Analize și opinii Politică

Hans Klemm era mai credibil și dacă ne spunea ”dacă nu sunteți cuminți, nu o să vină Moșul”…

Hans Klemm nu e prost. El știe că obiectivele SUA în România necesită sacrificarea democrației, prosperității și securității națiunii române. Nu e nici măcar emoțional când vine vorba de chestiile astea: nu suntem prima țară pe care SUA o pune pe butuci contra cost (și costul e suficient de mare ca să merite).La fel, Hans Klemm e conștient că el susține un mecanism para-statal (sau stat paralel) care nu doar că nu are legitimitate democratică dar e imun la ideea de democrație, chiar.

Știe și el cât de coruptă este România: doar prin corupție și trafic de influență funcționează neocolonialismul american. Nu a venit șeful lui la București să ne convingă ”noaptea, ca hoții” să le dăm 3,9 miliarde de dolari pentru niște rachete?

Ce mai știe Klemm este faptul că, deși există o minoritate radicalizată pusă la dispoziția acestui mecanism neocolonial, deși există platforme de presă care au ca obiectiv doar isterizarea societății, deși există (de ieri) 3 partide ale statului paralel, care ar trebui să dea o vagă legitimare democratică, societatea românească știe.

Chiar dacă nu știm toate detaliile, știm însă că…aliații strategici ne fac de bani. Iar unicele lor momente de sinceritate sunt doar acelea în care încearcă să ne bage pe gât diverse inepții ideologice, precum ”mariajele” gay sau cine știe ce altă nerozie la modă pe la ei, pe acasă.

Așa că domnul Klemm nici nu se mai străduiește să fie convingător, căci minoritatea isterică #rezist e deja convinsă de toate prostiile, iar restul României s-a trezit și aburii euro-atlantismului se ridică încetișor, ca cei ai beției când ieși din mahmureală….

Acum o încearcă pe aia cu ”vin rușii dacă nu păpați cuminți tot rahatul nostru”. Era mai credibil dacă ne spunea ”dacă nu sunteți cuminți, nu o să vină Moșul”….

Autor: Bogdan Duca

Sursa: Bogdan Duca