Politică

Cu pluta, de la Nistru pân’la Tisa

descărcareSperanţele facebook-arilor din toamna lui 2014 au fost luate de vântul primăverii precum puful de păpădie. Majestatea Sa, Mutu Klaus, care vrea să facă din Sibiu un altfel de Scorniceşti, dă cu bâta-n baltă, „pas cu pas”, la fiecare apariţie. Lesne de observat, pălăria Majestăţii Sale este mult prea mare pentru un cap atât de mic.

Mai mult, „Oamenii Preşedintelui” s-au dovedit a fi total nepotriviţi rolului pentru care au fost înşiraţi de-a valma pe o listă uzată înainte de debut. Celor cărora nu li se mai poate ascunde incompetenţa, rând pe rând, li se dă câte un bilet de drum şi ordin de marş. Până şi duducăi Tatiana Niculescu Bran – ajunsă cu pluta „după dealuri”, la Tanacu, susţinătoare a dezideratului antinaţional al U.D.M.R. & Co. – i s-a dat „foaie de drum”, la ducă-se pe pustii. Oricum, nu reuşise să se adapteze la Cotroceni, din pricina covoarelor „ceauşiste”. Despre MRU, încă nimic, dar mai este vreme pentru următorul ucaz. Pentru moment s-a cam pierdut în ceaţă.

Urmare a unor „cotizaţii” substanţiale, în ograda Parlamentului şi a Guvernului României au dat iama tot felul de indivizi dubioşi şi cu simptome clare de minte puţină și mult prea ieftină, astfel încât, cuvintele regretatului istoric Florin Constantiniu, rostite cu câţiva ani în urmă, nu pot fi contestate:

„Cred că principalul vinovat de această situaţie este însuşi poporul român! El ilustrează perfect observaţia că «un popor de oi naşte un guvern de lupi». Spiritul de demisie, pasivitatea, resemnarea românilor, au permis clasei politice să-şi bată joc, nepedepsită, de ţară. Lipsit de spirit civic, poporul român nu a fost capabil, în aceşti ani, să tragă la răspundere clasa politică sau să «tempereze» setea ei de înavuţire. Pe român nu-l interesează situaţia generală. Dacă prin fin, naș, cumnat, amic etc., şi-a rezolvat păsul lui, restul ducă-se ştim noi unde! Moştenirea multiseculară a lui hatâr şi bacşiş a rămas atotputernică. Cum să îndrepţi o ţară, când cetăţenii ei se gândesc fiecare la sine şi nu la binele comun!? Astăzi, asistăm la situaţii şi mai dramatice. Românii pleacă – din nevoia de câştig – să lucreze în Spania sau Italia, să lupte în Afganistan. Energii şi vieţi se irosesc astfel în beneficii străine. Nu poţi să-i condamni: mai bine să lucreze pentru străini, decât pentru noii ciocoi postdecembrişti, care îi tratează cu un dispreţ suveran”.

„Noi votăm, nu gândim!”

Nu este pentru prima dată când, nedumerit, întreb: de ce accesul în clanul „Aleşilor Neamului” este permis fără un examen medical riguros, mai ales fără o testare psihiatrică atentă? Cabotin sau „papagal acoperit”, un circar cu coadă de cal, ajuns deputat fără certificat medical, a dovedit – a câta oară? – că la intrarea în clădirea Parlamentului României ar trebui să fie instalată o placă pe care să se scrie: „Puţini dintre cei din interiorul acestei incinte sunt sănătoşi. Siguranţa dumneavoastră este în pericol”. Marţi, 21 aprilie 2015, Comisia deputaţilor pentru muncă şi protecţie socială a avizat favorabil un mai vechi proiect de lege, emis de „plutaşul” Remus Cernea, în anul 2013. Este vorba de aşa numitul „parteneriat civil” între alienaţii de acelaşi sex şi fluturarea formulei „uniunii consensuale” şi a altor aberaţii, care, paradoxal, vor să discrimineze şi să distrugă familia tradiţională. În anul 2013, când majoritatea deputaţilor a respins proiectul, nerodul cu laţe a strigat: „Este o ruşine pentru ţara noastră ceea ce se întâmplă în Parlament, aţi falsificat votul. Voi redepune această lege în curând, uşor îmbunătăţită şi sper ca mentalităţile, conştiinţele să se deschidă”. Cred că de această dată „Aleşilor Neamului” li s-au deschis alte „perspective”, le-au fost răsucite minţile şi li s-au scurtcircuitat sinapsele, aşa că au adoptat formula: „Noi votăm, nu gândim!”. Da’ pe noi, „prostimea”, nu ne mai întreabă nimeni ce dorim? Reacţiile românilor nu s-au lăsat aşteptate şi, ca de fiecare dată, făcând haz de necaz, a mai scornit ceva: „Un om în vârstă doreşte să emigreze. La completarea formalităţilor, e întrebat de către oficialităţi din ce pricină vrea să emigreze.

– Din cauza homosexualităţii…
– Cum aşa?
– Păi, în timpul naziştilor se pedepsea cu moartea, după aceea cu închisoarea, iar acum este permisă prin lege. Aş dori să emigrez până nu devine obligatorie”.

Vrei, nu vrei, bea Grigore aghiazmă!

Colac peste pupăză, dreptul la vot prevăzut în Constituţie se transformă în obligaţie, sub ameninţarea sancţiunilor. Partea bună este introducerea votului „în alb” (soluţie la care am recurs personal la alegerile prezidenţiale din noiembrie 2014). Pe buletinul de vot se va afla un patrulater, în care se va menţiona: „nici unul dintre candidaţi nu corespunde. Potrivit proiectului de lege, dacă 50% plus unu dintre alegători bifează acest patrulater, sancţionând astfel clasa politică, va fi organizat un nou tur de scrutin. Partea proastă este că fiecare român din ţară sau din afara graniţelor, care nu se va prezenta la vot, va plăti 1.000 de lei amendă. Cine putea iniţia aşa ceva? Alţi „plutaşi” cu statut de deputat din clădirea unde viaţa cetăţenilor României este jucată la alba-neagra: Dima Toader, Dîrzu Ioan, Ghiveciu Marian, Harbuz Liviu, Melinte Ion, Mîrza Gavril, Munteanu Ioan, Stan Ioan, Stanciu Zisu şi Bumbu Octavian. Iartă-i, Doamne, că nu ştiu ce fac!

Zorzoneaua de 10 mai

Altă minune a Parlamentului României este şi zorzoneaua zilei de 10 mai, declarată de Camera Deputaţilor, cu 294 voturi pentru, unul împotrivă şi 6 abţineri, ca Sărbătoare Naţională, deşi fusese respinsă de Senat, urmând ca Parlamentul, Preşedinţia, Guvernul şi celelalte autorităţi publice centrale şi locale să organizeze anual manifestări cultural-artistice dedicate acestei zile. „Fondurile necesare pentru evenimentele ce vor fi organizate, acestea vor putea fi asigurate din bugetele locale sau din bugetul autorităţilor şi instituţiilor publice”. Alţi bani, altă distracţie pentru căpuşele leneşe ale aşa-zisei regalităţi, care au venit după luat în România. N-avem bani pentru bolnavii din spitale, dar fabricăm praznice de lux pentru trădătorii de Ţară. Încercând să selectez o opţiune între ştiinţă şi etică, mă întreb dacă „Aleşilor Neamului” nu li s-au modificat cumva, pe căi neştiute, genele responsabile atitudinii civice. Acestor inconştienţi trebuie să li se spună răspicat că românii nu sunt şobolani transgenici, ci oameni înţelepţi, şi că pe teritoriul României s-a pierdut controlul. Un motiv în plus pentru o analiză amănunţită a stării psihiatrice a tastatorilor de butoane de la cârma Ţării.

Kalergi – „Praktischer Idealismus”

Trecând prin filtru exigent, constatăm că cele enumerate, aparent, amănunte disparate, sunt, în fapt, componente ale unui plan bine ticluit de creare a haosului şi a genocidului european şi planetar. Nu foarte mulţi au auzit de un personaj discret, obscur, aflat departe de scenă, despre care „gura târgului” afirmă că ar fi tatăl nelegitim al Uniunii Europene, pe numele său Richard Coudenhove Kalergi, considerat părintele Maastrichtului şi al „multiculturalismului”. În anul 1922, Kalergi a pus bazele mişcării „Paneuropa”, scopul acesteia fiind instaurarea unei Noi Ordini Mondiale, bazată pe o Federaţie a Naţiunilor condusă de Statele Unite. Unificarea Europeană a fost primul pas spre instaurarea unui Guvern Mondial unic. Explicaţiile pe care Kalergi le prezintă în lucrarea sa „Praktischer Idealismus” sunt revelatoare: „locuitorii viitoarelor State Unite ale Europei nu vor fi popoare originale ale Bătrânului Continent, ci o subumanitate bestializată de amestecul rasial. […] Omul viitorului e de sânge mixt. Rasa viitorului eurasiatică-negroidă, extrem de asemănătoare cu anticii egipteni, va înlocui multiplicitatea popoarelor cu o multiplicitate de personalităţi”. Şi ne mai mirăm cum şi când a apărut Statul Islamic! Puterile occidentale, băncile, mass-media şi serviciile secrete americane au finanţat şi susţinut proiectul lui Kalergi, iar astăzi dictatura europeană emite ordine prin Bruxelless şi Maastricht. Din doi în doi ani, adepţii planului criminal de genocid planetar al lui Kalergi sunt premiaţi, printre ei numărându-se Angela Merkel şi Herman van Rompuy. Ignoranţa şi imbecilizarea generalizată practicate la scară europeană şi planetară, prin mijloacele de comunicare în masă, dau roade. Ni se impune negarea propriilor origini, renunţarea la identitatea naţională, aducându-ne în stadiul de roboţi, apţi pentru sinucidere etnică. „Ceea ce oriunde în lume trebuie să se aplice e să se practice limitarea naşterilor şi căsătoriile mixte […] într-o lume unică ce depinde de o autoritate centrală”[1].

Când românii vor putea merge la ei acasă, fără paşaport?

„Românii care au deţinut în ultimii ani o viză pentru Canada sau care deţin o viză pentru Statele Unite vor putea călători în Canada fără viză, cu ajutorul unei autorizaţii electronice de călătorie, care se obţine online în câteva minute. Noul sistem se numeşte Electronic Travel Authorization (eTA) şi va fi accesibil pentru români din 2016, a anunţat premierul Canadei, Stephen Harper”[2]. Întrebare pentru „Aleşii Neamului” din România, pentru omologii lor din stânga Prutului şi pentru cei din prea mult curtata Ucraină: oare când românii vor putea merge la ei acasă, fără paşaport?
——————————————
[1] „USA Magazine” 12 august 1955
[2] adev.ro/nn7gvq

Autor: Ion Maldarescu

Sursa: Art-Emis