Politică

“Criza refugiaților”: începutul sfârșitului crizei?!

1414726934787Privesc cu mare optimism “criza refugiatilor”! Fiindca nu e inceputul crizei, ci e inceputul sfarsitului crizei. Pana acum presa liberala se facea ca nu vede problema dizlocarii etno-culturale de proportii genocidare pe care o aduce imigratia artificiala. Sau o prezenta in culori roz… Nici macar iesirea la lumina a infioratoarei situatii din Rotherham nu a facut oligarhia liberala sa scoata capul din nisip.  Acum insa problema a intrat pe agenda zilei si nu va mai iesi pana cand nu se va rezolva. intr-un fel sau altul.

Unii spera ca aceasta criza sa motiveze europenii sa porneasca la razboi impotriva Iranului si eventual sa mergem in Pakistan sa aducem dimocrasi facandu-le educatie sexuala fetitelor de acolo… Din conflictul creat prin importul de musulmani in Europa unii spera sa creeze un conflict geopolitic intre islam si crestinism, nu o cale de rezolvare a situatiei create de 40 de ani incoace in Europa. Insa odata djinnul iesit din butelca, nu se mai comporta cum vor cei care l-au eliberat.

Fiindca criza imigratiei artificiale nu a inceput de ieri-alaltaieri… Cifrele imigratiei nu sunt acum cu mult mai mari decat oricand in ultimii 15-20 de ani. Aproape in fiecare an tari ca Franta sau Marea Britanie au primit cateva sute de mii de refugiati.

Partidul Laburist isi propunea la inceputul anilor 2000 ca “strategie electorala” sa aduca 3-4 sute de mii de imigranti in UK anual. Si a reusit.

Exista si specimene care cred ca peste 100 de ani in Romania va fi minunat daca vom fi imbogatiti cultural cu Kwanzaa in loc de Craciun iar in loc de etnici romani, vor fi 50 de milioane de afro-romani aflati la a treia generatie de “romanism” dupa ce stramosii lor au plecat din Somalia…

Dar dupa cum stiti, eu niciodata nu ma adresez liberalilor constienti si apreciativi fata de scopurile finale etnocidare ale liberalismului. Pentru acestia exista metode stravechi, patentate de renumiti terapeuti ca Tepes sau Gengis-Han. Zero toleranta la liberalismul pro-genocid.

Ma adresez doar celor care inca nu s-au lamurit ce este liberalismul si inca in 2015 mai cred naiv ca este in vreun fel compatibil cu orice urma de umanitate, libertate sau nationalism. Si celor care nu s-au lamurit inca cat de nociva si nereprezentativa este ideologia imperiala oficiala inclusiv pentru popoarele civilizatiei europene.

Liberalismul preconizeaza ca toata planeta sa fie o masa informa de sclavi, consumatori fara identitate, fara radacini, fara cultura. Fiindca doar identitatea unui grup etnic anume este baza suveranitatii statelor nationale.

Daca statul “national” este o simpla abstractiune ideologica birocratica fara conexiune cu un anumit grup etnic, o adunatura “multiculturala” pur legala de indivizi nimeriti intamplator pe un teritoriu, atunci chiar nu isi au sensul granitele si evident nici statele nationale si desigur, nici suveranitatea.

Iar fara suveranitate nationala, drepturile individului sunt la discretia unui centru unic de comanda global, aflat la mii de kilometri distanta, intangibil si invizibil pentru majoritatea “indivizilor suverani” de pe plaiurile Khaghanatului Democratistan.

Ce poate face un “individ suveran” din Rosia Montana impotriva unui magnat din Wall Street care isi impune “punctul de vedere” aparat de 11 portavioane nucleare?

Dar cand bulibasele de la Inalta Poarta a Khaghanatului decid ca 500 de milioane de europeni trebuie inlocuiti si se decid sa aleaga alt popor din restul de 6,5 miliarde de potentiali “refugiati”, carora aceleasi bulibase globale le-au distrus rosturile la ei acasa?

Mai nimic… maxim un protest in Piata Universitatii…

Fara suveranitate nationala, drepturile cetatenesti si mecanismele democratice sunt falsificate sau chiar lichidate violent de centrul unipolar global…

Din acest motiv lupta cu islamul este secundara, conjuncturala.

Un stat national suveran, cum noi am avut pana in 1989, ar putea negocia ca in loc de o mega-moschee la Bucuresti mai bine sa facem noi o mega-rafinarie in Irak.

Sunt solutii pasnice si reciproc avantajoase pentru rezolvarea invaziei islamice create de Imperiul liberal, prin reconstructia tarilor de origine ale imigrantilor, cu know-how si sprijin european, daca tarile “miliardului de aur” al Vestului ar fi cu adevarat libere si suverane.

Invazia este doar efectul.

Cauza este liberalismul, unicul mostenitor si promotor al ideologiei iluministe dupa ce comunismul a fost nationalizat si/sau si-a dat duhul.

Scopul este tocmai lichidarea biologica a identitatii popoarelor europene, ceea ce este considerat genocid conform definitiilor date de ONU in anii `40.

Este o lupta pe doua fronturi: cu liberalismul si cu islamul.

Cu islamul putem alege sa avem razboi sau sa negociem o colaborare geopolitica si intoarcerea pasnica a imigrantilor acasa.

“Bucurosi le-om duce toate, de-o fi pace sau razboi” cu Islamul.

Dar cu liberalismul nu putem evita razboiul. Este un inamic ireductibil, implacabil, ne-negociabil, programat intrinsec sa ne distruga.

Singurul mod in care se poate incheia conflictul cu liberalismul este prin lichidarea totala a identitatilor noastre etnice de pe toata suprafata planetei. Inclusiv lichidarea etniilor lumii a treia este sigura, dar in fazele urmatoare, dupa ce se lichideaza mai intai cele europene.

Doar lichidarea liberalismului ne poate salva pe toti.

Intrebarea este: de ce acum se forteaza o crestere a numarului de imigranti?

De ce aceasta crestere in numarul de emigranti apare bine organizata, aproape militar?

Are o natura militara sau se vrea SA PARA o operatiune de invazie?

De ce sunt incurajati si cautionati “imigrantii” sa fie cat mai agresivi, sa provoace populatia si sa incalce legile cat mai revoltator, cu impunitate?

Si MAI ALES, de ce se face in jurul imigratiei tocmai acum un mare tam-tam mediatic?

De obicei in ultimii 20 de ani propaganda oficiala se straduia sa ascunda, sa minimizeze sau sa prezinte intr-o lumina favorabila fenomenul… “strengths of diversity” etc. etc.

De ce tocmai acum arata totul ca o operatiune de PR?

Desigur, se doreste sustinerea populatiei europene pentru un conflict cu Iranul in special si cu Islamul in general.

Populatia europeana a obosit de atata “conflict al civilizatiilor” si trebuie provocata sa se dezlantuie asupra efectelor liberalismului si nevinovatilor la fel de victimizati de liberalism din tarile musulmane.

Dar daca cineva in Europa incearca sa puna problema intoarcerii imigrantilor prin dezvoltarea industriala a tarilor de origine si reintoarcerea lor voluntara in tarile arabe, este reprimat ca “rasist”, lasat fara job, ba chiar si aruncat in inchisoare.

Europenii au voie sa debuseze doar sustinand vehement bombardarea tarilor musulmane ca “razbunare” pentru fetitele violate in Rotherham si pentru locul de munca pierdut in fata maghrebianului disperat, care cere un salariu de 3 ori mai mic…

Deci cine insceneaza acest fenomen impusca vreo… 6 milioane de iepuri dintr-un foc: darama Europa ca concurent economic, ii provoaca probleme de securitate, terorism, conflicte etno-rasiale, saracie, previne “dezertarea” Europei de Vest alaturi de miscarea pro-dezvoltare reprezentata de BRICS si isi obtine mult-visatul “conflict al civilizatiilor” artificial care ii poate asigura dominatia geopolitica atat asupra Islamului cat si asupra Europei: musulmanii trebuie sa fie reprimati de europeni “la ei acasa”, in lumea islamica, si in acelasi timp sunt invitati “la europeni acasa” sa fie instrument de opresiune…

Pai nu e ideal cand sclavii la galere se oprima reciproc unul pe altul? Nu a folosit orice imperiu armate de represiune din triburile din celalt capat al imperiului?
Dar e pentru un scop “nobil”, nu-i asa?

Pai ideea ca trebuie sa existe natiuni si granite este “perimata”, “bigota” si “retrograda”, sta in calea “fericirii” globale liberale cu centru unic de comanda…
Evident, propaganda liberal-extremista sustine ca daca nu vor mai exista etnii, atunci nu va mai fi nevoie de represiune…

Asa ca pentru dizolvarea “soft” a etniilor a inventat imigratia inca de acum cateva decenii.

Inamicul nu este nici nord-americanul, nici europeanul, nici musulmanul. Toti sunt victimizati de Khaghanatul Democratistan.

In toata debandada asta e greu de anticipat ce va urma, insa un lucru e clar: atat cei care cer virulent deschiderea cat mai larga a portilor imigratiei cat si cei care cer “civilizarea” musulmanilor “inapoiati” prin bombardamente “de democratizare” sunt manipulati de aceeasi ideologie iluminista anti-umana.

Insa eu banuiesc ca odata intrata fortat pe agenda publica, oamenilor le va fi usor sa se lamureasca, sa se trezeasca si sa actioneze intr-un sens neprevazut si contrar intereselor celor care au acutizat criza.

Mai ales fiindca sunt evidențe ca sectiuni solide si rezonabile din armatele si serviciile secrete europene, nord-americane, rusesti, chineze, indiene, japoneze au contemplat abisul in care este impinsa omenirea de catre oligarhia liberal-globalista si si-au dat mana la nivel global sa impinga in schimb oligarhia in abis…

Se va incheia “conflictul civilizatiilor”.

Prin moartea liberalismului si re-emergenta unei noi ordini internationale multi-polare in care statul national este cu adevarat suveran si identitar, recunoscut drept cea mai avansata, democratica si performanta forma de organizare a omenirii.

Autor: Cosmin Mănescu

Sursa: Cosmin Mănescu

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • E mult mai greu decat pare !Trebuie sa cada regi,generali,parlamente si senate aproape intregi,trebuie sa cada banci si bancheri cu raspandire mondiala,trebuie sa cada sefi de servicii de informatii,presedinti de state,prim ministrii precum si trusturi media gigant,trebuie sa cada armate,societati secrete ,corporatii intregi,fabrici de armament,burse aristocratie si departamente de stat. Trebuie sa cada familii care domina domenii intregi de sute de ani pe toate continentele,proprietari de mii de tone de aur,proprietari de institutii militarizate care au milioane de subalterni antrenati care li se supun,mafii intregi,constructii piramidale ramificate si perfectionate zeci si zeci de ani,imperii cu putere de viata si de moarte asupra lumii,de pace si razboi asupra omenirii.Va imaginati oare asta ? Numai Dumnezeu ar putea.O sa fie fie o cacialma ,cum a mai fost…prin care EI INSISI sa-si epureze ce considera corcituri infiltrate intamplator si cu asta ne convinge ca a fost curatat sistemul(sclavagist,capitalist,sionist,liberal,iluminat,etc)))))…

  • Ioan,daca ar durea prostia ai urla necontenit!Intotdeauna voi astia de dreapta,neoliberali, cu programele voastre distructive si distrugatoare de suveranitate nationala,distrugatoare de identitate nationala,distrugatoare de valori nationale,voi astia care ati privatizat Romania trecind cu nesimtire criminala economia de la stat la privat,voi astia care nu aveti nici-un pic de compasiune pentru poporul Roman,voi astia care iubiti si promovati multiculturalismul si denigrati nationalismul si in general cultivati tot ceea ce este strain acestui popor ati face mult mai bine sa va ascundeti sub pamint dar si acolo va vor gasi oamenii acestui popor deznadajduiti si oprimati si atunci va fi vai de voi fariseilor!!!!