Politică

DESTRĂMAREA ROMÂNIEI

De aproape trei ani spun și scriu că România se dorește aplicarea planului “Maidanul Românesc”.



Am spus și ce cuprinde: cultivarea urii, vioențe care într-un final se vor transforma într-o baie de sânge și morți.

Din 2015-2016 spun că acest plan este coordonat din afară, este implementat de Iohannis și de conducerea SRI, cei care au trădat România și că va fi pus în aplicare în 2018.

Am spus că acest plan are ca scop final crearea unui “Coridor”, aceasta este și denumirea planului. Știu cine l-a făcut, știu ce înseamnă Coridorul, în amănunt; în linii mari, ruperea Ardealului de România, dar nu numai a Ardealului și nu numai asta.

Am fost și sunt încă persiflat, luat în râs, am fost făcut în toate felurile, ultima dată, acum câteva zile, “evanghelist”. Am fost dat afară din partid, înjurat, amenințat, nu am fost ascultat, câteodată, atunci vând s-a ținut cont de ceea ce spuneam, am fost ascultat doar pe jumătate.

Scriam miercuri că, da, a început, iar ceea ce vedeți acum sunt floricele față de ceea ce va urma.

Sunt un simplu cetățean al României, nu am nici o funcție, nu sunt membru al niciunui partid politic, dar mă doare ceea ce se va întâmpla. Știu că mi-am făcut și îmi fac datoria față de țara mea, pe care o iubesc.

Scriu aceste lucruri, acum, la începutul Maidanului, pentru că poate mai avem acum o minimă șansă să ne salvâm țara de la destrămare, pentru că scopul acestui plan este

Destrămarea României.

Autor: Gelu Vișan

Sursa: Gelu Vișan Blog

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • lucerna pt camile nu face obiect in viziunea noii structuri europone, context in care sondajele se orienteaza corelativ aranjamentelor terestre, cu conditia sa fie compatibile cu energiile LOCULUI in schimbarea de paradigma planetara.

  • si … productia de lucerna poate fi afectata de fenomenele meteo extreme de la Dumnezeu, nu de la HAARP si … trebuie gandit fffff bine

  • Se pare ca, prin laboratoare oculte din afara tarii, ni se pregateste „Romania Mica”, iar pe dulapul Slugannis il vor pune Guvernatorul Transilvaniei, asta pana ce Printzul Charles isi va lua in primire Principatul. Asta in prima faza , pt ca in a doua faza, Rusia ne va lasa cu „Romania si mai Mica” prin anexarea Moldovei romanesti, avand acordul UE, care deja a incheiat cu Rusia , prin sefa Germania, un contract gigantic, privind resursele energetice. Evident ca, noi, romanii vom fi mereu, doar o marfa de schimb intre marile puteri.
    ASTA I SE INTAMPLA UNUI STAT, CAND O MAFIE DE LA CONDUCEREA LUI, CEDEAZA DELIBERAT TOATE PARGHIILE ACESTUIA : IN DOMENIUL APARARII , POLITICA EXTERNA , FINANTE, ECONOMIE SI RESURSE NATURALE, IN IDEEA CA VOR FI LASATI SI PROTEJATI DE CATRE FORTE EXTERNE IMPORTANTE, SA-SI IA SPAGA “CEA DE TOATE ZILELE”, CARE ESTE PT EI, CA AERUL PE CARE-L RESPIRA!

  • Un paradox! Nasti un copil pe care-l duci la cresa, ca sa mergi la un serviciu pentru bani (de mancare, rate, taxe, impozite, cheltuieli administrativ-gospodaresti, concedii, studii, parastase , interventii medicale, chirurgicale, estetice ET C, muncind pe mosia unui stapan. Predai de buna voie si nesilit de nimeni – aparent, copilul, rezultatul propriei conceptii, minunea divina. Qui?
    Apasat de griji, nevoi, ganduri, politici, ideologii, nefericit, alegi sa-ti parasesti tara, inrolezi, inregimentezi, aderi la gasti, grupuri, cluburi, comisii, organizatii, formatiuni politice, “civile”, parteneriate, aliante. Tot in slujba unui stapan. Fara copil, fara familie, fara tara, fara prieteni, fara Constiinta universala- insusi Dumnezeu – Sursa Suprema datatoare de viata in infinitul univers.

  • Geniile au fost anihilate dintotdeauna, in toate erele istorice Ex.: Iisus rastignit, Eminescu, otravit, dus la nebuni; arestati, arsi pe rug, aruncati la groapa cu lei, var incins, torturati, executati silit, lichidati, “sinucisi”, exterminati.
    In arealul omului primordial – lupta finala. Pe-un picior de plai, pe-o Gura de Rai.

  • Copilul institutionalizat strategic, educat parenteral, ajunge sa se transfome intr-un redutabil PROTESTATAR, client al PROGRAMELOR FINANTATE in favoarea GRUPURILOR DE INTERESE OCULTE. “Tefelistul de serviciu”. O vicima. Miliarde de victime. Treziti-va ca sa observati adevarata MIZA!