Politică

Gata de Apocalipsa

În România preoţi vizionari au vorbit şi ei despre Apocalipsă. Însuşi părintele Arsenie Boca, probabil cel mai iubit monah al secolului trecut, i-a avertizat pe români că s-au îndepărtat de Dumnezeu şi prin asta îşi vor atrage pedeapsa.

Există în lume, inclusiv în România, oameni care îşi construiesc buncăre, care îşi fac provizii de mâncare, se înarmează şi se pregătesc pentru un eventual cataclism care ar aduce sfârşitul lumii. Dar au găsit şi oameni care aşteaptă cu nerăbdare data de 21 decembrie 2012, convinşi că atunci se va întâmpla ceva extraordinar pe Pământ şi că viaţa noastră va lua o turnură fără precedent. În bine.

În Premieră vă invita, deci, la o călătorie fantastică, prin spectacolul acestei apocalipse, oferindu-vă un reportaj maraton bine documentat, echilibrat şi sugestiv, despre pregătirile pe care le fac numeroşi oameni, de pe tot globul, pentru ziua de 21 decembrie 2012.

sursa: antena3.ro

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Pe mine ma distreaza cand vad pe astia la televizor, totodata ma deprima fiindca stiu ca sunt multi botanisti.
    Ma apuca rasul-plansul cand vad ce se intampla. Oare chiar credeti ca le pasa acestora de la tv de ceeea ce va veni, si daca va veni? Ei deja se afla in al noualea cer, ei sunt primii care nu doresc o schimbare. Prin urmare nu sunt preocupati decat de bagatelizarea si manelizarea lucrurilor sfinte, a celor care anunta o schimbare. Normal ca e putin probabil sa aiba loc pe 21 dec. anul asta, deoarece nimeni nu stie, totusi stim ca e aproape.
    Daca ii vedem pe acestia ca o tin intr-una cu 21 decembrie, este pentru ca atunci cand lumea va vedea ca nu s-a intamplat nimica, ei sa poata sa zica: „Unde este făgăduinţa venirii Lui? Căci, de când au adormit părinţii noştri, toate rămân aşa cum erau de la începutul zidirii!” 2 Petru 3:4

    Ziua Domnului va veni negresit, insa va veni ca un hot. Inceputul apocalipsei este moartea Romaniei. Romania va muri negresit, vai insa celor prin care are loc.

  • APOCA LIPSA ESTE PENTRU CEI SARACI CU DUHUL SI EPOCA LIPSA ESTE PENTRU CEI CE GANDESC ADICA EPOCA ASCUNSA A ISTORIEI NOASTRE MULTIMILENARE.VA RECOMAND FILMUL EPOCA LIPSA