Politică

Fanus Neagu despre „intelectualii bolsevici”: „Patapievici si ai lui, niste oameni care urasc Romania!”

fanus-neagu-foto-karina-knapek-jurnalul-nationalIntr-unul dintre ultimile sale interviuri realizat de catre Fabian Anton, Fanus Neagu le-a creionat „intelectualilor bolsevici” ce il aveau pe atunci cu stea in frunte pe „patibularul” Patapievici, un portret care este poate cel mai aproape de realitate. Fanus Neagu a facut referire la infuzia financiara imensa a celor trei fosti presedinti, Iliescu, Constantinescu si Basescu, in cuibul cominternisto-bolsevic si profund antiromanesc a carui conducatori erau Patapievici, Liiceanu & comp., inconjurati fiind de tot felul de lichele protejate institutional indiferent de cat de murdara era propaganda lor antiromaneasca.

Redam cateva fragmente din acest interviu cu Fanus Neagu la care am facut referire mai sus:

Reporter: Ati urmarit scandalul asta cu Institutul Cultural de la New York?

Fanus Neagu: Da… N-am avut incredere niciodata incredere in echipa asta de la ICR… asa ca…

Reporter: Din cauza lui Patapievici sau in general? Sau si inainte?

Fanus Neagu: …. Au pus mana pe ea niste oameni care urasc Romania!….. Ei au beneficiat de spaimele a trei presedinti: Iliescu le-a dat numai lor bani si putere… si dreptul de a distribui burse , ca sa si-i faca aliati, Constantinesu si i-a facut copii de suflet iar Basescu i-a infiat. …………..


Fanus Neagu – Patapievici si ai lui, niste… de ZiaristiOnlineTV

Reporter: Si cu toate astea ei ne dau lectii acum…

Fanus Neagu: Ei ne dau lectii pentru ca invatamantul nostru este cam pe butuci. Cei care au un grad peste vulgul mediu, un grad peste intelectualitatea unui profesor de liceu, au devenit un fel de guru.  In marea lor mizerie intelectuala si-i iau pe-astia drept zei. Pentru ca toata presa incaputa pe mana a doi-trei moguli injura restul literaturii.Nu vezi ca pentru Patapievici  si astia Eminescu este mortul, cadavrul din dulap?Deliberat, acest grup, cred ca platit din afara, este pus sa darame tot ce s-a creat in Romania….. Pentru ca Romania intotdeauna a fost impartita cuiva… celui care plateste mai binisor si mai mult.

Reporter: Si cu toate astea noi daca ridicam glasul ni se spune…

Fanus Neagu: Daca ridicati glasul? Unde ridicati glasul? Aveti dumneavoastra… In presa? Care presa? Ei au banii, ei au invitatile, ei au dreptul de a patrunde oriunde! Ei conduc televiziunile, care sunt niste mari  marsavii… televiziunile au ajuns niste mari marsavii! Ei distrug totul!

Sursa: Glasul.info

Abonează-te la newsletter