Politică

De ce s-a saturat dl Plesu de Romania si de ce a mintit dl Patapievici ca are doctorat. DOCUMENTE din CC al PCR si de la Universitatea Bucuresti

plesu_patapieviciIntr-un soi de compunere juvenila Andrei Plesu anunta prin organul de presa al… stiu ei mai bine… ca “S-a saturat!”… de Romania. Pe scurt, ideea e ca totul e oribil, grotesc, cah in Romania de azi.

Dl. Plesu, nici dupa 23 de ani de cand a tot fost in fruntea bucatelor, in toate regimurile succedate dupa decembrie 1989, de la Iliescu la Constantinescu si Basescu, nu are ceea ce au toti barbatii indeobste intre picioare pentru a recunoaste ca si el este unul dintre vinovatii principali de tot ceea ce se vede azi in jurul nostru.

Cine a fost ministru al Culturii comunistului Iliescu, cine a aspirat ca candidat la prezidentiale din partea FSN-ului lui Roman (repropus in aceeasi “functie”, peste ani, de mogulul rusofil Sorin Ovidiu Vintu), cine a fost ministru de Externe al impotentului Constantinescu, aproband bombardarea sarbilor de Sfintele Pasti, cine a fost consilierul de taina al badavaranului Basescu si cine a livrat pe banda avortoni politici ca Cioroianu, Baconschi, Ungureanu – toti infiltrati cu forta la sefia diplomatiei “romane” si chiar mai sus -, ca sa nu mai vorbim de alti retarzi, ca Neamtu si papalogii lui?!

Pentru a vedea mai clar de ce s-a saturat disidentul comunist A. Plesu abia acum si nu pe vremea cand “se adresa cu apel la CC al PCR”, public, pentru necunoscatori, documentul de mai sus. Poate acum, in sfarsit, dupa cum solicita chiar el, tov. A. Plesu este “repus in drepturile sale”, de comunist convins, inscris in PCR inca de pe bancile scolii.

Titlul si continutul materialului domnului Plesu amintesc, desigur, pentru cunoscatori, de “saturarea de Romania” a “independentistului” “transilvanean” Sabin Gherman. Nu e de mirare: astazi, cand Romania e stransa din ce in ce mai tare in clestele ruso-maghiar (adica ruso-rus), trebuie si agentul partenerului de pact al lui Putin sa se sature de Romania. E si normal, de altfel. Daca ii cer nemtii inapoi milionul de marci primit pe cand era ministru de Externe?

Intrebare: acum, ca a fost retrasa de la post (directoare pe “externele” ICR), s-a saturat si de sotia sa, dna Catrinel (alias “Lena”, alias “Maria”) Plesu, fosta informatoare a Securitatii (DIE) inca de la 19 ani?

La doua-trei zile de la saturatia lui Plesu, hop si Patapievici, ca “i-a ajuns”. Asta macar e sincer. Cum sa nu-i ajunga? A mintit-o in fata pe Monica Lovinescu ca e fiu de fost detinut politic (deh, asa il vedea el pe bietul sau tata, ce sa-i faci?… gresise doar un cuvant-acolo: nu detinut ci… comisar politic, la Banca de Stat a RSR!), amintit Institutul Wissenschaftskolleg zu Berlin – inca din 2007! – ca are doctorat ca sa inhate si el o bursa, dupamodelul Plesu-Liiceanu, si apoi l-a mintit si pe Basescu, ca ii plac femeile. Deci: a mintit, a mintit, a mintit!

Inca o dovada, daca mai era nevoie, mai jos: Patapievici nu avea cum sa solicite bursa post-doctorala – i.e. spaga mascata de la nemti – din moment ce de abia acum, in septembrie 2013, a fost admis la Universitatea Bucuresti pentru a-si incepe… doctoratul. Deci nu numai Ponta e “dottore”… Acum, daca, totusi, are pe undeva un doctorat in plus, poate ii da si lui Basescu unul!

Si inca ceva: cica nu mai vrea sa fie “intelectual public”! Poate, iarasi, saracul, a gresit un cuvant, si voia, de fapt sa spun, in sfarsit, despre el, ca e un altceva, in care ne putem usura, cu totii… ceva tot cu “public” in coada.

Reporter

Pentru documentare: “Hannibal Lecter, MD” aduce acuze extrem de grave la adresa lui Tismaneanu, Patapievici si Pacepa. Tismaneanu a fraudat Inaltul Comisariat al Natiunilor Unite pentru Refugiati. Cazul falsului doctorat al lui Patapievici a fost dovedit cu documente de Fundatia Mellon. Pacepa s-a lasat rapit de CIA?

Sursa: Bindiribli.ro

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Tu care ai scris acest articol mizerabil te consideri superior lui Pleșu si Patapievici? Ești o nulitate în slujba unor nemernici cre te platesc să-i bălăcăresti cu nesimtire pe intelectualii mai rasăriti ai acestui neam. Rușine pentru publicarea unui astfel de articol.

  • Este foarte clar inca de la inceput, autorul (ascuns!) a verificat pana si ce are Plesu intre..picioare..”nu are ceea ce au toti barbatii indeobste intre picioare”. Mizerabil articol, ma gandesc cum se poate posta asa ceva chiar si aici?!