Politică

Discursul lui K.Iohannis în Parlamentul României cu ocazia Zilei Imnului Românesc

s560x316_Klaus_IohannisAstăzi, cu ocazia serbării Imnului Naţional, Parlamentul României în prezenţa Preşedintelui Klaus Iohannis, a ţinut o şedinţă solemnă. Redau mai jos discursul domnului Preşedinte al României: (unii spun că nu ar fi existat această şedinţă, iar Iohannis nici nu ar fi în Ţară)

Dragi români,

Astăzi, cu ocazia serbării Imnului Naţional, „Deşteaptă-te române”, am deosebita plăcere de a-l felicita pe Andrei Mureşanu, cel care a scris versurile poeziei „Un răsunet” şi pe Anton Pann pentru muzică. De asemenea, ţin să îi felicit pe românii care s-au trezit în acel decembrie ’89, pentru a înlătura odioasa dictatură comunistă. Numai datorită acelor tineri minunaţi, unii au şi murit în acele zbuciumate zile, astăzi la conducerea Ţării mă aflu eu, un etnic minoritar, posesor a mai multor case şi a unei soţii, gata oricând să preia un eventual cabinet 2.

Dragi români, vă mulţumesc încă odată că v-aţi trezit atunci, apoi v-aţi culcat la loc, că dacă aţi fi rămaşi trezi, eu nu mai ajungeam Preşedinte. Sper ca şi de acum încolo să avem acelaşi Imn Naţional, nu de alta dar românii dorm bine pe versurile şi muzica lui.

Orice trezire a românilor, a conştiinţei lor, a dragostei lor pentru glia străbună, ar însemna sfârşitul domniei mele şi a liotei din jurul meu. Continuaţi să dormiţi, Iohannis veghează să aveţi un somn liniştit, orice trezire a voastră înseamnă coşmaruri pentru mine.

Dragi români, domnilor liberali, acum când au trecut 7 luni de la alegerile prezidenţiale din 2014, pot să vă spun că am reuşit să câştig alegerile numai datorită somnului celor mai mulţi dintre dvs. Cei din spatele meu au mizat pe acest moţăit al românilor şi au putut organiza fel de fel de scenarii, ce puteau duce la un Euromaidan ca în Ucraina. Numai somnul a ferit cea mai mare parte a populaţiei de a fi implicată într-un asemenea plan.

Când este vorba de ordinele venite de la organizaţiile oculte, nimic nu poate opri tăvălugul. Orice împotrivire se lasă cu sânge, scenariile şi regiile sunt perfecte, mortul e de vină.

Nu trebuie să vă împotriviţi la nimic din ceea ce urmează să se întâmple în Ţară, totul e scris „acolo sus”, suntem nişte simpli executanţi.

Domnilor, credeţi că întâmplător am fost ales eu să fiu Preşedintele românilor? Nu, nu a fost întâmplător, eu am corespuns portretului robot făcut de ocultă. Ceea ce aţi văzut cu ruperea USL, demisia lui Crin şi alegerea mea, au fost toate gândite în laboratoarele externe.

Spuneam că am corespuns portretului robot, am 6 case pe care nu le pot justifica, am fost implicat în nişte adopţii de copiii nu tocmai ortodoxe. Nevasta este o parvenită şi o snoabă, eu la fel, între noi fie vorba, nici inteligenţa nu mă dă afară din casă. Aşa că eram candidatul ideal, apoi alesul ideal. Toate acestea au fost posibile datorită somnului românului.

Deşteaptă-te române, strig şi eu odată cu Ţara. Asta aşa ca slogan, bineînţeles că eu Hellvig şi ceilalţi minoritari nu dorim acest lucru. Şi Slavă Domnului că nici nu se va întâmpla curând.

Tot mi se trage câte un perdaf că nu vorbesc liber, nu pot vorbi liber, pentru simplul fapt că nu sunt liber, eu citesc ce mi se scrie pe hârtie, nu degeaba sunt considerat un fel de purtător de vorbe ale consilierilor, ori ale altora.

Acum, am să spun o frază pentru istorie : Imnul oricărui stat trebuie să fie cântecul de unitate pentru cetăţenii acelui stat, trebuie să fie cel mai motivant şi mobilizator lucru. Trebuie să fie Imnul, Statul, apoi cetăţenii acelui stat gata să-şi apere Ţara cu arma în mână, gata să-şi apere Ţara de toţi neaveniţi, parveniţii, hoţii şi în general de toţi cei care atentează la securitatea şi integritatea statului respectiv. Asta în general, în ce priveşte România, ne mai gândim dacă mai este, oricum imnul nu ajută prea mult.

Acesta ar fi fost discursul pe care eram pregătit să-l ţin în faţa Camerelor reunite în Parlament cu ocazia zilei Imnului Naţional, dar cum eu nu sunt în Ţară, iar Parlamentul visează la cai verzi pe pereţi, nu-mi rămâne decât să spun : la mulţi ani Imn Românesc, rămâi cum eşti, românii nu se vor trezi.

Autor: Ionel Carstea

Sursa: Ionel Carstea Blog

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Haplea a mai vrut sa spuna ceva in final,insa i s-a dat stop-cadru de-afara considerandu-se ca ori vorbeste ,ori tace,ori exista ori nu,e tot aia : “Eu,Haplea,am fost ales in fruntea natiunii(de cei de-afara (diaspora?)))))) tocmai ca provoc somn si coma cetatenilor interni,iar celor care nu se supun la somnul ignorantei ii bag in puscarie cu ajutorul calailor dna-sri-tribunal. Asa ca dormiti ca prostii in patul vostru,decat sa stati treji ca desteptii pe tambalul puscariei,mai bine sunteti caini inlantuiti intreaga viata decat lei o zi….

Abonează-te la newsletter