Politică

Fost ministru al economiei: ”Trebuie să cerem ANAF să verifice averea domnului Iohannis și impozitele pe care le-a plătit din 1990 până acum!”

Deputatul ALDE Varujan Vosganian va face demersuri la ANAF pentru a se afla ce avere are Klaus Iohannis.

case_fam_iohannis_07

Mai mult, fostul ministru al economiei vrea să știe și ce impozite a plătit din 1990 până acum șeful statului. Alesul vrea să se lămurească în ce măsură o persoană, care a lucrat doar ca bugetar, atât cât a fost profesor dar și primar al Sibiului, își poate cumpăra șase case din banii strânși.

”Am să propun asta în Comisia de Buget de la Camera Deputaților să ceară ANAF să verifice averea domnului Iohannis și impozitele pe care le-a plătit domnul Iohannis din 1990 până acum, ca să lămurim și povestea asta. Eu nu trebuie să-i cer fișa fiscală a președintelui, noi trebuie să cerem la ANAF să ne aducă la Parlament pe de o parte impozitele plătite de acest domn și averea pe care o are. Pentru că dânsul iubește modelul german, și noi îl iubim. Președintele din Germania a demisionat din funcție pentru infinit mai puțin decât evaziunile cu care se laudă președintele Iohannis. Ca să terminăm cu această lecție de morală pe care o dă acest președinte, exact cum o să dea și Băsescu”, a spus Varujan Vosganian.

Sursa: Libertatea.ro

Sursa foto: Rise Project

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Aici este vorba de coruptie adevarata.Profesori care nu-si fac treaba cum trebuie la scoala, ca sa le vina copii acasa la meditatie.
    Nu s-a vorbit de acest fapt, dar este destul de raspandit.La scoala se face o spoiala, examenele urmeaza, iar tu parinte ce faci? Duci copilul la meditatie la profesorul pe care il are copilul la scoala.In felul asta,ii asiguri si cunostinte ,si note bune, ca se cere si medie doar. Daca faci meditatii cu alt profesor, nu se pune, si copilul ramane marginalizat in clasa. ASTA ESTE CORUPTIE PE FATA ! Iar noi parintii, bagam mana adanc in buzunar. Sunt profesori care au cu zecile copii acasa, fac cu cate 5,6,7, sau chiar mai multi odata dar se zice de ei ca sunt buni. Dar acasa nu la scoala. Cei de la materiile de examen sunt plini de bani, dar se vaita, case si-au facut in scurt, masini cate doua.
    Niciunul aproape nu plateste corect impozit. Ca sa numai vorbim ca unii mai dau si subiectele de teza, olimpiada …

  • Corect, dar numai după ce vă justificați voi parlamentarii toate averile și cheltuielile făcute sau cum v-ați promovat metresele la București până la nivel de prefect. Hoțul vede hoți peste tot.

Abonează-te la newsletter