Politică

Expert CIA: România e stat vasal SUA, iar Ion Iliescu a aprobat inchisorile CIA contra spaga

maxresdefault“România este ceea ce președintele Vladimir Putin ar numi un stat vasal al SUA”, a declarat fostul analist CIA devenit activist politic, Raymond McGovern. Raymond McGovern a mai declarat că Iliescu a aprobat închisoarea CIA din România deoarece era motivat de banii americani.

“Banii proveniți din impozitele plătite de mine se duc către un individ precum Iliescu și oamenii lui din serviciile secrete. Și ce obținem noi, SUA, din asta? Primim un loc unde să torturăm oameni”, a spus McGovern. Ar fi interesant de investigat contul din Elveția al lui Iliescu și cum fostul președinte a obținut casa de lângă lac, a mai spus fostul analist CIA. Acesta a mai precizat că îi vine greu să creadă că Iliescu nu a știut despre existența închisorii CIA. Dacă nu a știut asta a fost pentru că nu a vrut să știe.

Intr-un interviu acordat revistei germane Spiegel, fostul presedinte Ion Iliescu a admis, recent, ca a pus la dispozitia CIA un „sediu”. In interviul acordat Spiegel Online, Iliescu a povestit ca in perioada sfarsit de 2002 – inceput de 2003 „aliatii nostri americani ne-au rugat sa le punem la dispozitie un sediu”. In calitate de sef de stat la acea vreme, Iliescu a aprobat cererea in principiu. De detalii s-ar fi ocupat fostul sef al administratiei prezidentiale si consilier pe securitate nationala Ioan Talpes, afirma Spiegel.

 Sursa: Ziua News

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Si cand te gandesti, ca pe un astfel de gunoi, l-am votat de doua ori,fi-i-ar numele in veci blestemat de tradator.

  • Cand ma gandesc, cate lucruri de cea mai jos speta a putut sa faca acest Ion Iliescu, ma ia durerea de cap. Si mai mult raman uimit, cand vad ca nici pana in ziua de astazi nimeni nu il judeca pentru nimic. Dar niciodata nu este prea tarziu…DNA a inceput sa isi faca treaba cu profesionalism si responsabilitate maxima. Acum,nu ne ramane sa vedem decat pana la ce nivel se ajunge ! Va doresc un weekend excelent.

  • iliescu e un KGB ist tigan ce a adus numai deservicii tarii sale. ( pornind de la denumirea de rom). Putin tine telecomanda actiunilor sale. Se pare ca este greu de scapat de el asa cum a demonstrat PSD prin initiativa Ghita de renovare a partidului. Pana nu scapa de el PSD nu va avea credibilitate de non- comunisti/KGB