Politică

Copiii României, predați lui Soroș!

Iata ca la putina vreme dupa ce dezvaluirile din ”National” stopau in ultimul moment o initiativa cel putin ciudata prin care reprezentantii actualei coalitii de guvernamant din Consiliul General al Municipiului Bucuresti alocau sume importante de bani de la buget catre activistii sorosisti de la ”Freedom House” pentru a le preda lectii de anticoruptie functionarilor publici din cadrul Sectorului 2, o alta ”bomba” tocmai ce este pe cale sa fie detonata in sanul Puterii.Asta dupa ce Ministerul Educatiei Nationale a girat publicarea ”Strategiei nationale de educatie parentala 2018 – 2025”. Una despre  care deja exista informatii ca ar fi fost ”virata”, ca un ”cadou otravit”, dar frumos ambalat, unor pesedisti care ”motaie” pe demnitatile pe care au fost numiti de actuala putere politica, chiar de catre ”varful de lance” al retelei Soros din Romania. Si care ar urma sa ”probeze piata” pentru implementarea si in tara noastra, chiar sub ochii Guvernului, a modelul norvegian de ”protectie a copilului”, desi dramele traite de mai multe familii de romani in urma abuzurilor temutului ”Barnevernet” au produs explozii de indignare a opiniei publice din tara noastra !

Strategia nationala de educatie parentala

Aparitia unei astfel de strategii nationale este, desigur,  binevenita, mai ales ca inca de la bun inceput initiatorii insista ca ”modificarile profunde si rapide ale mediului social, in conditiile unor schimbari marcate de perioada post – modernitatii, au efecte dintre cele mai semnificative in spatiul familial. Deprivatizarea mediului familial, acompaniat de intruziunea diverselor institutii in spatiul domestic si de influenta  mass media in construirea realitatilor sociale, pun familia intr-o situatie marcata de nevoia unui sprijin extern”. Astfel ca intreaga motivatie a promovarii unei astfel de strategii nationale de educatie parentala care sa fie implementata pana in anul 2025 se bazeaza pe ideea ca parintii au nevoie de ”sprijin extern” in educarea copiiilor. Dar, culmea, inca de la inceput se insista ca parintii nu ar mai trebui sa o tina ”langa” cu ”principiile promovarii familei traditionale”, ceea ce este un prim semnal de alarma ”ca se pregateste ceva…”

Se face ”Barnevernet”, ca in Norvegia !

Iar cu toate ca in actuala strategie se bate mult apa in piua cu tot felul de enunturi generale inselatoare, specialistii care au citit printre randuri trag deja un semnal de alarma ca, practic, documentul ar fi unul imbratisat de ”Freedom House” si care ar promova de fapt interesele sorosiste in domeniul ”educarii copilului de catre stat”.

Si ca ”inghitirea” de catre actualul Guvern a unei astfel de strategii de sorginte sorosista nu ar fi decat un prim pas facut pentru infiintarea, si in Romania, a unui Serviciu de protectie a copilului precum controversatul ”Barnevernet” din Norvegia ! Si ca prin penetrarea familiei traditionale prin ”sprijinul extern” ce urmeaza sa le fie acordat mai mult cu japca parintilor din Romania, acestia isi vor putea pierde tutela copiilor daca se considera, de  exemplu, ca un minor de doar cinci ani este pus in dilema de intrebarea daca vrea sa fie trecut in acte baietel sau fetita, asa cum deja se petrece in alte state europene unde a fost aplicata o astfel de strategie ! Asta cu toate ca pataniile unor familii precum Bodnariu sau Nan cu ”barnevernet”-ul norvegian ar fi trebuit sa-i faca ceva mai vigilenti pe cei de la Ministerul Educatiei…

Autor: Catalin Tache

Sursa: National.ro

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

 • Educatie parentala fara parinti, asta – DA!! mostra de idiotenie.
  Institutia – concept care nu face parte din lumea vie este impopotonata cu calitati omenesti, vii…. este desteapta foc sa creasca copii.
  Conceptele nu cresc copii, nu fac nimic … sint doar categorii semantice carora omul le ataseaza – prin actiune umana – aparente calitati.
  Altceva nu-i mai f|_|te grija decat cum sa distruga familia si sa transforme copiii in degenerati!!!

 • Alocarea unor sume de bani de la buget catre activisti sorosisti de la “Freedom House” pentru a le preda lectii de anticoruptie functionarilor publici de la sect. 2, asta dupa ce Ministerul Educatiei Nationale a girat publicarea “Strategiei nationale de educatie parentala 2018-2025” in vederea … IMPLEMENTARII MODELULUI NORVEGIAN DE “PROTECTIE A COPILULUI” … dupa model “BARNEVERNET”………………………………………………………………………………………..
  Nu pentru investitii durabile, locuri de munca, crestere ec reala, prosperitatea tarii, a familiilor, promovarea relatiilor sanatoase intre membrii familiei in vederea cresterii si educarii copiilor in … adevar. Salvarea lumii vine de la generatiile educate in adevar. Daca ascundem adevarul, adevarul va fi dusmanul nostru; Dezvaluind Adevarul, acesta ne va arata Calea spre Libertate. S-a crezut ca salvarea consta in celebritate, bani, putere decizionala, insa toate acestea nu aduc decat tristete. Trist este si proiectul de fata. Cu cat aflam mai multe cu atat constatam ca realitatea nu este ce pare a fi, in speta, copilul conceput intr-o familie de oameni, insidios este preluat strategic de catre organizatii ca cea mediatizata, dovedita ca savarsind abuzuri inimaginabile. Oribile. Suntem testati fara sa banuim ca “cineva” tinteste la copiii, fii omului, minunatele fapturi divine. ” Iar Iisus, vazand, S-a mahnit si le-a zis: Lasati copiii sa vina la Mine si nu-i opriti, caci a unora ca acestia este imparatia lui Dumnezeu. Adevarat zic voua: Cine nu va primi imparatia Lui Dumnezeu ca un copil, nu va intra in ea”. Sfanta Evanghelie dupa Marcu, 10: 14,15.

  Daca …
  Daca aceasta strategie de educatie parentala indeplineste conditiile legii sacre, hotarasete fiecare in cuget, inima, suflet. Constiinta. Discernamant.
  “Cineva” (“sistemul”, organizatii, ong-uri, guverne, entitati ec. multinationale, serv.secrete, organizatii secrete ET C) doreste sa afle dinainte ce se intampla si chiar sa genereze evenimente in nota PREDICTIBILITATII. Inclin sa cred ca … entitati ostile, de pe-aici – planeta, de prin alte parti – locatii, arealuri, sisteme universale – nimic nou sub soare din aceasta perspectiva, isi acordeaza strategia, propaganda, agresiunile informationale, in scopul de a paraliza evolutia fireasca a oamenilor pe planeta Pamant, sectionand relatiile firesti dintre membrii unei familii, a unei societati, neam, civilizatii.
  Viktor Orban a spus “STOP SOROS”, constient de consecintele scenariilor in viziune globalista, pe fondul schimbarilor extraordinare de paradigma in curs de desfasurare pentru Binele Planetei si pentru … Oameni. Varful Omu!

 • Degenerarea rasei umane – parte integranta a planului de control planetar. Incompatibil cu Legea divina, universal-valabila. Ceva minunat trebuie sa se intample!

 • Care-i ratiunea pentru care un cuplu da nastere unui copil…?! Creaza o forma de viata … ?! Cu suflet …din suflet … suflare … duh …

  Tranzactia cu sufletul unui copil…….

Abonează-te la newsletter