Analize și opinii Politică

Enigmaticul domn Sebastian Ghiță

Știre: ”La 48 de ore de la arestarea lui Ghiță, președintele Serbiei vrea sisteme de rachetă din Rusia.” 16 aprilie 2017 



Nu ascund că autodetonarea lui Ghiță, cu doi ani în urmă, mi-a produs o mare satisfacție. Astfel de fenomene, care aruncă în aer, din interior, un ditamai serviciu secret ce părea până atunci inexpugnabil, se văd rar. Satisfacția de care am pomenit nu venea din vreo aversiune a mea structurală față de serviciile secrete în general ci venea din faptul că respectivul serviciu secret, SRI, se dovedise mai ales în timpul regimului Băsescu dar și după aceea un vajnic continuator în ticăloșii al fostei securități comuniste.

Am făcut la vremea respectivă chiar o paralelă între defectarea lui Ghiță și defectarea lui Pacepa, ambele având În comun cel puțin două elemente: un imens volum de informații ultraclasificate deținute de cei doi și faptul că și unul și celălalt au supraviețuit defectării.

Astfel de personaje cheie, care brusc întorc armele alegând, din motive extreme de supraviețuire,  să treacă cu tezaurul lor de secrete în tabăra opusă, sunt adevărate mine de aur pentru beneficiarul final.

Cine-și imaginează că „ținte” ca Pacepa sau Ghiță ar fi avut cea mai mică șansă de a rămâne în viață după dezertare fără a se încredința taberei opuse cu tot bagajul lor de secrete și potențial distructiv, este sau naiv sau străin de istoria adevărată.

Să ne reamintim, mai întâi, cum a fugit Sebastian Ghiță din România. Într-un mod aproape cinematografic. După o petrecere cu grangurii SRI, după o urmărire a mașinii sale până la reședința din Ploiești, după filarea locuinței sale, cu mașina în parcarea, până a doua zi când s-a descoperit cu stupoare că… pasărea dispăruse. Colivia era goală!

Ulterior fugii s-a confirmat că arestarea lui Ghiță era deja decisă la momentul petrecerii de la SRI și urma să fie pusă în execuție în zilele (orele) imediat următoare. Extragerea lui în ultima clipă a fost o operațiune extrem de sensibilă și cu o miză enormă pe care numai un serviciu de contrainformații ultra-puternic și bine relaționat la vârful instituțiilor din România ar fi putut-o organiza.

Care putea fi acest serviciu? Deducția nu e grea avându-se în vedere taberele aflate în luptă, foarte bine conturate.

Sebastian Ghiță, la acel moment, era în conflict total cu binomul Coldea – Kovesi. Care binom se dovedise în repetate rânduri a fi produsul de laborator și copilul răsfățat al intelligence-ului american. Americanii îi instruiseră, americanii îi ghidau prin întâlnirile secrete de la K2, americanii le construiau statui și le înălțau osanale ori de câte ori considerau necesar. Deci Ghiță nu era susținut de americani. Prin urmare nici de israelieni. Să fi stat Germania în spatele său? Improbabil, dacă nu imposibil, analizând înverșunarea cu care doamna Merkel o susține în aceste zile pe Laura Kovesi.

Mie mi se pare aproape evident că Sebastian Ghiță a fugit din România sprijinit de serviciile secrete ale Federației Ruse, de GRU, de SVR ori de ambele.

Apoi locul în care a ales Sebastian Ghiță să se stabilească, să ceară azil politic, Serbia, este un alt argument în favoarea pilotării fugii sale de către forțe pro-ruse. Evoluția evenimentelor de după această fugă a confirmat nu doar că opțiunea lui Ghiță a fost una câștigătoare dar și că se bucură și în prezent de o protecție extrem de înaltă și eficientă.

Cine are cunoștințe minimale despre practicile serviciilor de contrainformații în cazul unor fugari de calibru precum Sebastian Ghiță nu se poate îndoi de faptul că, în  secunda doi după extragerea lui din România, acesta a fost supus unui proces de debrifare (interogare) extrem de minuțios. Era prețul protejării lui și a familiei sale de toate tentativele de a fi scos din joc puse la cale de cei pe care îi trădase.

Mi-au revenit în minte toate aceste lucruri ieri, când, într-o declarație telefonică făcută în emisiunea lui Victor Ciutacu, am descoperit un alt Sebastian Ghiță decât cel pe care îl știam (și îl apreciam) din intervenții anterioare. Am descoperit un Sebastian Ghiță agresiv, cu accente extremiste, amenințând bandele #rezist cu bătaia, promițând că partidul pe care îl conduce va organiza și el, dacă va fi nevoie, grupuri de ripostă care să se încaiere cu haștagienii și să îi cotonogească până la anihilare.

Vai, vai, vai! Păi asta ar fi exact ce ne mai lipsește ca să punem de o smardoială generalizată. Să contrapunem unor nebuni alți nebuni.

Spiritul acesta belicos mi se pare a veni din alte zone de inspirație decât temperamentul calculat și  eficient de care a dat dovadă Sebastian Ghiță în ultimele sale luni de restriște.

Ca și atacul pe care l-a lansat cu același prilej împotriva ministrului Tudorel Toader.

Unii vor scuza aceste excese prin faptul că se intră în campania electorală pentru europarlamentare și filonul ultranaționalist de care România nu a dus niciodată lipsă trebuie să fie și el scos din casă.

Eu cred că este o eroare. Văd chiar germenii unui complot internațional pus la cale împotriva României.

Germania, prin pârghiile UE pe care le controlează, prin guvernatorul Klaus Iohannis pe care îl teleghidează în cel mai umilitor mod (și pentru Germania și pentru el), contribuie din greu la dezbinarea românilor. Deja nu mai suntem un stat unitar, suntem o adunătură segregată care, la cel mai mic impuls separatist, va contura două tabere imediat dispuse să se măcelărească între ele decât să se unească împotriva agentului dezbinator.

Rusia, din alt punct cardinal dar sub efectul aceluiași magnetism care conduce și Germania, lucrează și ea din greu la federalizarea României. Are interese în Moldova, are, ca aliat al Ungariei, interese în Transilvania. Și pentru Rusia, ca și pentru Germania, deztabilizarea României până la pragul războiului civil pare a fi un obiectiv strategic de primă importanță.

Oare, prin noua lui atitudine, enigmaticul domn Ghiță încearcă să plătească Rusiei prețul protejării sale?

Sursa: Contele de Saint Germain

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Mantuieste Doamne Poporul Tau
    Si BineCuvanteaza Mostenirea Ta
    Biruinta BineCredinciosilor Crestini
    Asupra celui potrivnic Daruieste!
    Si cu Crucea Ta pazeste pe Poporul Tau!

    A mantui = a rascumpara sufletul, fiinta, neamul, tara, planeta, galaxia; a ne veni mintea la cap in sensul de a ne folosi ariile corticale 100% in mod constient, orientati temporo-spatial si la propria persoana; cine suntem, de unde venim, incotro ne indreptam si care este rostul nostru pe Pamantul din care ne tragem seva, energiile, visurile, proiectele.

    Doamne = Dumnezeul adevarat, lumina din lumina, Dumnezeu StraBunilor nostri care ne-a creat oameni, nu animale, roboti, plante, minerale, elemente cu care trebuie sa convietuim in deplina armonie.

    Poporul = oamenii, minunatele fapturi oriunde s-ar afla.

    Crucea = simbolul nemuririi, in numele Tatalui, Fiului si Sfantului Duh, Treimea Sfanta, trup – suflet – spirit.

    Crestin = purtatorul de corp cristic, de suflet, constiinta treaza.

    Biruinta = arta de a evidentia adevarurile universale.

    Dar = Dar din Dar se face Rai: Bine, Frumos, Luminos, Omenos, Durabil si Sustenabil.

    Enigmatici si cuminti… si cu minti…

  • Pana in prezent toate afirmatiile lui Ghita s-au confirmat, dovedit, probat, soldat cu schimbari de paradigma, desecretizari, destituiri, revocari. Cat despre magnetism si federalizare… apoi tot Ghita sa ne dezvaluie despre potentialul energetic al Romaniei, centrele energo-informationale generatoare de anomalii magnetice, fenomene paranormale cunoscute atat de cercetatorii in domeniu cat si de serviciile secrete aflate pe teritoriul tarii, in special americane, responsabile de informarea corecta a opiniei publice mondiale, circumstanta care, din aceasta perspectiva n-ar permite un anumit proces de federalizare, dovada reteaua de tuneluri subterane vechi de peste 5 000 de ani care leaga polii energetici ai planetei, Varful Omu fiind primul, al doilea pol energetic aflandu-se in Muntii Buzaului, “Tara Luanei” fiind cunoscuta si sub numele de “Poarta lui Dumnezeu”, in legatuta cu zone din Tibet, Podisul Gobi din Mongolia, aspecte care intaresc concluzia ca dintotdeauna teritoriul aferent Romaniei a fost, este si va fi unul cu profunde conotatii sfinte. Intrunirea cumulativa a unor factori electromagnetici (geomagnetici, biofizici, meteorologici) face posibila aparitia unor fenomene care ne trimit cu gandul ca nu suntem singuri in univers, unul dintre fenomene fiind acela care se refera la “ceata albastra”, alaturi de altele numite vortex-uri, porti stelare, fenomene cunoscute in special de catre serv. secrete americane, responsabile de dezvaluire in virtutea calitatii de partener strategic. Sa ne amintim de faptul ca, cutremurul din 25 aprilie 2015 (7,8 grade) produs in Nepal este rezultatul ciocnirii a doua placi tectonice majore, placa Indo-Australiana si placa Euroasiatica (ciocnire care a dus pe vremuri si la formarea masivului Himalaya- “acoperisul lumii”, nimic intamplator cu decizia de data recenta a chinezilor de a interzice accesul turistilor, limitat pana la o manastire aflata putin sub niv de 5 200 de metri!!! – masura luata in contextul aselenizarii recente, cu mentiunea ca seleniul se gaseste intr-o roca de culoare neagra intocmai ca si culoarea solului din “Tara Luanei”, zona recunoscuta pt anomaliile magnetice, piscul care atrage “fulgerele”, izvoarele radioactive, disparitiile, experientele care ne arata ca nu suntem singuri in univers, sub rezerva riscului de ma repeta. Adica, tot Ghita este responsabil cu prezentarea adevarurilor despre cine, ce si cum convietuim in teritoriu, ca doar n-om afla din Madagascar, Costa Rica, Tenerife si alte paradisuri. Multumesc! p.s.: nu mai revad ce-am asternut gandind la lucruri relevante si revelatorii, cum considerati de cuviinta. Cu drag de adevaruri,

  • … dupa cum si subsemnata avea nevoie ca de aer de-o gazda ganditoare…vb aia, amu’ cugeti sau sezi? – Apaaaai, amuuuu numa’, sed… da’ cugetam cand? Cand dam ochii cu Creatorul nostru, prietenii, rudele noastre universale? La pastele cailor, calendele grecesti, dupa alegeri, inainte, dupa EVENIMENT? Pai, stiam si noi daaaar, n-am vrut sa aflati, dezvoltati, evoluati, descoperiti, scris fiind faptul ca dar din dar se face rai si informatia adevarata trebuie sa curga liber, sporeasca talantii (inzestrarea) primiti in dar. Lege. Regula de aur.

  • acuma sa coboram cu picioarele pe pamant: “DNA sa vina sa va ia, sa ne ia!”, “PSD- ciuma rosie”, “Vrem o tara ca afara!”, “M..E PSD”, “Justitie independenta”, MCV, Directive europene, Parteneriat strategic, Migratia, Islamizarea, Federalizarea Romaniei, amenintarea Rusiei, pesta porcina, somonul cu listeria, stafilocolul din maternitati, infectiile nozocomiale (intraspitalicesti), campaniile electorale, BEC, AEP, LGBT, cifrele din sondaje, paradeala la tara si paraditu’ la cetateni, defrisarea abuziva, executarea silita, lichidarea, falimentul, incarcerarea, eliminarea, exterminarea… stergerea identitatii fiintei nationale, a identitatii unui neam, leaganul unei stravechi civilizatii.

  • “Capul plecat sabia nu-l taie, DAR nici Soarele nu-l vede!”, citire de la Zalmoxis (Zamolxe, Zamolxis) StraBunul…

  • In concluzii, gandim la maniera in care paradigma se schimba sub ochii nostri din frecventa, vibratie, energie, vb lui Arghezi in “Testament”: “din bube, mucegaiuri si noroi, iscat-am frumuseti si preturi noi”, lucruri de pret, adicatelea.

  • Seleniul se obtine prin rafinarea plumbului, cuprului si nichelului. Ca si elementele din grupa a VI-a principala (Tabelul lui Mendeleev) – oxigenul si sulful – seleniul formeaza cu metalele substante numite selenide. Seleniul pur isi creste conductivitatea de o mie de ori, spun specialistii,atunci cand este mutat de la intuneric la lumina solara puternica. Din pdv chimic, seleniul este foarte apropiat de sulf, caruia ii seamana f. mult (se afla si in aceeasi gr. din sistemul periodic), astfel incat seleniul va putea imprumuta uneori sisteme enzimatice sau de transport ale sulfului, unul din importantele minerale raspunzatoare de o buna functionalitate a organismului uman, respectiv animal. Are sase izotopi naturali, din care cinci sunt izotopi stabili. Coroborand cu informatiile mai sus mentionate cu privire la selenizare, aselenizare, enigmaticele fenomene, ar putea enigmaticul Ghita sa ne prezinte legatura de cauzalitate stabilita in instrumentarea dosarelor care vizeaza Microsoft, CupruMin, Rosia Montana, Petrolul si Gazele naturale, Aurul… artista si ardelenii, ET C. – subiecte “WOW” de campanii electorale intelligente, tocmai ce-au debutat lansarile de canditati cu emotie, regrete, butoni, orhidee, batistute… de la agonie la extaz si de la parfum la wc-ul din fundul curtii – pai, cu banii irositi in sustinerea unor campanii neproductive, ineficiente, nu mai bine s-ar proceda la realizarea bransamentelor acolo unde este cazul, realizarea in concret a proiectelor privind canalizarea, asfaltarea, gazele, apa, aerul, solul – in cazul caruia trebuie mai intai sa reflectam la structura de rezistenta in contextul fenomenelor climatice (alunecari de teren, defrisari, tornade, deplasarile faliilor tectonice), adica daca ne mai rabda pamantul, indura cerul, ingaduie Dumnezeu adevarat din Dumnezeu adevarat, lumina din lumina. Cu drag,

  • Tot Ghita sa ne povesteasca despre: vizita apostolica a Papei, vizita cu trei valente: de stat, pastorala si ecumenica, la care mai adaugam cateva valente care vizeaza moralitatea cardinalilor pedofili, de data recenta condamnarea cardinalului Pell, arhiva secreta a Vaticanului, mai presus de toate, valenta divina; alegerea lui Vladimir Putin in 2000, intr-o perioada in care Rusia datora clanului Rothschild prin FMI 16,6 mld. de dolari, datoria totala depasind la vremea respectiva 36 mld de dolari, despre o Rusie care s-a ridicat, cazut, iar ridicat, actualmente impotriva satanismului global, acordand sprijin Siriei alaturi de Turcia, Iran, in avertizarea adresata Israelului de a parasi Inaltimile Golan si de a respecta dreptul international, actiune raportat la care armata americana cf Pentagonului nu va lupta alaturi de Israel, ca sa ne lamurim odata pt totdeauna cui slujim; despre mafia patrunsa in tara prin Steinmetz, Soros, Blair, Sarkozy & CO, dosarele care ne-au ingropat pas cu pas economia, justitia, oamenii; despre atentatul asupra resurselor apartinand Africii; despre rolul Romaniei, Regatul Unit al Daciei Mari, D’acia… locul pe unde ne ducem traiul, bucuram de lumina zilei.

  • si cum China este alaturi de Rusia impotriva globalismului satanist… cred ca de bun augur este sa ne acordam la operatiunea de salvare planetara, uniti in acelasi gand bun, om langa om oriunde ne-am afla.