Politică

Dr. Pavel Chirilă, scrisoare deschisă către Iohannis, Dragnea și Grindeanu: ”Am vaccinat mii de copii și am vazut multe reacții adverse, unele foarte grave.”

Unul dintre subiectele pe care românii se ceartă, de câțiva ani, este pro sau contra vaccinare. Taberele sunt pe poziții aproape iriductibile, fiecare afirmând că deține adevărul suprem. Din păcate, sunt prea puțini cei care privesc cu luciditate fenomenul, acceptând că poate nu dețin adevărul absolut.

dr.-pavel-chirila

Mai mult decât atât, Ministerul Sănătății are un proiect în care se dorește impunerea vaccinării obligatorii, iar în cazul refuzului din partea părinților, aceștia ar putea fi chiar sancționați.

Unul dintre cei mai respectați doctori din România, Prof. Univ Dr. Pavel Chirilă, a decis să se implice în această dezbatere transmițând o scrisoare deschisă celor mai importanți oameni politici din țara noastră.

Acesta consideră că obligativitatea vaccinării copiilor reprezintă o eroare gravă și le pune în pericol acestora sănătatea. Din experiența acumulată de-alungul anilor, Prof. Univ Dr. Pavel Chirilă a precizat că a întâlnit în dese rânduri cazuri în care copiii au avut de suferit de pe urma vaccinurilor, unii fiind în stare foarte gravă.

„Stimate Domnule Klaus Iohanis
Stimate Domnule Liviu Dragnea
Stimate Domnule Sorin Grindeanu
Stimate Domnule Florian Bodog,

Sînt Dr Pavel Chirilă, profesor universitar de Bioetică- știință care se ocupă cu „ce e bine și ce nu e bine în lumea viului”, adică în cercetarea și practica medicală.

Îmi permit să vă sfătuiesc și în același timp să vă rog ca pe niște personalități politice responsabile și care – cred – țineți la poporul român, SĂ NU PROPUNEȚI ȘI SĂ NU APROBAȚI LEGEA VACCINĂRII OBLIGATORII la care lucrați în prezent.

Injectarea unei substanțe farmacoloc acive în trupul unui om (concetățean) fără acordul lui riscă să facă rău „în numele binelui”.

Deși fiziognomia oficialilor Ministerului Sănătății, cel puțin când îi vad la televizor nu îmi sugerează că au insomnie de grija sau mila poporului român, totuși îmi place să cred că în spatele acestei acțiuni abominabile nu este niciun interes financiar, nici intenția de a răni poporul român mai mult decât este, nici vreun ordin sau vreo „sugestie” venită de la oamenii politici sau bogați ai planetei.

Vă rog respectuos, ca un medic în vârstă, care am vaccinat ca medic de țară, mii de copii, și am vazut multe reacții adverse, dintre care unele foarte grave, să nu dați curs acestei intenții a doi sau trei funcționari ai Ministerului Sănătății care încearcă de mulți ani să-și împlinească această vie și nestăpânită dorință.

În prospectul redactat de fabricant care însoțește fiecare vaccin, sînt scrise reacțiile adverse. Vă rog să le citiți și să dați singuri un răspuns conștiinței voastre dacă după ce le citiți v-ați imobiliza copilul și l-ați obliga să se lase injectat.

Îndemn mamele din România să se roage pentru discernământul Dumneavoastră.

Propunerea „înalților” funcționari din Ministerul Sănătății de a despăgubi copiii afectați de vaccin din banii publici este odioasă căci în banii publici se regăsesc și banii mamei al cărei copil este afectat. Pe de altă parte funcționarii Ministerului Sănătății nu înțeleg că misiunea medicilor este salvarea vieții și nu despăgubirea bolnavilor pe care îi nenorocesc ei înșiși într-un cadru perfect legal.”, se arată în scrisoarea deschisă transmisă de Prof. Univ Dr. Pavel Chirilă.

Autor: Razvan Marinescu

Sursa: Active News

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

 • Subscriu.
  Mentionez faptul ca si eu am fost vaccinata, dar cu vaccin MONOVALENT PRODUS LA INSTITUTUL CANTACUZINO – SOLUTIA!
  Conform studiilor, incidentelor, urmarilor, vaccinurile TRI-HEXA…MULTI-VALENTE dauneaza grav sanatatii si evolutiei vietii pe planeta!

 • Un medic care-si respecta Juramantul:
  “Ma angajez solemn sa-mi consacru viata in slujba UMANITATII;

  Sanatatea pacientilor mei va fi pentru mine OBLIGATIE SACRA;

  Voi pastra RESPECTUL DEPLIN pentru VIATA UMANA de la INCEPUTURILE SALE! chiar sub amenintari si nu voi utiliza CUNOSTINTELE MELE MEDICALE contrar LEGILOR UMANITATII”

  Strabunii nostri se vaccinau?!

 • VIRUSI CREATI IN LABORATOARE DE CERCETARE = ARME BIOLOGICE DE DISTRUGERE IN MASA pe de o parte, PROFIT pt COMPANIILE FARMACEUTICE, pe de alta parte, nu in ultimul rand generarea unei psihoze in mentalul colectiv. Abaterea atentiei opiniei publice de la PROBLEMELE REALE, in context geo-politic intern, extern. Pericolul mare il reprezinta unele companii, mediatizate dealtfel, in sarcina carora s-au retinut dovezi privind substantele folosite, metale grele peste concentratia legal admisa, tulpini, fetusi etc Educatia sanitara, Imunitatea organismului, Echilibrarea energo-informationala, Psihoterapia…Lectiile Vietii….?!!! In lipsa unor institutii de verificare si control competente, acreditate, cum s-ar putea VERIFICA, ANALIZA, compozitia, ingredientele utilizate?!?!?! Sablonul tehnicii ( productie, distributie, comercializare, marketing) este similar celui folosit in cazul HexiPharma, insa, in cazul vaccinurilor, pericolul este extrem! Extrema urgenta!

Abonează-te la newsletter