Politică

Cum si-a rupt gatul in SUA Lucian Isar?

Lucian IsarLucian Isar a fost audiat la DNA, NEFIIND DATE PRECISE DESPRE MOTIVELE CONVOCARII LUI în str. Știrbei Vodă (Sediul DNA).

Fostul premier Victor Ponta REAMINTEȘTE MOTIVELE PENTRU CARE Lucian Isar a fost OBLIGAT sa-si dea demisia din functia de ministru pentru Mediul de Afaceri.

PONTA MENȚIONEAZA O INFORMARE DE LA SERVICIILE DE INFORMAȚII DESPRE O PROPUNERE FACUTA DE ISAR UNEI IMPORTANTE COMPANII AMERICANE DE A-I DEBLOCA AFACERILE DIN ROMANIA.

PROPUNEREA A FOST INTERPRETATA CA O INCERCARE DE CORUPTIE SI TRATATA CA ATARE.

In 16-17 iulie 2012,  LUCIAN ISAR, ministrul delegat pentru mediul de afaceri A EFECTUAT O VIZITA DE LUCRU la Washington și New York. Comunicatul pentru presa informeaza ca Isar s-a intâlnit cu managementul unor companii fiind nominalizate PRIVATE EQUITY GROWTH CAPITAL, IBM, BOEING, CHEVRON, FORD, ARCHER DANIELS MIDLAND, LOOCKHEED MARTIN, AMGEM, BECHTEL, EXXON, ELI LILLY, PhRMA, SMITHFIELD FOODS, PAULSON, BLACKSTONE, SIKORSKY, MORGAN STANLEY.

În acel moment erau blocate proiectele americane in domeniul gazelor de sist, in care era implicata compania Chevron SI PROIECTUL ROSIA MONTANA.

Informația primita de Victor Ponta AR FI VENIT PE FILIERA AMBASADEI SUA la BUCURESTI.

Isar a DEMISIONAT IN 6 AUGUST 2012, LA TREI SAPTAMANI DUPA VIZITA IN SUA

Lucian  Isar a fost nevoit sa plece din functia de vicepresedinte al BANCPOST, IN 2008, dupa ce Banca Nationala A INVESTIGAT UN ATAC ASUPRA LEULUI.

Autor: Dan Constantin

Sursa: Jurnalul.ro