Politică

CUM SĂ EVADEZI DIN MATRIX – PARTEA I

3d-matrixINTRO

Acest matrix nu este o teorie a conspiraţiei, este cât se poate de real. Trăim într-o societate aflată în criză profundă din care nu se poate ieşi dacă nu ne trezim şi ne lăsăm în continuare manipulaţi.  Pentru a evada trebuie mai întâi să fim conştienţi că suntem folosiţi, şi apoi să identificăm principalele domenii ale existenţei noastre unde o schimbare de atitudine radicală va permite eliberarea noastră.

Manipularea la care suntem supuşi are în vedere 2 direcţii principale: denaturarea consumului şi a valorilor societăţii. Se încearcă transformarea omului într-un robot care munceşte şi consumă, fără sentimente şi fără valori.

Trăim într-o lume a corporaţiilor care urmăresc maximizarea profiturilor lor cu orice preţ, neţinând cont de oameni, de natură, de nimic. Aceste corporaţii folosesc toate căile media pentru a manipula şi a impune ce, cât, cum şi de unde să consumăm, ne dictează efectiv cum să trăim, ce să mâncăm, cum să ne tratăm problemele de sănătate, cum să ne îmbrăcăm, cum să ne distrăm şi pentru ce să trăim.

În principiu ei vor să trăim ca să muncim, să le consumăm chimicalele pe post de alimente, apoi să ne îmbolnăvim ca să consumăm alte chimicale pe post de tratamente medicale. Mai vor să le cumpărăm toate prostiile pe care ei le produc în exces şi de care nu avem nevoie. În acest sens, tot ei ne sprijină, oferindu-ne varianta creditării pentru că, evident, nu avem cum să ne permitem mare lucru, fiind remuneraţi foarte prost pentru munca depusă. Astfel ne legăm pe viaţă de ei şi de sistemul lor şi singuri ne limităm gradul de libertate. Ajungem să acceptăm orice pentru a nu ne pierde locul de muncă, trăind în stres, teroare şi servilism, pentru a ne putea plăti ratele lunare.

În ultimă instanţă, vor să distrugă toate valorile omului, să distrugă sentimentele curate, familia, omenia şi să promoveze imoralitatea şi viciile pentru a ne putea controla mai uşor, fiind ţinuţi în întuneric.

În continuare voi aborda pe larg principalele domenii de interes, de care ne lovim zilnic, prin care suntem manipulaţi şi unde începând de acum putem să nu mai cotizăm şi astfel să ne rupem din sistemul lor. Efectul imediat al acestei schimbări va fi în primul rând o mult mai mare independenţă materială, o revenire la valorile morale şi pe termen lung o îmbunătăţire radicală a stării de sănătate şi a calităţii vieţii.

De asemenea va avea loc o schimbare privind raportarea la bani, nevoia de bani şi goana după bani. Nu veţi mai fi dispuşi să faceţi orice pentru bani, să va sacrificaţi pentru bani, să fiţi sclavii banilor. Veţi descoperi că există timp să faceţi ceea ce vă place, că nu sunteţi obligaţi să vă vindeţi vieţile băncilor şi că există o şansă să fiţi fericiţi în mijlocul acestei nebunii generalizate. Nu în ultimul rând, veţi dori să îi schimbaţi şi pe ceilalţi, veţi fi exemplu, veţi lua atitudine manifestându-vă activ ori de câte ori veţi avea ocazia şi nu veţi mai accepta orice.

Nu veţi mai dori să plecaţi afară ci veţi dori să rămâneţi aici şi să luptaţi pentru a vă lua ţara înapoi. Am cedat-o în 24 ani puţin câte puţin, dar ne-o vom recupera mult mai repede, atât pentru noi, dar mai ales pentru copiii noştri. Agoniseala ce-o vom lăsa copiilor noştri nu va fi un apartament comunist luat pe credit pe viaţă într-o ţară distrusă, ci o lume curată şi îmbelşugată, un cadru ideal de dezvoltare pentru toată lumea.

România are absolut toate condiţiile necesare dezvoltării, dar noi am ales să cedăm totul gratis străinilor, apoi să ne împrumutăm la ei, să fim sclavii lor aici, sau să fim sclavii lor la ei acasă. Aveţi credinţă în Dumnezeu, ne-am născut într-o ţară minunată, e timpul să ne-o luăm înapoi. Dumnezeu ne va ajuta dacă vom trece la acţiune, nu dacă vom sta în genunchi şi vom plânge cu capul plecat!

Sper că v-am captat atenţia, dar având în vedere că subiectul este destul de amplu îl voi împărţi în 5 părţi pe care le voi publica în 5 zile consecutive.

Autor: Mihai

Sursa: Initiative Pentru Romania

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Este adevarat ce relatati domnul meu,dar majoritatea populatiei a trait toata viata in sclavie,teama lea intrat nunumai in oase dar lea umbrit si sufletu,Moise cand ia scos pe Evrei din Egipt ia purtat prin desert pana ia executat pe cei care aveau in suflet sclavia,si a asteptat ca generatia care nu a cunoscut sclavia sa intre cu ia in Palestina,Romani cei care sau nascut si apucat sa cun.sistemu cumunismului sunt la fel,cand ajung la adica isi vand lideri sau lideri pe ei,tineri majoritatea au emigrat,vin cateva zile pe an sa vada cum mai traiesc rudele,va fi greu.
    Eu sper ca sistemu din ziua de azi sa dispara ,fiinca nu reprezinta poporu.

  • Este adevarat ce relatati domnul meu,dar majoritatea populatiei a trait toata viata in sclavie,teama lea intrat nunumai in oase dar lea umbrit si sufletu,Moise cand ia scos pe Evrei din Egipt ia purtat prin desert pana ia executat pe cei care aveau

    in suflet sclavia,si a asteptat ca generatia care nu a cunoscut sclavia sa intre cu ia in Palestina,Romani cei care sau nascut si apucat sa cun.sistemu cumunismului sunt la fel,cand ajung la adica isi vand lideri sau lideri pe ei,tineri majoritatea au emigrat,vin cateva zile pe an sa vada cum mai traiesc rudele,va fi greu.
    Eu sper ca sistemu din ziua de azi sa dispara ,fiinca nu reprezinta poporu.

  • Sistemul “lor” este atat de perfid implementat incat vor fi greu de invins . Greu , dar nu imposibil .Cu speranta ca nu veti fi ca generalul care indeamna la LUPTA , iar ceilalti replica doar, CHE DOLCE VOCE ! ,sa ne aliem si sa vrem cu adevarat să rămânem aici şi să luptam pentru a ne lua ţara înapoi .