Politică

Domnu’ Ciolos, faceti cumva misto de noi?

dacian-ciolos_3“Daciane, ia sa suni in tara si sa vezi daca solul vostru se preteaza la culturi de cannabis. Si dupa aia sa treci pe la casierie, te asteapta un million de euro, de la niste tipi din Columbia care vor sa sustina politicile agricole ale UE”, ar fi zis Donald Tusk, serios, cu morga specifica unui lider continental. Iar dumneavoastra ati fi ridicat nasul din hartii si ati fi intrebat, serios: “Domnule presedinte, nu va suparati ca va intreb, faceti misto de mine?”.

Ce e cu oamenii astia, domnule prim-ministru?

Cum va permiteti sa propuneti ca cineva sa conduca un minister fara sa faceti o minima documentare asupra lui? Las deoparte ca nici unul dintre consilierii dvs. nu a facut un google search, sa-i gaseasca lui Andrei chilotii intinsi pe toate gardurile. Dar sa nu stiti ca baiatul nu si-a terminat nici rezidentiatul lui????

Cum va permiteti sa puneti un electronist la Ministerul Justitiei? Cum sa trimiteti in audieri la comisii pe cineva care crede ca lupta impotriva ridurilor e cam tot aia cu lupta impotriva coruptiei? Si care raspunde la intrebari cu “stati linistiti, fac Pilates in fiecare zi”?

Cate alte persoane nepregatite sau cu un background dubios mai sunt in Guvernul Ciolos? Sigur nu vreti sa retrageti toata lista si sa le mai luati o data la mana?

Sau toata povestea asta este tot o perdea de fum? Aveti cumva sarcina de a decredibiliza, in Romania, ideea de tehnocratie? V-a spus cineva: “Bai, Daciane, fa si tu o lista la misto, ca ne freaca strada la icre, si vrem sa le aratam ca, fara noi, astia hoti si corupti, nu se poate”?

Duceti-va prin cimitire, domnule Ciolos. O sa gasiti 50 de morminte ale unor tineri frumosi, carora le datorati mandatul de premier. Nu CV-ul dumneavoastra a contat, nici pregatirea profesionala, in desemnarea dumneavoastra pe acest post. Sange, piele arsa, senzatia de sufocare – astea au fost ingredientele succesului dumneavoastra din aceste zile.

Sa va fie rusine pentru ca ne-ati luat la misto cu Andrei Baciu si Cristina Guseth. Inca doi-trei ca astia si puteti sa spuneti “adio” carierei dumneavoastra publice. O sa ajungeti sa spargeti seminte, de pe margine, cu Piedone, Ponta, Oprea…

Autor: Bogdan Stoica

Sursa: PSNews

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

Abonează-te la newsletter