Politică

Dan Diaconu: ”Neavând împotriva a ce să protesteze, imbecilii ăia din piaţă o fac pe spatele cadavrelor bietelor fete din Caracal!”

Neavând împotriva a ce să protesteze, imbecilii ăia din piaţă o fac pe spatele cadavrelor bietelor fete din Caracal. E pregătită naraţiunea încă de la Untold.



Se aruncă în faţă cu pozele acelor fete fără să se pună că ele sunt victimele sistemului ai cărei stăpâni sunt fix jigodiile care se află în spatele protestului.

Poate că ar trebui să ne uităm în spatele acelor poze şi să vedem majorările de buget de aproape 1 miliard pentru serviciile secrete. Majorări care nu puteau fi făcute fără tăieri de la alte ministere. Tăieri pe care Veorica serviciurilor le-a efectuat fără crâcneală, permiţând lătrăilor de serviciu s-o dea înainte cu „se taie bani de la investiţii”, fără a explica o chestie simplă: pe frontispiciul fiecărei covergi securiste, pe spatele fiecărui slugoi al sistemului ar trebui să scrie „Aici sunt banii dumneavoastră!”.

Poate ar trebui să ne uităm în spatele pozelor acelor fete şi să vedem conturul bazei de la Deveselu, unde DeepState-ul american îi ajută pe puştanii ăia cărora le spun militari să-şi descarce banii prin femei – majoritatea minore – droguri şi băutură. Toate intermediate de interlopii „dă bine” din zonă.

Poate ar trebui să ne uităm în spatele acelor fete despre care numai Dumnezeu ştie pe unde zac şi să ne gândim la sutele de „transporturi speciale” constând în femei semi-conştiente împachetate de-aici pentru uzul armatei americane de aiurea.

Poate ar trebui să ne uităm mai atent şi să vedem figura bizară a lui Klemm făcând pelerinaje pe la Ministerul de Interne şi transmiţând directiva „să se acopere rapid povestea asta”.

Şi dacă tot vă uitaţi la pozele fetelor acelea, ar trebui să vă uitaţi şi la Poza lui Epstein, acest mega-Dincă de peste Ocean care tocmai ce-a fost sinucis. Epstein pe care site-ul de ticăloşii al companiei Digi îl prezintă ca „prieten al lui Trump”, în ciuda faptului că perversul se încura cu toţi imbecilii Partidului Democrat, în frunte cu Clinton. Şi-n ciuda evidenţei că Epstein avea interzis în orice cazino al lui Trump.

Hai, faceţi un exerciţiu: ieşiţi din naraţiunea oficială şi uitaţi-vă cu milă la vitele acelea din piaţă. Dacă scoţi dintre ele minoritatea ticăloşilor care se află în spatele afacerii, rămân exemplarele cele mai precare din punct de vedere intelectual ale naţiei. E vina noastră că ăştia, în loc să vidanjeze, să tragă la plug sau să termine Canalul Dunăre-Bucureşti fac dezordine în piaţă. E doar vina noastră!

Autor: Dan Diaconu

Sursa: Trenduri economice

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Pentru marian valentin toma si florin florescu:toporul ala cu coada sa va traga o muche in frunte,neispravitilor!

  • Epstein – Clinton – Hillary – Elite Globale de eti o logie x antiumana = Emetiral. FBI stie de ce!

  • in context hibrid de lumini si umbre,
    protest non-violent, semn pozitiv de evolutie, punct forte din perspectiv. swot cu bune si rele; obs. coop. intre forte, sisteme, tehnici, tehnologii, viziuni, perspective. exercitiu, test, experiment, lectie, exemplu. in concluzii: un protest nu rezolv. fondul problemei civiliz. spun perseidele – sclipiri de intelepciune…