Politică

Dan Diaconu: ”V-aţi pus vreodată problema cine sunt ei şi, mai ales, cine şi de ce le-a dat dreptul (libertatea?) de-a face fix ce vor călcând inclusiv pe cadavre?”

A fost nevoie de o teribilă emoţie naţională, de sute sau mii de ore de emisie, de talk-show-uri, de emisiuni dedicate, postări pe internet sau de facebook, a fost nevoie chiar de manifestaţii pentru ca inutilii procurori din CSM să-l suspende pe incompetentul lor confrate din Caracal.



Repet dacă e nevoie: pentru ca un tiriplici incompetent de procuror de la curul pământului să fie suspendat a fost nevoie aproape de o revoluţie. Înţelegeţi gravitatea situaţiei şi amploarea mafiei? Ăsta era unul dintre cei mai joşi slujbaşi ai sistemului, o cantitate neglijabilă, unul de care sistemul se poate descotorosi fără nicio problemă. Ei bine, pentru ca un asemenea exemplar insignifiant să fie doar suspendat a fost nevoie de o asemenea desfăşurare de forţe.

Realizaţi în ce ţară trăiţi? Înţelegeţi cât de lipsiţi de apărare sunteţi în faţa acestui sistem invaziv? Dacă pentru a pleca unul d-ăsta e nevoie de coalizarea urii întregii ţări, sunteţi conştienţi că pentru mahării ceilalţi e nevoie de-o explozie solară, de-un dezastru la nivel galactic? V-aţi pus vreodată problema cine sunt ei şi, mai ales, cine şi de ce le-a dat dreptul (libertatea?) de-a face fix ce vor călcând inclusiv pe cadavre?

Autor: Dan Diaconu

Sursa: Trenduri economice

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Criminali cu pretenții de oameni ai legii își bat joc de lege de oameni și de banul public
    Și asemenea hal de criminali nenorociți pretind că ar fi oameni ai legii

  • Sustin cu fermitate, orice revolutie, lovitura de stat militara sau de orice fel, in urma caruia sa rezulte un regim national-militar-ortodox, care sa scoata imediat Romania din structurile demonice UE si NATO, si care sa dea sentinta capitala concomitent cu confiscarea tuturor bunurilor, pt toate Iudele din Statul securistic subteran care au vandut dupa ’89, tara si neamul romanesc si s-au urcat cu bocancii peste acestea! Altfel, anii ’50 o sa ni se para cat de curand, parfum de trandafiri

  • La stadiul de CANIBALIZARE in care am ajuns incep sa cred ca nu exista alta solutie, mai, Vlad Tepes…
    Doamne ajuta sa ne revenim pe cale, in adevar, la viata! Si “teapa” sa fie din lumina cea preainalta!

  • Vlad Tepes,hai sa gasim un partid cu adevarat nationalist pe care sa-l sustinem pentru a putea pune in practica ideile tale!

  • sesizare din oficiu in cazul martorului tv cu descindere in regim de urg la tomel, bebe, atentie caine rau!

  • # FARA COMPLICI LA CRIMA ORGANIZATA, TRAFIC CU CARNE DE OM, ARME, DROGURI, INFLUENTA, ADOPTII INTERNATIONALE FRAUDULOASE, PROD CONTRAFACUTE, PISTE FALSE IN FUNCTII PUBLICE.

    # MANAGEMENT CRIMINAL – SATANIST

  • Pt Nelutu: Astazi si in vitorul apropiat nu poate aparea in Romania un partid sau miscare nationalist-suveranista din urmatoarele motive: pe de-o parte, poporul roman in majoritatea lui este cel mai europenofil si americanofil din Europa, iar tineri romani sun atrasi in masa de ideologia neomarxista cu accent pus pe consumism, tehnologie, control si supraveghere! Pe de alta parte, astazi serviciile(romanesti doar cu numele) , precum si toata mass-media vanduta unor interese oculte straine de acest neam, urla din toti rarunchii, etichetand pe oricine e nationalist(adica isi iubeste si isi apara neamul si patria) cu epitetele de legionar, nazist si extremist, pt ca fortele straine care conduc din umbra Romania, nu vor in ruptul capului sa mai apara vreodata pe aceste meleaguri, o Miscare eminamente romaneasca, la care sa adere marea masa a romanilor, asa cum a fost Legiunea Arhanghelului Mihail!