Politică

Cronica unei tradari anuntate: Florian Coldea ii da lovitura de gratie lui Victor Ponta

coldea_7_martie_2011_020Povestea “Victor Ponta e ofiter acoperit SIE” e foarte veche la nivelul SRI-ului, are doi ani de zile, si multi o stiau.

La nivelul serviciilor secrete fiecare stie ce face celalalt si pentru cine trage, rare sunt cazurile in care agentii raman o enigma si restul se chinuie sa afle unde sunt incadrati. Sunt anumiti agenti care trebuie sa ramana acoperiti pana la moarte, iar cine le dezvaluie identitate isi risca viata.

Pentru cine intereseza: tot Coldea s-a aflat in spatele scandalului cu plagiatul lui Ponta!

Inceputul

Ca sa intelegeti mai bine ce se petrece in ziua de astazi trebuie sa ne intoarcem in timp, dupa care revenim la subiectul Coldea-Ponta.

In luna noiembrie a anului 1978, la scurta vreme dupa tradarea lui Mihai Pacepa, Nicolae Ceausescu a dispus punerea la punct a celor sase divizii ultrasecrete ale spionajului romanesc. 10 ofiteri superiori, colonei si generali, au fost chemati la Cabinetul 1 sa se ocupe de aceste noi proiecte. Cel mai cunoscut dintre ei a fost generalul Nicolae Plesita. Sub auspiciile pedepsei cu moartea au fost pusi sa jure ca niciodata nu vor dezvalui identitatea agentilor incadrati in aceste divizii, felul in care se fac recrutarile, cat de intinse sunt retelele, etc.

Dupa 1989 o parte dintre aceste divizii au fost scoase la lumina tocmai de agentii care lucrasera acolo, multi dintre ei fiind recrutati de servicii secrete din strainatate. Am avut articole pe blog despre activitatea lor acestor tradatori!Datoria unui ofiter roman e sa isi apere Patria, fiecare dupa cum poate, si sa moara in tara la el!  Jurmantul calcat fata de Patria Muma, inseamna executia prin impuscare! Scurt si la obiect!

Divizia “Dunarea” – In prima instanta a apartinut de D.I.E, ulterior au mai intrat si cativa ofiteri din Directia de Informatii a Armatei (actualul DGIA), si cele mai cunoscute nume au fost: Stefan Andrei (bunul Dumnezeu sa-l ierte), Ilie Ceuasescu, Dan Voiculescu, Pocor (recrutat de Directia 6 GRU din Rusia), Teodor Melescanu, Mioara Roman (ex-sotia lui Petre Roman), Cornel Burtica (fostul ministru al Comertului Extern), Mihai Caraman (pregatit si recrutat de Directia 3 KGB), Misu Negritoiu (plecat la pachet cu cei 5.200 de ofiteri cumparati de olandezi), si alte personaje mai putin cunoscute.

Cornel Burtica a fost homosexual declarat si Nicolae Ceausescu, fiu de taran, crescut intr-un spirit traditionalist si extrem de rigid, avea oroare fata de asemenea practici si atunci il tinea pe ministrul Comertului Extern la o distanta apreciabila. Mihai Caraman, traieste si-n ziua de astazi, era bisexual si Dumnezeu stie cum la un moment dat a intrat in gasca de orgii sexuale a lui Burtica. Caraman prin homosexualitate si-a cladit cariera de spion si asa reusea sa afle o multime de lucruri necunoscute nici macar de generali, dar sa ne aducem aminte ca fusese pregatit de KGB si dezumanizat in proportie de 100%.

Burtica a fost  un tip foarte spilcuit si rasat, stia sa poarta un Cartier de aur la mana, stilou DuPont cu penita de platina, fulgarin Cacharel, deh, ministru si spion, avea prestatie. Singura lui problema era la cap, ii placeau pustanii de pana in 24 de ani si nu se chinuia sa isi ascunda orientarea si majoritatea din Securitate nu prea il vedeau cu ochi buni. In schimb, Burtica era foarte eficient si asta conteaza cel mai mult in lumea serviciilor secrete: isi facea tot timpul contacte, aduce valuta in tara, recruta pe cine trebuie. Ceausescu nu se poate plange de activitatea lui.

Legenda spune, asta era trecut in dosar, ca Burtica a fost prins intr-o noapte de politistii parizieni in “celebra” padure Bois du Boulogne de langa Paris…imbracat in femeie. Putem rade, unii se simt oripilati, dar pentru un spion conteaza foarte mult locul unde primeste informatiile de la surse si la randul lui transmite mai departe ce au de facut respectivii agenti/coordonatori de celula/surse. Bois, padure recunoscuta pentru traficul de droguri, prostitutie, sex in aer liber, fauna infractionala extrema, reprezenta locul prielnic pentru asa ceva: ai idee care sunt infractorii adevarati si sursele politistilor, poti observa mai usor daca esti filat, mesajul este camuflat perfect, etc.

O tigara, tutunul scos pana la jumatate, introdus biletelul, bagat tutunul inapoi, cand treci pe langa superior, camuflat de intuneric, ii arunci tigara la picior. Se ridica tigara, tragi cateva fumuri, si daca ai impresia ca esti filat o arunci jos si te prefaci ca o strivesti. Pe talpa pantofului, la varf, ti-ai lipit o bucatica de guma de mestecat si imediat calci pe tigara ca sa se lipeasca cat mai bine. Ridici degetul mare de la picior in sus si-n felul acesta se ridica putin si varful pantofului, dupa care pornesti extrem de linisit la drum. Chestiile de genul acesta nu se invata in Centrala, discutam de SIE, si reprezinta mici trucuri pe care le improvizeaza agentii cu experienta si vechi in meserie. Pentru asta sunt platiti si curtati de toata lumea: sunt o specie aparte de restul oamenilor!

Daca te opresc pentru un controlul corporal, se mai intampla sa isi iasa din pepeni cand nu trebuie si sa le cada bariera psihica, intr-o fractiune de secunda iti aduci aminte de ce inseamna mesaj inductiv si dominare vizuala: “Da?! Ce se intampla? Nu am voie sa ma plimb in Paris?! Mon Dieu…”. Sunt slabe sanse sa realizeaze ce ai facut tu cu tigara si te bazezi pe faptul ca nu ai nicio cartita in celula care sa le toarne ce faceai noaptea in parcul respectiv.

Va urma.

Sursa: De veghe patriei