Politică

Din manualul auxiliar pentru clasa a VII-a: ce face Mircea cel Bătrân când e Marte retrograd?

Aceasta este o pagina dintr-un manual alternativ de Istorie pentru clasa a saptea, publicata de un parinte pe Facebook:Vreau sa ii felicit pe autorii manualului si sa le pun urmatoarele intrebari:

1. Cand au scris aceasta capodopera au fost influentati de Urania? Sau chiar ea este cea care le-a dictat manualul?

2. Ce face Mircea cel Batran daca are intr-o zi meci cu Baiazid si Mercur e retrograd? Foarte multi oameni au curiozitatea asta, iar eu ma numar printre ei.

3. Cum o sa ii mearga lui Stefan cel Mare cu banii, stiut fiind faptul ca are niste datorii pe la turci. Il va ierta sultanul, tinand cont ca e Sagetator, iar Luna intra in Triferment cu Venus?

4. Zodiile si Horoscopul au fost inventate de niste plictisiti care vedeau pe cer vreo 6000 de stele din trecut, dintre care unele nu mai existau la momentul vederii, iar altele isi schimbasera pozitia. Avand in vedere ca a crede in Horoscop e cam ca mersul la vrajitoare, cred autorii manualelor ca putem inventa o stiinta de predictie mai exacta? Cum ar fi cititul in rahat de caine, zic. Macar in acest fel putem afla ce a mancat cainele in ziua aia si ce nu ar trebui sa mai manance, daca e constipat.

5. Daca aprigul si afemeiatul Stefan cel Mare s-ar intalni maine cu sufletistul si inteleptul Mircea cel Batran la o partida de tenis cu piciorul, avand in vedere ca Marte traverseaza o perioada rosie, ca Pluto tot nu e planeta si ca Saturn e in vizita la un Sagetator, bate Romania pe Malta duminica?

Multumesc!

Autor: Silviu Iliuță

Sursa: Cronici pe bune

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

 • In ce hal de sminteala au ajuns autorii de scrieri demonice – de fapt dar si cei care aproba asa ceva!
  Idiotii astia “cer” sa-i inveti pe copii minciunile dracesti cu zodiile, cum ca omul este supus materiei moarte si sa se lase sugestionat, manipulat psihic de tampeniile acestor excroci care se pretind cititori in stele?
  Care stele NU SE VAD in afara atmosferei terestre, dupa cum ne spun cosmonatii si dupa cum confirma NASA care are toate fotografiile spatiale create pe calculator pentru a aduce impresia electromangnetica in limitele spectrului vizibil pentru om
  Astfel, ceea ce omul nu vede este ceva dar ne-solid, lipsit de materialitate si in consecinta, oricat de mare este zona de “impresie” nu poate exercita vreo atractie gravitationala.
  Altfel spus, nefiind corpuri, stelele nu pot “face” sisteme solare si nici vreo galaxie… asa ca – nici vorba despre alte lumi (posibile – sic!) sau civilizatii extraterestre care nu au unde sa existe si nici nu pot fi materiale.
  Sint duhuri, demoni dar asta este parte din alt capitol

Abonează-te la newsletter