Politică

Homosexualitatea nu înseamnă democrație, civilizație și progres

images (1)Nu tolerezi homosexualitatea în spațiul public? Ești împotriva căsătoriilor și adopțiilor gay? Te dezgustă stilul de viață al homosexualilor? Atunci după spusele activiștilor homosexuali, ale neomarxiștilor, liberalilor, și altor indivizi spălați pe creier de corectitudinea politică și marxism cultural, ești un fascist, un homofob, un extremist, un intolerant, un înapoiat care niciodată nu o să aprecieze democrația, civilizația și progresul. Dacă pare limbaj de lemn ce am scris mai sus, asta e, am punctat doar cum gândesc cei ce au susținut anul acesta parada homosexualilor, un eveniment obscen îndreptat împotriva creștinismului și a voinței majorității românilor. Cei ce se ascund în spatele celor trei cuvinte din titlul articolului, nu au practic nici o legătură cu acești termeni.

Am participat și anul acesta la Marșul Pentru Normalitate organizat de Mișcarea Noua Dreaptă în centrul capitalei. M-am convins că după 15 ani de la legalizarea homosexualității în România și după o propagandă gay tot mai intensă, românii nu acceptă la ora actuală această boală morală pe care Uniunea Europeană vrea să ne-o bage pe gât!

După marș, am urmărit o emisiune la B1TV, unde liderul ND, Tudor Ionescu, era în dezbatere cu parlamentarul ateu Remus Cernea. Cel din urmă era atât de obsedat în a găsi argumente pentru a justifica căsătoriile homosexuale (degeaba le spune parteneriate civile că tot aia sunt sub o altă formă) încât a ajuns să încerce să-i convingă pe români că tolerarea homosexualității și cedarea în fața cererilor activiștilor gay ar fi caracteristice unei democrații puternice, unui stat civilizat și că ar duce la progres. Totul pentru că state precum SUA, Anglia, Franța, Spania, Olanda, Belgia, Germania, Suedia sau Danemarca, unde homosexualii au ajuns să facă tot ce vor, sunt țări bogate. Desigur, în categoria țărilor care au legalizat căsătoriile între homosexuali intră și state precum Columbia, Brazilia, Costa Rica, Argentina sau Africa de Sud, locuri în care mulți oameni nu trăiesc bine. Cernea însă nu este singurul în mintea căruia toate valorile se învârt în jurul unor practici sexuale degenerate, toți activiștii homosexuali încearcă să asocieze spurcăciunile lor cu democrația.

Dar ei uită un lucru, democrația nu înseamnă toleranța față de orice porcărie, nu înseamnă corectitudine politică, sau dictatura unei minorități sexuale agresive, ci înseamnă puterea majorității. Într-o adevărată democrație, care din păcate nu o avem nici în România și nici în Occident, majoritatea își impune voința. Dacă majoritatea e împotriva propagandei homosexuale în public și a căsătoriilor între homosexuali, atunci e anti-democrat ca acestea să fie impuse împotriva voinței poporului. Asta e esența democrației, ci nu o ”minte deschisă” în fața oricăror imoralități. Marxismul cultural doar pretinde a fi tolerant, în realitate neomarxiștii sunt plini de ură și ignoranță când vine vorba de opinii contradictorii cu ideologia lor. Apoi, a asocia homosexualitatea cu civilizația e penibil. Secole și milenii întregi omenirea s-a dezvoltat cultural, spiritual, social, politic și tehnologic fără ca acceptarea unui stil de viață bolnav să influențeze asta în mod pozitiv. Dimpotrivă, putem spune că un homosexual, oricât de politicos și de respectos ar fi el, rămâne opusul unui om civilizat. Uitați-vă doar la hidoșenile care au defilat pe străzile Bucureștiului și gândiți-vă dacă ”civilizație” e cuvântul care vă vine în minte privind niște oameni care au ales să-și manifeste frustrările sexuale în stradă și să le bage altora pe gât mizeriile în care cred.

Iar progresul de care vorbesc activiștii homosexuali nu este în mintea lor bolnavă doar cultural sau politic, ci include și un progres economic. A fost foarte penibil să privesc cum Cernea încerca să explice românilor că toleranța față de propaganda homosexuală înseamnă prosperitate economică. Cât de ignorant poți să fii încât să faci o conexiune între homosexualitate și economia unei țări? Sau poate nu știm noi, muritorii de rând, că homosexualii sunt niște genii economice şi imediat cum le vom face pe plac vor ridica România pe culmile progresului. Apoi, să spui că acceptarea căsătoriilor între homosexuali ar atrage companii străine e o afirmație deplasată. În China nu sunt recunoscute căsătoriile între persoane de același sex, iar până în 1997 homosexualitatea era ilegală. Însă o mulțime de companii occidentale au investit în China, evident pentru forță de muncă ieftină, nu pentru homosexuali. Cum cei mai mulți neomarxiști sunt din punct de vedere economic socialiști sau anarhiști, m-aș fi așteptat să știe că sistemul capitalist se învârte în jurul banilor, nu al cerințelor homosexualilor. Dar nu poți să le ceri unor astfel de oameni să gândească. Tot ce știu e să-i facă pe alții înapoiați pentru că nu acceptă imoralitatea, când în realitate ei sunt cei înapoiați deoarece nu acceptă voința majorității, uitând că trăim în democrație.

Referendumul din Irlanda, unde 62% din cetățenii cu drept de vot au votat în favoarea căsătoriilor între homosexuali și lesbiene, a fost un prilej de bucurie pentru neomarxiști și toți susținătorii acestui stil de viață degenerat. Pentru mine arată doar trista realitate la care s-a ajuns în Occident, oamenii au fost efectiv spălați pe creier de către propaganda anti-creștină și pro-homosexuală, încât au acceptat ca ceva normal o porcărie ce strămoșilor lor nici nu le-ar fi trecut prin cap că ar fi posibilă. În ciuda acestui fapt, trebuie să fiu de acord cu ce a spus Tudor Ionescu: să se facă un referendum asemănător și în România unde să ne pronunțăm odată pentru totdeauna dacă vrem parade ale homosexualilor, căsătorii și adopții gay, propagandă homosexuală în public și în școli, etc. România e un stat majoritar creștin, în care cea mai mare parte a populației e împotriva gunoiului moral pe care activiștii homosexuali îl venerează. Românii nu vor să vadă o nuntă între Gogu și Dorel, nu vor să vadă homosexuali care adoptă copii pe care îi transformă în trofee ideologice, când orice copil are dreptul la o mamă și un tată. Și nici nu vrem să vedem travestiți hidoși și anarho-comuniști care să îi învețe în școli pe copii că homosexualitatea e ceva normal, sau chiar să-i ducă la paradele lor scârboase. Cel mai democratic ar fi să se facă un referendum în care să ne impunem voința: aceea că avem dreptul la o familie tradițională și dreptul de a nu accepta tot ce este opus acesteia.

Autor: Codrin Goia

Sursa: Napoca News

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • ‘secole și milenii întregi omenirea s-a dezvoltat cultural, spiritual, social, politic și tehnologic’ e vreo gluma? care progres? vi se pare ca am evoluat: inca ne ucidem intre noi pentru revendicari teritoriale, pentru resurse etc. inca oamenii minoritatilor nu au aceleasi drepturi ca si oamenii majoritatii, despre ce progres vorbiti? credeti ca cetatenii celorlalte tari care au acceptat ca gay-ii sunt si ei oameni care vor sa nu le fie frica sa mearga pe strada sunt si ei la fel de needucati si lipsiti de informatii ca romanii? chiar toti?

  • Cum zice americanul, o opinie e ca o gaura in kur, toata lumea are una. Asa ca vin si eu cu a mea.
    Eu inca nu inteleg de ce se foloseste si se insista pe identitatea orientarii sexuale asa de mult. Adica unii suntem instalatori, altii presedinti, altii insa sunt homosexuali. Deci asta ii defineste? Oare ar trebui sa ma intereseze ca un anumit frizer meu este gay sau faptul ca tunde foarte bine? O persoana este gay, treaba ei, insa oare asta nu este o chestie extrem de privata, respectiv cum alege sa isi foloseasca podoabele?
    Eu unul, personal, sunt convins ca homosexualitatea este innascuta, o accept. Si o accept pentru ca am vazut ca lucrurile nu stau chiar cum sunt la televizor sau in strada. Homosexualii sunt oameni ca si noi, unii cu mult mai multa demnitate si mult mai multa experienta de viata decat foarte multi dintre noi, iar foarte multi dintre acestia inteleg perfect sa iti tina viata privata acasa. Astia de au iesit in strada la parada gay: ceea ce noi pe romaneste numim “lepadaturi”, oameni ieftini, figuranti. Nu, nu i-as baga in aceiasi oala pe cei din strada cu persoanele gay. Homosexualii adevarati care stiu ca orientarea sexuala e ceva absolut privat si care au demnitatea de a o tine in acesti parametri, au tot respectul meu.

  • sa avem grija ca nu cumva votul pentru demiterea presedntelui, unde romanii au votat peste 70% DA sa nu se repete si aici…

  • Sustin intru totul continutul materialului de mai sus. Sustin faptul ca europa, profund anticrestina nu mai sustine de multa vreme valorile crestine, cele bazate pe moralitate, decenta, bun gust, respect, dragoste, mila si condescendenta fata de suferinta aproapelui. Europa profund anticrestina nu mai sustine aceste valori, de la revolutia franceza din 1789, care a fost de faptun iures indreptat impotriva crestinismului, iures care a distrus sute de mii de preoti cu familiile lor si credinciosi. De la revolutia francez ne-a ramas sloganul: libertate, egalitate, fraternitate. Slogan care aduce la suprafata toata mizeria unei gandiri egocentriste. Nu ne mai miram ca franta este singura tara europeana care are stipulat in constitutie ca e un stat laic. tot din franta au pornit marile prigoane impotriva crestinilor. Stie cineva cate biserici crestine (nu ma refer la casele de rugaciune ale sectarilor) mai functioneaza? Stie cineva cate biserici au fost transformate in muzee, sau in carciumi?
    Am afirmat mai sus ca europa e profund anticrestina fiindca am toate motivele sa o fac.
    Oare mai putem numi crestina o tara cum este olanda, danemarca, suedia, finlanda, norvegia, belgia, franta si altele, in care s-a legalizat prostitutia, casatoriile homosexuale, incestul, pedofilia (cu copii de la 12 ani), crima (eutanasierea, uciderea copiilor nedoriti pana la varsta de 1 luna pe motiv ca nu sunt “persoane” si prelevarea de organe de la pacienti viabili fara acordul lor ), consumul de droguri, pornografia, mai nou zoofilia (idee pornind de la armata sua care a obtinut dezincriminarea pentru aceasta perversiune, in special pentru soldatii americani aflati pe fronturile din toata lumea), schimbarea termenului “sex” cu cel de gen, in vederea oferirii posibilitatii copilului de a-si alege singur “genul” care va fi ca adult, adica barbat sau femeie si multe alt astfel de aberatii, de legi satanice, toate in numele tolerantei, diversitatii si normalitatii.
    Daca toate acestea sunt tolerabile si normale, eu prefer sa fiu catalogata ca retrograda, inculta, netoleranta, homofoba, inapoiata, extremista, fascista etc. Nu voi fi niciodata de acord ca copiii mei sa creasca intr-o tara in care toata spurcaciunea lumii sa-i influenteze viata si sa-i riste mantuirea. Alte cuvinte sunt de prisos, desi numai pe marginea acestui material se poate sustine o teza de disertatie.

  • Alfred Kinsey, sado-masochist homosexual. Se automutila si era dependent de medicamente. Decedat in 1956. “Tatal sexologiei”. Ce scria acest dement, finantat in principal de”Rockefeller Foundation”,(Astazi exista in statul Indiana-USA, “Kinsey Institute for Research in Sex, Gender and Replication”. Aici se gaseste cea mai mare colectie de pornografie din lume), vedeti mai jos: ” Studiul indica faptul ca s-au inregistrat un numar de: a)14 orgasme in 38 de minute pentru un copil de 11 luni, b) 7 orgasme in 9 minute pentru un copil de 2 ani si c) 26 de orgasme in 24 de ore pentru un copil de 4 ani”.