Politică

Criza refugiaților, cea mai bună PERDEA DE FUM!

German Chancellor Merkel looks at the empty seat of U.S. President Barack Obama during the Nuclear Security Summit in The HagueDupă ce forţe oculte din SUA au lovit în Germania, prin “scandalul Volkswagen”, cancelarul neamţ, madam Merkel, dă o lovitură de graţie americanilor în conflictul din Siria!

Cancelarul german Angela Merkel suprinde printr-o poziţie referitoare la Siria care e mai apropiată de varianta propusă de Rusia decât de cea susţinută de SUA. Aceasta a estimat joi că se impune cooptarea preşedintelui sirian Bashar al-Assad la găsirea unei soluţii la conflictul care macină ţara de mai bine de patru ani şi a provocat deja exilul multor sirieni care au fugit din calea războiului.

‘Noi trebuie să vorbim cu mai mulţi actori şi aceasta înseamnă şi cu (Bashar al)-Assad, dar mai sunt şi alţii’, a declarat cancelarul german. Trebuie să vorbim ‘nu doar cu Statele Unite, cu Rusia, ci, de asemenea, cu parteneri regionali importanţi, precum Iranul, cu ţări sunnite ca Arabia Saudită’, a pledat Angela Merkel, potrivit Agerpres.

P.S. De ce pentru mine nu e o surpriză poziţia lui Merkel? Pentru că sunt sigur că a fost presată de marii industriaşi germani să nu mai ţină partea Statelor Unite, mai ales că acum că şi germanii şi-au dat seama că forţe oculte din SUA vor să lovească în Germania, odată cu scandalul Volkswagen si BMW, (“Scandalul Volkswagen” loveşte puternic în inima Germaniei. O să vedeţi de-acum înainte multe contre între Germania şi SUA, iar poziţia lui Merkel de ieri e doar începutul!

Îmi pasă foarte puţin spre deloc de faptul că musulmanii violează femei în Germania. În Germania prostituţia e legală şi depravarea liberală a atins cote maxime. Ce înseamnă să fii terorist? Să răspândeşti teroarea! Cine răspândeşte teroarea? MASS-MEDIA!

Germania nu e stat independent şi suveran

Oare?! Păi ia să vedem! Germania are „uzine de maşini”, dar care sunt listate la bursele din Londra şi New York. Are pe teritoriul său baze americane de decenii, NSA îi ascultă telefonul lui Merkel şi restului politicienilor. Datoria publică e uriaşă şi este în mare parte la băncile americane. Dacă Germania mişcă în front, primeşte imediat una peste bot de la Unchiul Sam, ba cu o criză, ba cu o prăbuşire a zonei euro „din cauza Greciei”, ba cu un val de refugiaţi musulmani… Dar Germania este un stat suveran şi independent! :))

Există un curent de propagandă soroşisto-americano-israelit, care acreditează ideea, la care mulţi fraierologi au pus botul, cum că Germania ar fi o mare putere imperialistă şi frau Merkel o mare hitleristă. Adevărul e că Germania la ora actuală este kaka-maka în plan geopolitic. Este o slugă a SUA/UK/Israel, care încearcă cu disperare să-şi protejeze interesele şi relaţiile bune cu Rusia.

Băncile centrale au mai puţin aur în depozitele lor, decât cred marea majoritate a oamenilor. Această situaţie este rezultatul politicilor Fondului Monetar Internaţional care le permite acestor bănci centrale să îşi ascundă adevărata cantitate de aur aflată în depozitele lor. Dar dispariţia aurului din depozitele băncilor centrale nu este deloc recentă. James Turk povesteşte că în anul 1920, Hjalmar Schacht, preşedintele de atunci al Reichsbank (Banca Regală Germană), a făcut o vizită în SUA la Banca Rezervei Federale (FED) pentru a verifica aurul Germaniei depozitat acolo. A mers împreună cu şeful FED în depozitele bine păzite ale FED pentru a căuta lingourile de aur germane. Aşa că este oare o simplă coincidenţă faptul că Bundesbank (Banca Centrală a Germaniei) spune că aurul Germaniei se află în depozitele SUA, Marii Britanii şi Franţei? Aliaţii practic au manipulat Germania în toţi aceşti ani obligând-o să îşi stocheze aurul în băncile lor.

Europa este atacată în prezent pe toate planurile, mai puţin cel direct militar:

– Economic (crize, embargouri, inginerii financiare).
– Psihologic (propagandă mass-media, atentate).
– Demografic (prin afluxul de refugiaţi şi imigranţi).
– Cultural (corectitudine politică, liberalism, homosexualitate, pedofilie, ateism, cultul minorităţilor).
– Geoclimatic (secetă, caniculă furtuni, inundaţii).
– Politic (şantaj şi corupere a guvernanţilor).
– Informativ (spionaj şi supraveghere a comunicaţiilor).

Şi duşmanul care atacă Europa nu este, aşa cum ar crede unii, Rusia, nici musulmanii.

Autor: Dan Tanasescu

Sursa: Search News Global

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu