Politică

Gândește, România! Gândește, Europa!

12287403_10207783933974712_1998540518_oEUROPA, SALUT! Estul Europei, România, românii te salută!

Fiecare dintre noi are ISTORIA, TRADIȚIA și CREDINȚA lui. Suntem mândri de ele, sunt parte din noi, din părinții, bunicii și străbunicii noștri! Nu se pot amputa fiindcă așa decid birocrații de la Bruxelles, sau de oriunde. Nu vom renunța la ele fiindca s-au aruncat asupra noastră câinii democrației lor. Democrația lor nu este și democrația noastră, războiul lor nu este și războiul nostru!

GÂNDEȘTE, EUROPA! Europa nu este tabla lor de Monopoly și noi nu suntem cartonașe care pot fi tranzacționate cum vor ei! Europa nu este tabla lor de șah geo-politic, iar noi nu suntem pionii lor pe care-i mută după bunul plac.
Suntem OAMENI, FAMILII, POPOARE, suntem NAȚIUNI. Avem IDENTITATE NAȚIONALĂ, dar suntem EUROPENI și avem un DESTIN COMUN!


Vremea guvernatorilor a apus demult! Vremea marioneteleor se încheie acum!

Vrem DREPTATE SOCIALĂ, vrem INDUSTRII NAȚIONALE, vrem COMPANII NAȚIONALE și CONTROL PUBLIC  pentru RESURSELE NATURALE și SERVICIILE DE UTILITĂȚI!

Popoarele nu pot fi conduse de tehnocrați și birocrați, ci de oameni, oameni vii, inteligenți și capabili să înțeleagă menirea și valorile națiunilor din care fac parte. Construcțiile impersonale precum ”piețe”, ”investitori”, ”corporații”, ”fonduri de investiții”, ”burse” nu ne mai pot decide viața! Analiștii, experții, trompetele și vedetele prefabricate nu ne mai pot transforma în cifre, procente, statistici, victime colaterale, accidente regretabile.

Nu mai vrem pseudoexperți iresponsabili, fără legitimitate democratică, care promovează ingineria socială la ordinele unei oligarhii atotputernice și nevăzute. Experimentele multiculturale au dezbinat și au însângerat bătrâna Europă, Europa națiunilor.

Nu ne mai pot deturna mesajele la infinit! Propaganda nu mai contează, nu mai are efect.

Generația părinților noștri a fost rebelă, optimistă și naivă. Și-au dorit mai bine și mai mult și au fost păcăliți. Pe noi nu ne mai pot păcăli! Ne vrem viața, ne vrem viețile înapoi! Vrem să ne bucurăm de ceea ce suntem, alături de cei dragi nouă.

ADEVĂRUL nu mai poate fi denaturat! Măstile au căzut, spectacolul s-a încheiat!

Nu mai vrem să demolăm, vrem să construim împreună!

GÂNDEȘTE, ROMÂNIA! GÂNDEȘTE, EUROPA!

Autor: Gandeste.org