Politică

Degeaba am fost avertizați:“Nu privatizați, nu intrați în UE!”. Privatizările din România au fost de fapt transferuri

tara-inapoiDupă căderea comunismului şi adoptarea Legii 15/1990, prin care Petre Roman a deschis calea înstrăinării avuţiei naţionale, cei care s-au succedat la putere au proclamat mereu necesitatea privatizărilor, ca mijloc de dezvoltare economică.

Ani de-a rândul sistemul economic naţional a fost distrus şi mii de fabrici şi companii de stat, foste ale întregului popor, au fost desfiinţate, sau vândute străinilor, la presiunea FMI, sau ca preţ pentru intrarea în UE. Privatizarea înseamnă vânzarea pachetului majoritar către o firmă privată, iar transferul este vânzarea controlului într-o firmă către un stat străin. Aşa s-a întâmplat cu Petrom, care a fost preluat de statul austriac, cu Romtelecom, care a fost dat statului grec; trei reţele de distribuţie a energiei electrice, în frunte cu Muntenia Sud, care era şi cea mai prosperă, au ajuns pe mâinile statului italian; Electrica Oltenia – la statul ceh; Distrigaz Sud – este a statului francez…

Noi nu am privatizat, noi am făcut transferuri şi ne batem cu pumnii în piept că asta trebuia să facem. De fapt, aşa ne-am legat de mâini singuri şi ne-am privat de atuurile noastre economice. Ca sa intelegeti ca integrarea Romaniei in UE a presupus vanzarea Romaniei pe NIMIC aici aveti o dovada de pe site-ul UE EurActiv . In timp ce toata presa lăuda si inca laudă privatizarile iată cum EVZ laudă privatizarile in beneficiul UE: Privatizarile energetice, cruciale pentru integrare.

Cum poti sa lauzi privatizarile cand privatizarile sunt un JAF National. Pe fondul crizei economice fabricate din Uniunea Europeană,nivelul de trai al românilor s-a degradat foarte mult. Integrarea din 2007 a României în Uniunea Europenă a fost privită ca o victorie absolută, de neegalat în istoria modernă. Toată lumea era bucuroasă că vom călători liber în ţările UE, că românii vor merge să lucreze decent în ţările Uniunii. Acum, după sapte ani de la aderare,vedem cum am asistat la distrugerea industriei pe nimic, pentru a intra in UE iar ca rezultat iată ce am primit; vinderea marilor companii, precum Petrom, Distrigaz, Electrica către marile monopuluri străine, în condiţiile în care profiturile acestor companii pleacă în ţările de origine; vinderea bogăţiilor solului şi subsolului,monopoluri străine; impunerea spre vânzare a tuturor băncilor, astfel încât Romania să nu mai deţină nici o pârghie de control şi de ajutor,creşterea alarmantă a şomajului, dispariţia locurilor de muncă.

La toate acestea se adaugă creşterea fără precedent a preţurilor la alimentele de bază, la combustibili şi la utilităţi. Mai mult decât atât, România trebuie să se alinieze la tarifele UE la preţul gazelor şi a curentului electric. Toată presa occidentală aservita si cea romaneasca arată cu degetul spre noi, când vine vorba de preţul la combustibili, spunând că avem cele mai mici tarife din UE. Dar cei care fac acest lucru uită ceva: România este pe penultimul loc, înaintea Bulgariei, în privinţa salariului mediu pe economie. Astfel, la noi abia dacă ajunge la 350 de euro. Dvs ati auzit ca UE sa vorbeasca deschis de nivelul de trai din Romania ? Eu nu,dar cand vine vorba de respectarea normelor UE sa ne vindem gratis Romania atunci vorbeste.

Integrarea a falimentat multe firme româneşti

Din 2007 până în prezent,sute de mi de firme romanesti au intrat în faliment. Conditia aderarii Romaniei la NATO si UE: privatizarile strategice, distrugerea agriculturii, promovarea homosexualitatii, saracirea si inrobirea populatiei.

În ianuarie 1989, o delegatie a Comisiei Trilaterale, formata din ex-premierul japonez Yasuhiro Nakasone, ex-presedintele francez Valéry Giscard d’Estaing, bancherul american David Rockefeller si fostul secretar de stal al SUA, Henry Kissinger, s-a intalnit cu Mihail Gorbaciov pentru a-l convinge ca URSS trebuie sa se integreze în marile institutii financiare ale lumii, GATT, FMI şi BANCA MONDIALA. Potrivit lui Bukovsky, la un moment dat Giscard d’Estaing a luat cuvantul si i-a spus lui Gorbaciov: “Domnule presedinte, nu pot sa va spun exact cand se va întampla – probabil intr-un interval de 15 ani – dar Europa va fi un stat federal si trebuie sa va pregatiti pentru aceasta.” Bukovsky nu si-a putut retine uimirea fata de capacitatile profetice ale lui d’Estaing:”Asta se intampla in ianuarie 1989, intr-o vreme in care tratatul de la Mastricht din 1992 nici macar nu fusese schitat.

Este evident ca la acea vreme putini stiau care-i mersul. Dar in perioada preaderarii Romaniei la NATO si UE, deja aflasera mult mai multi, deja se vorbea ca se doreste extinderea. Dar toti care s-au perindat la putere in tara noastra, mass-media, “analistii“ si evident UE prezentau situatia exact pe dos. Adica noi ne straduiam sa intram. Si multi romani s-au lasat pacaliti. Se vorbea mult pe atunci de tot felul de reforme necesare si obligatorii. Era insa praf in ochi si asta pentru ca pe stapanii vestului ii interesa cu totul altceva. Privatizarea sectoarelor strategice bancar, energetic. Sperantele romanilor indoctrinati cu himerice iminente masive investitii in tara noastra, sunt praf in ochi,deoarece profitul strainilor merge in tarile lor.

Aminteam in articolele mele cateva nume de PAPUSARI. Dintre ei , fam. Rothschild este deosebit de activa in Romania, atat prin patrunderea pe piata a ABN AMRO Rothschild dar si prin achizitii sau implicare in privatizari strategice deja realizate sau de persepctiva: BCR- Erste Bank, Banca Ion Tiriac – HVB Bank, Romportmet – Mittal Steel, Petrom, Alro, Azomures, Arctic Arcelik, Luxten, Terapia Advent, Enel – pentru Distrigaz Sud si Nord, ultimele filiale Electrica, Trigranit, Esplanada City Center, dezvoltatorul Planorama, Asiban, etc. Interesanta era numirea in compania d-nului Patriciu ca director general executiv a americanului John H. Works, licentiat in drept, specialistul in investment banking al bancilor J.P. Morgan si ABN AMRO Rothschild.

Care este folosul economic de pana acum al aderarilor la NATO si UE? Deoacamdata doar cheltuim. Cumparam echipamente militare proaste de la ei, trimitem pe cheltuiala noastra militari unde au ELITELE interes, varsam bani multi Europei. Mai mult, populatia este stoarsa de superpreturi si dobanzi de catre cei carora le-au fost date pe mai nimic sectoarele strategice.

Tot ce s-a privatizat pana acum in Romania a costat aproximativ 12 miliarde dolari . Se gandea cineva cat de ieftina este o tara? Ba ne-am si grabit sa dam drepturi peste drepturi homosexualilor pe chestia asta, pentru ca aceasta era una din „conditiile de baza ale aderarii“.

Astfel clasa mafiotă conducatoare din Romania (in fapt marionete ale PAPUSARILOR mondiali) ce se tot roteste la putere de 24 de ani, a instrainat pe nimic sectorul energetic si de materii prime (strategic pentru orice stat), a distrus industria si agricultura (pentru a deveni o tara consumatoare bazata aproape strict pe importuri), a distrus unul din cele mai bine puse la punct sisteme de irigatii, vinde lemn si importa mobilier, etc.Pe de alta parte, autoritatile romane se grabesc sa implementeze cat mai grabnic orice directiva UE si nu am uitat si de FMI,BM,NATO,ONU etc. Guvernul Romaniei este un Guvern Masonic, iar majoritatea politicienilor romani fac parte din loji masonice.

Aderarea la NATO a distrus armata naţională a României

Înainte de aderarea la NATO şi Uniunea Europeană ni s-a promis siguranţă, dezvoltare, prosperitate şi faptul că vom ajunge şi noi o ţară la nivelul celor capitaliste avansate. Pentru asta ni s-au cerut o serie de sacrificii sau “cadouri” pentru Occident, concretizate în privatizări, schimbări de legislaţie, distrugeri de ramuri întregi ale economiei, împrumuturi la FMI şi Banca Mondială etc.

În ceea ce priveşte armata, România a fost obligată la restructurări masive, participări la operaţii militare comune în diverse ţări, plus contribuţii financiare şi acceptarea unor obiective militare străine pe teritoriul său.

Ceea ce nu a fost prezentat prea mult în presă este faptul că armata naţională a fost practic desfiinţată, sau cel puţin pusă în incapacitatea de a mai putea apăra teritoriul patriei. Aceasta s-a realizat prin reducerea masivă a tehnicii şi efectivelor militare şi trecerea prematură în rezervă a multor cadre militare superioare, înalt calificate. Deci, v-am distrus armata, v-am distrus economia, v-am distrus ţara şi acum trebuie să vă descurcaţi singuri! Cu alte cuvinte, aţi fost fraieri, v-am tras ţeapă!  Atunci, eu îmi pun întrebarea legitimă: ce dracu’ mai căutăm noi în Uniunea Europeană? Ce ne-a trebuit aşa ceva? Nu numai că nu ne-a adus niciun câştig concret, dar mai avem şi pierderi intrând într-o asemenea instituţie. Norvegia şi Elveţia reprezintă unele dintre cele mai bogate ţări din lume şi totuşi nu sunt în Uniunea Europeană. Consiliului European de la Bruxelles, s-a hotărât centralizarea puterii financiare. Un mecanism centralizat de control începând cu 2014. Inclusiv băncile naţionale ale fiecărui stat-membru! Considerată a fi drept o “revoluţie”, această uzurpare a puterii monetare a statelor suverane din Europa presupune existenţa unui “supervizor general al întregii Europe”. Naţiunilor nu li se vor mai permite să-şi administreze propriile finanţe, acestea fiind manageriate de tehnocraţii de la Bruxelles. Exact ce şi-a dorit Oculta Mondială de mult! Şi când zic, Oculta Mondială, mă refer în special la organizaţia Illuminati, dar şi la alte organizaţii ca Grupul Bilderberg, Clubul de la Roma sau Comisia Trilaterală. A controla financiar fiecare stat-membru ar fi fost mult mai dificil…aşa va exista un control deplin al Ocultei Mondiale asupra întregii Europe.

În luarea acestei decizii, s-a folosit drept pretext criza financiară din 2008, când o mulţime de bănci au avut mari dificultăţi de lichidităţi. Dar oare această criză nu a fost creată în mod special pentru luarea unei asemenea măsuri de centralizare? Desigur că da… şi acesta a fost scopul încă de la bun început. A nu se uita că “scopul de aur” al Illuminati a fost întotdeauna acela de a unifica toate instituţiile naţionale într-una singură, pentru un control deplin. Acum, Oculta Mondială îşi freacă mâinile de bucurie: au reuşit să pună control deplin asupra Europei. Iar toţi politicienii mari ai Europei şi-au vândut interesele naţionale ale fiecărui stat-membru în faţa Ocultei Mondiale, acceptând această decizie “istorică”.

De-acum înainte, orice proiect financiar al unui stat al Uniunii Europene va trebui să fie aprobat de “tehnocraţii ocultişti” de la Bruxelles. Adică, de exemplu, dacă România va dori să construiască o centrală nucleară nouă, va trebui ca Oculta Mondială să fie de acord cu acest lucru.Poporul român nu vor avea nimic de spus… Încet-încet democraţia din Europa care încă mai exista îşi va pierde orice valoare: degeaba vor vota cetăţenii, căci deciziile importante vor fi luate de “tehnocraţii ocultişti” de la Bruxelles…care nu vor fi aleşi de nimeni, ci vor fi numiţi! Aşadar, vom trăi zile grele…întreaga Europă va trăi o dictatură tehnocrată perfectă. E nevoie de o nouă revoluţie pentru ca cetăţenii Europei să-şi recâştige teritoriul din ghearele acestor tehnocraţi ocultişti!

Sursa: Searchnewsglobal

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu