Politică

Daca vreti sa scapati de foame- infamul discurs al lui Tony Blair pentru care a cerut 500.000 de dolari

blair-4 (1)Recent am aflat ca fostul premier englez Tony Blair ar fi solicitat un onorariu de 500.000 de dolari pentru a tine un discurs la o conferinta impotriva foametei. 

Am incercat pentru o clipa sa fac abstractie de faptul ca nea Tony e vinovat de crime impotriva umanitatii in Serbia si in Orientul Mijlociu si m-am dat peste cap sa fac rost de discursul pe care avea de gand sa-l tina.

Iata-l:

“Dragi prieteni

Daca vreti sa scapati de foame – dati fabricile la fier vechi, dati-ne resursele minerale, terenul arabil, bancile si companiile de utilitati noua, taiati padurile, instalati niste baze NATO, legalizati avorturule, pornografia si parada Gay, omorati batranii care n-au bani de medicanente, doctorii, inginerii si oamenii de inalta calificare ii luam noi, iar somerii faceti-i capsunari.

Nu mancati nimic de la tara ci doar ce va dam noi si o sa traiti cat sa nu luati prima pensie.

E important sa va impumutati cu sute de miliarde de dolari la noi, asa incat sa ne platiti dobanzi din neam in neam, iar presa ramane a noastra ca sa va spunem care sunt problemele tarii.

Liderii ii vom alege tot noi dintre cei mai prosti si corupti iar o data la douazeci de ani ii vom aresta si vom pune altii in loc ca sa para ca facem curatenie.

In felul acesta in 50 de ani o sa dispareti ca popor si nimanui nu o sa-i mai fie foame.

Thank you,

Tony Blair

Now I’m leaving for another conference in Dubai”

Autor: Bogdan Herzog

Sursa: Bogdan Herzog