Politică

Demitizarea (H)istoriei. Istoria pe care o scriu pe genunchi lustragii si propagandistii marxismului “cultural”

De ani buni, atat intreg holdingul Adevarul cat si puiul sau mai mic, (H)istoria, “specializat” chipurile pe istorie, defaimeaza cu o consecventa parsiva si continua eroii nationali, practicile nationale, etosul romanesc, tot ceea ce considera romanii ca a fost mai de pret si mai de apreciat in istoria neamului nostru.

646x404

Dar stiti cine face asta? Ca si la mijlocul secolului trecut, atunci cand tot felul de neaveniti se aruncau in lupta impotriva elitei si florii intelectualitatii romanesti, instigand la aruncarea in inchisori, lagare de munca sau condamnarea la moarte a marilor personalitati ale Romaniei care s-au ridicat in perioada interbelica, si acum se strang sa faca propaganda antiromaneasca oameni de aceesi factura.

Recrutati sau oferiti voluntari de prin cine stie ce vagauni, s-au aruncat cu manie “progresista” in lupta, pentru a face propaganda antiromaneasca. Despre unul dintre “istoricii” de la Historia, Ciprian Plăiaşu, internautii de pe facebook au gasit informatii interesante pe portalul ejobs.ro, descoperind intr-un CV mai vechi de-al lui Plăiasu niste abilitati demne de un “istoric” adevarat:

“Tare informatia asta, de la grafica si corectura I-au facut direct istoric. Dar totusi, curios, eI Iucra deja Ia historia cand a facut anuntul ala pe e-jobs, asta inseamna ca nu era multumit si dorea sa plece. Oare ce s-a intamplat ca a ramas, nu cumva i-au promis ca-1 fac “istoric”? (Minodora Ababei)

Asa cum bolsevicii de la mijlocul secolului trecut incercau spalarea creierelor dupa manuale staliniste potrivit carora “defaimarea consecventa si continua a conducatorilor nationali, a institutiilor nationale, a practicilor nationale si a eroilor nationali trebuie sa aiba loc sistematic” la fel si colectivul marxistoid si prolecultist de la (H)istoria ne demonstreaza ca actioneaza dupa aceeasi ideologie.

De ceva vreme, cei de la Historia au deschis pe pagina lor de facebook o rubrica pentru recenzii. In foarte scurt timp, numerosi romani si-au spus parerea. Astazi, la ora la care scriem acest articol, din totalul de 115 recenzii notate cu pana la 5 stele, pagina de facebook a celor de Historia a primit urmatoarele “aprecieri”: 55 de recenzii de cate o stea (asta doar din cauza ca dragutul de Zuckerberg inca n-a implementat si o functie de a “da” stele in minus); 2 recenzii de doua stele; 8 recenzii de 4 stele; 48 de recenzii de 5 stele  Daca din cele 48 de recenzii de 5 stele am mai scadea si rudele, prietenii si aplaudacii din marea gasca a acestor propagandisti antiromani, atunci am vedea cu adevarat dimensiunea usimpatier pe care o provoaca Historia romanilor.

De altfel unele recenzii care au fost insotite si de catre comentariile utilizatorilor sunt edificatoare:

“H vine de la Hungaria ?? Ca prea manipulati cu istoria asta falsa.” (Gabriel Butnaru)

“Majoritatea articolelor sunt pline de minciuni propagandistice in folosul ji) anumitui neam. HISTERIA vi s-ar potrivi mai bine.” (Ilie Burgui)

“Istoria falsă pe care o propagă acest site antiromânesc serveste interesele gunoaielor!” (Cristian Marius)

“Informatii facute pe genunchi, de multe ori scrise din dorinta de senzational. Nu sunt documentate istoric, nu sunt folosite surse de incredere, istorici cunoscuti. O tentativa de a vinde “istorie” cosmetizata, cu sclipici “modern” dar omitand Iucrurile serioase. Un fel de “libertatea” sau “evenimentul zilei” dar avand ca subiect istoria. l-au pus un “H”, ca suna mai modern cosmeticul. “H”istoricii adevarati sunt in alta parte.” (Dragos Ion)

“Plictisitoare, aceleasi articole repetate Ia infinit, articole pline de manipulari. Chiar daca unii dintre cititori sesizeaza greselile si manipularile din articole, acestea nu sunt modificate NICIODATA, sunt postate mereu cu aceleasi manipulari. Si nu mai spun de greselile gramaticale, nu cred ca exista un singur articol scris in mod exemplar.” (Adrian Nitu)

“Mult prea multe articole din documente selectionate atent, spre a sustine o anumita politica. Daca asta vi se pare Istorie…”  (Viorel Dumitrache)

“Historia pentru anti-românismul său; în felul acesta îmi oferă posibilitatea de a căuta contra-argumente.” (Sinel Tudosie)

“HISTORIA” ar trebui sa se numeasca HISTERIA ANTIROMÂNEASCĂ. Ceea ce faceti voi aici, se poate numei orice în afara de ISTORIE. Poate istoria PARAZITILOR care AU INVADAT ACEASTA TARĂ o faceti voi, nicidecum a romănilor. (Costica Patan)

“Au continuat o actiune acerba de defaimare, demitizare si propaganda antiromaneasca impotriva inaintasilor si personajelor marcante ale istoriei romanilor si simulare a unor valori pseudodemocratice insa cu cenzura clara si defaimare a patriotismului romanesc ca si cum ar incerca impunerea unor valori ideologice externe.” (Iacobini Ariel)

Sursa: Glasul.info

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Subscriu total la cele de mai sus,exemplificand,la intamplare,halul in care a fost prezentat de acesti energumeni,un mare lider politic al sec.XIX,Nicolae Blaremberg.Dar este notabil ca acestia duc o campanie sustinuta de denigrare a valorilor nationale.Nu pot intelege,de fapt,ce urmaresc,deoarece sunt unici in peisajul presei romanesti,cu asemenea preocupari.Ma supara ca autoritati in materie,ii lasa sa-si faca de cap.

Abonează-te la newsletter