Politică

Declaraţie zguduitoare a unui expert: „Medicamentele sunt fabricate pentru a reduce populaţia”

pastile2Shane Ellison este om de ştiinţă premiat şi chimist, care a mărturisit că a lucray în industria farmaceutică, domeniu în care a simţit că ştiinţa este complet abandonată. El susţine că la interviurile de angajare aceste companii farmaceutice nu ezitau să îi spună că ele dezvoltă medicamente pentru a trata simptomele, nu pentru a vindeca. Aşadar, ce te faci când nu mai există simptome? Inventezi boli, susţine Ellison. Dacă nu există simptome, atunci nu există pacienţi.

El povesteşte că fiind chimist se întreba cum este posibil să vândă companiile farmaceutice medicamente care în laborator se dovedesc a fi mortale, ineficiente sau care provoacă aceleaşi efecte pe care ele ar trebui să le trateze. Şi tot el oferă şi răspunsul: companiile farmaceutice au cele mai bune departamente de marketing din lume: plăteşti experţi (doctori, profesori, psihiatri) care să depună mărturie că studiul a avut rezultate pozitive. Cumperi ştiinţa.

Cel puţin 125.000 de persoane mor în fiecare an din cauza medicamentelor prescrise de medici. Ai crede că ar trebui să se aloce mai mulţi bani pentru cercetare, pentru a reduce rata mortalităţii, dar nu: companiile farmaceutice continuă să facă marketing, să hipnotizeze oamenii.Există o industrie de miliarde de dolari, care face o mulţime de oameni bolnavi şi care prosperă în urma acestui lucru.”

Declaraţie zguduitoare a unui expert: „Medicamentele sunt fabricate pentru a reduce populaţia”

Sursa: Adevarul.ro

Despre autor

contribuitor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu