Politică

IMBECILITATEA Corectitudinii Politice în acțiune: Căile Ferate din Olanda RENUNȚĂ la „Doamnelor și Domnilor”

Compania olandeză a căilor ferate, NS, a impus angajaților săi renunțarea la orice referire la identitatea sexuală a pasagerilor.Începând cu luna decembrie, pasagerii căilor ferate olandeze (NS) vor fi întâmpinați cu un neutru „Dragi călători”, în locul elegantului și tradiționalului „Doamnelor și Domnilor”.

În trenurile olandeze sunt difuzate zilnic 24.000 de anunțuri automate. Pe lângă acestea, angajații NS fac și ei, la rândul lor, circa 70.000 de anunțuri, scrie publicația belgiană Metro, citând presa olandeză.

În spiritul Corectitudinii Politice contemporane, care pervertește mințile în Occident, toate textele anunțurilor at fost adaptate pentru a elimina orice referire la sexul călătorilor.

Mecanicii, conductorii, controlorii, cu toți au fost instruiți în acest sens.

Schimbarea va îcenpe oficial din 10 decembrie. „Dorim ca toată lumea să se simtă binevenită în trenurile noastre”, a declarat dirctorul NS Roger van Boxtel.

Metroul londonez a operat deja o schimbare asemănătoare, la începutul lui iulie: tradiționalul „Ladies and Gentlemen” a fost înlocuit cu mitocănescul „Good Morning Everyone”.

Autor: Radu Pădure

Sursa: Evenimentul Zilei

Abonează-te la newsletter