Politică

Fiul lui Joe Biden, în consiliul de administraţie al unei companii ucrainene de gaze

bidens1Robert Hunter Biden, unul dintre fiii vicepreşedintelui SUA, Joe Biden, a fost numit şef al departamentului juridic şi membru al Consiliului de administraţie la cea mai mare companie de gaze privată din Ucraina, anunţă surse citate de publicaţia rusă The Moscow Times.

Într-un comunicat publicat marţi pe site-ul propriu, compania de gaze Burisma Holdings a anunţat că Robert Hunter Biden se va alătura Consiliului de administraţie şi va deveni şef al departamentului juridic.

“În calitatea de nou membru al Consiliului de administraţie, cred că asistenţa oferită de mine în probleme de transparenţă, administrare corporatistă, responsabilitate şi extindere la nivel internaţional va fi de folos economiei Ucrainei şi poporului ucrainean”, precizează Robert Hunter Biden în comunicatul companiei.

Potrivit site-ului rus Lenta.ru, citat de The Moscow Times, Burisma este cea mai mare companie de gaze privată din Ucraina şi deţine subsidiare precum Esko Pivnici şi Pari.

Autor: Anca Apostol

Sursa: Active News

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Este clar,ca lumina zilei,ale cui inerese trebuie aparate in Ucraina.
    Ale companiilor americane cat si cele din UE…Ale cetatenilor ucrainieni, nici nu se pun in discutie…Iar Putin incearca sa-si apere si el interesele in zona sa de influienta…..!!!!