, chiar de vom dovedi furtul de țară făcut de guvernul Ponta.

Or, cel ce ne vinde azi sub masca guvernării ar putea fi tocmai vocea juridică ideală pentru protecția veneticilor împotriva drepturilor noastre. Asta dacă România va mai avea vreodată parte de un guvern cinstit care să lupte pentru a restitui românilor ceea ce le-a fost luat.

Autor: Cezar Adonis Mihalache

Sursa: Frontpress

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • si uneori ma gandesc ca omul- cat poti sa agonisesti in aceasta viata? ce iei cu tinbe in cealalta lume? NIMIC. Imi pare rau sa scriu ceva rau dar, ce a luat Radu Vasile? Ce a luat Sechelariu? inca o data imi pare rau de ei – dar soarta nu iarta- ce ce boala cumplita- la asta nu se mai gandesc nu mai au timp din cauza unor hartiiiii numiti baniiiiiiiiiii- o zi buna