Politică

Godfrey Bloom îngheață Europarlamentul:”Vă vor asalta și vă vor spânzura! Și au tot dreptul să o facă!”

Par3619995O intervenţie distrugătoare a eurodeputatului Godfrey Bloom la Parlamentul European, un om care merită să fie ascultat atunci când vorbeşte: “Statul este instituția Hoției! Când popoarele îşi vor da seama de ceea ce sunteţi, nu vor avea nevoie de mult timp să ia cu asalt Parlamentul şi să vă spânzure. Şi vor avea dreptate.

Iată integral discursul susținut de Godfrey Bloom:



“Ei bine, domnule Președinte, îmi vine în minte un citat al marelui filosof american Murray Rothbard care spunea: “Statul este o instituție talhara”. Impozitarea este un sistem prin care politicienii și birocrații fură banii de la cetățenii lor pentru a-i risipi într-o manieră rușinoasă. Acest loc nu este o excepție. Este fascinant, și mă întreb cum reușiți să vă păstrați seriozitatea atunci când vorbiți de evaziunea fiscală. Întreagă Comisie și birocrații din Comisie nu plătesc impozite. Voi nu plătiți taxe și impozite ca și restul cetățenilor! Voi aveți tot felul de avantaje….. Voi sunteți cei mai mari evazioniști fiscali din Europa, și totuși voi stați aici și dați lecții! Oamenii din Uniunea Europeană încep să înțeleagă mesajul. O să vă dați seama că euroscepticii vor deveni din ce în ce mai numeroși. Și să vă mai spun ceva, când popoarele își vor da seama de ceea ce sunteți, nu vor avea nevoie de mult timp sムia cu asalt Parlamentul și să va spânzure. Și vor avea dreptate!”

Sursa:Trezirea la realitate , preluare dupa art31.ro


Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Da o sa va pedepsim pana la urma sa fiti siguri de la executant pana la cel ce v-a dat comanda (de la jandarmu ce a batut taranu roman la Pungesti pana la Ponta si Basescu) asa sa ne ajute Dumnezeu.Amin.

  • Daca lucrezi pentru EU platesti un impozit mai redus, insa platesti. In plus, nu beneficiezi de alte facilitati pe care le ai daca lucrezi in privat (de exmplu nu ai deduceri din impozit pentru donatii, pentru anumite tipuri de conturi de economii, nu ai bonuri de masa, nici vorba de masina de serviciu sau telefon mobil; al 13-lea salariu sau prima de sfarsit de ani nu exista). In plus, nu ai voie sa ai un al doilea job, desi salariile, in ultimii ani, sunt uneori sunt salariul minim pe economie in tara unde respectiva institutie isi are sediul. Exista bineinteles si inalti functionari care au salarii exorbitante, insa sunt putini comparativ cu marea masa de functionari care mai si muncesc. Iar membrii Parlamentului European sunt o specie aparte, ca si parlamentarii romani. Se pot pune semnul egal intre secretarele, asistentii, portarii etc. de la parlament si parlamentarii?! Si totusi tendinta este mereu de a generaliza – este un mesaj populist care functioneaza.

  • atentie..jandarmeria de astazi e de partea cealalta….in ’89 a mers smenul cu revolutia..ca era de la Gorbaciov si George Bush..nu s-a inteles ca asta a fost rostul “revolutiilor” din 1989 in Europa de est?? nevoia de resurse umane si materiale de la statele ce erau independente de “jandarmul” lumii?? si nu se cuvenea un conflict armat?? s-au “aranjat “revolutii in toata partea de rasarit a Europei si au ocupat-o in stilul pasnic..cu cola, hanburgheri, guma de mestecat…”cateva margele de sticla colorata”si asta e..ce revolutie la ora asta..au trupe aici….presedintele e al lor, guvernul al lor, jandarmii ai lor…noi..?? sa zicem merci ca ne mai lasa si nu ne duc in rezervatie…ca asa sant invatati..astia..stapanii…pe indigeni..in rezervatie…si apoi…vorba unui contemporan iubit conducator…Europa e mare..santem cetateni europeni…”circulati”..atantie..dreptul la circulatie, nu la sedere…

  • Nu sint de acord cu dl.Georgescu.Daca stie dinsul o alta natiune mai capabila, mai dezvoltata tehnologic, mai inteligenta si mai competenta decit sint SUA sa-mi spuna si mie.Eu unul
    nu vad o alta natiune capabila sa fie lider mondial.Pe extraterestrii inca nu i-am contactat sa-i rugam sa ne dea o mina de ajutor….Asa ca i-am dat distisului domn un vot negativ.