Politică

Dan Diaconu: ”Minunata lume nouă lovește crâncen: femeile devin bărbați, iar bărbații femei!”

Într-o vreme femeile roșeau la cea mai vagă aluzie cu iz sexual pe care-o dezavuau sincer. Asta pentru că sexul era o chestiune exclusiv intimă, având nu doar dimensiunea animalică pe care-o are în lumea de azi.Într-o vreme bărbații erau eleganți, își cântăreau vorbele, iar când se aflau în tovărășia unei femei știau să vorbească, nu se blocau precum prostovanii de azi. Atunci femeile nu erau egale bărbaților pentru că nici bărbații nu erau egali femeilor. Pur și simplu erau două jumătăți care se completau reciproc.

Faceți un exercițiu simplu gândindu-vă ce s-a câștigat de când ideologia falsă căreia-i suntem obligați să ne închinăm azi se află la putere. Ce-ați câștigat de când femeile au fost trecute la egalitate cu bărbații? Dar ele, ce-au câștigat?

Înainte pe străzi vedeai femei elegante, o plăcere vizuală profundă. Acum vezi femei lălâi, îmbrăcate doar pentru a nu ieși dezbrăcate din casă. Femeile delicate sunt o amintire a trecutului. Acum muierea bea cot la cot cu bărbatul, vorbește porcos, râgâie și înjură mai abitir decât un birjar. Imaginea femeilor cu tricouri pe care scrie „MUIE PSD” e mai mult decât relevantă.

Pe partea cealaltă, bărbatul a suferit o mutație în sens contrar. Se-mbracă aberant, cu lucruri mulate. Doar când vezi pantalonii mulați peste picioarele strâmbe și/sau crăcănate ale masculilor din ziua de azi te-apucă voma. Oameni care-ar trebui să fie la vârsta la care ar trebui să aibă o imagine de ansamblu asupra vieții se îmbracă precum circarii, cu teniși multicolori, tricouri mulate și blugi rupți. Se inversează trendurile modei: bărbații se depilează în timp ce femeile experimentează „plăcerea pilozității”. Au apărut saloane cosmetice masculine unde muieraticii de sex masculin se pensează, își fac manichiura și pedichiura. De „hairsyleiști” nici nu mai vorbesc întrucât e de porc să nu ai unul.

Minunata lume nouă lovește crâncen: femeile devin bărbați, iar bărbații femei. Culmea e că, în loc să se tăvălească pe jos de râs la vederea macabrului spectacol, oamenii chiar iau în serios această glumă. E un semn al timpurilor, o dovadă a degenerării noastre. O degenerare programată pentru a-i transforma pe cei mai mulți în sclavi.

Rețineți ce vă spun: a accepta ca normal ceea ce nu-i normal e calea cea mai scurtă către sclavie. Cei care acceptă argumentând întru ușurarea conștiinței cu „ce să-i faci, așa face toată lumea!”, toți aceștia vor îngroșa marea masă a sclavilor. Celorlalți nu le va fi ușor întrucât interesul momentului este ca masa sclavilor să fie imensă. Însă, după ce toată nebunia se va fi terminat, cei care rezistă vor fi singurii care vor avea libertatea de a decide conform propriei conștiințe. Iar acesta este poate cel mai important lucru de pe pământ, întrucât de la libertatea deciziilor începe statutul de om.

Autor: Dan Diaconu

Sursa: Trenduri economice</p>

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

 • Vai ce frumos articol, domnul Diaconu eu sunt creștin și sunt uimit că sunt asemenea ziariști in lumea nouă numită pe drept Spitalul de psihiatrie Terra.
  Mulțumesc pentru aceste frumoase realități
  Pop

 • Se poate observa ca acest tip de moda, a femeii-barbat si a barbatului-femeie, a prins in general la generatia tanara(numita si generatia “smartfone”), care a fost crescuta cu spatele la Hristos si la Jertfa si cu fatza doar la gadgeturi, fitze si tot ceea ce se poate obtine extrem de usor, fara munca si transpiratie! Practic, aceasta generatie tanara va constitui viitoarea armata de sclavi-zombi in Noua Ordine Mondiala ce ni se pregateste!

 • Femeile(?!) de azi se tatueaza ,fumeaza se drogheaza, fac semne obscene din masina.
  Au o lipsa .

 • Femeile devin barbati, barbatii femei, un fenomen survenit pe fondul inversiunii polilor magnetici.

  Pamantul are patru poli, doi geografici care definesc rotatia si doi MAGNETICI. In 1831 (expeditia lui Clark Ross in Arctica), polul magnetic a fost localizat in Taloyoak, la 200km de Fort Ross, dupa 130 de ani, in 1960, polul magnetic se deplasase 500 km catre nord, la inceputul anului 2000, polul magnetic se afla in plin ocean Arctic, dupa care deplasarea a fost de 55km/an, conform studiilor in materie. Ultima inversiune a polilor magnetici a avut loc in urma cu 780 000 de ani, fenomene corelate din pdv al “memoriei” proceselor magnetice pe fondul carora campul magnetic devine la un moment dat zero. In timpul unei inversiui a polaritatii, polul nord magnetic al Pamantului devine polul sud si invers. Pamantul are inca un camp magnetic solid. Marte a pierdut campul magnetic, transformandu-se intr-o suprafata desertica cu radiatii puternice.
  … !?

 • Coroborat cu super extra tehnologia, fenomenele meteo extreme, evenimentele planetare… accelerarea magnetica care duce inevitabil la intensificarea activitatii magmatice, seismice, vulcanice… posibil sa ne asteptam la un Tzero din perspectiva campului magnetic. Manifestarile privind dezorientarea intalnita in randul oamenilor, la pasari, animale, se justifica in contextul fenomenelor magnetice. Specialistii sunt rezervati in privinta consecintelor acestor fenomene. Sa fim constienti de realitatea din jur, ridicam moralul, vibratia, cu credinta, incredere, speranta intr-o era buna, de pace, lumina, armonie universala-iubire! Creatorul Suprem aranjeaza lucrurile pe Terra mai presus de “toate”…

Abonează-te la newsletter