Politică

Controlul mintii umane. Agresiunile info-energetice si controlul maselor

581768_528559793876142_795301942_n-175x3001“Sa nu dea Cerul sa traim vremuri interesante!“

Informaţiile dezvăluite de armată au făcut cunoscută publicului o nouă generație de arme, care interacţionează cu sistemul nostru energetic viu, ce este responsabil de susţinerea vieţii şi a proceselor mentale.

Tehnologiile aferente acestor sisteme includ generatoare VHF, raze X, ultrasunete şi unde radio. Maiorul rus I. Chernishev descrie în jurnalul militar Orienteer (în februarie 1997), dezvoltarea armelor „psi” pe întregul glob.

A aparut varianta “comerciala” (pentru public) – pana unde s-a ajuns cu cercetarile militare?



„Gândiţi-vă pentru un moment la toate acestea – un sistem care poate manipula emoţiile, poate controla comportamentul, te poate adormi, îţi poate crea amintiri false şi îţi poate şterge memoria. Conştientizarea faptului că aceasta erau doar o previziune, nu trebuie să ne facă să credem că ea nu au devenit deja realitate. Aceste sisteme sunt departe de a fi speculative. De fapt, s-a investit multă muncă în aceste domenii şi multe sisteme sunt deja operative.” (fragment dintr-un studiu al Comitetul Logistic al Forţelor Aeriene)

in 1991, cand Comitetul pe Probleme de Stiinta si Tehnologie de pe langa Consiliul Suprem al URSS s-a exprimat impotriva finantarii cercetarilor psihotronice. Dar nu din considerente umaniste sau spirituale ci dintr-un motiv mult mai prozaic: armata si serviciile secrete au ajuns la un nivel de cunoastere cu cel putin doua secole avans fata de societatea civila, si a dorit ca in democratie, populatia sa nu aiba vreodata acces la un asemenea arsenal cognitiv.

Într-un articol recent –Mintea nu are firewall, autorul spune:

“umanitatea se află pe muchia unui război psihotronic”, „este posibil nu numai să înşelăm, să manipulăm sau să dezinformăm corpul uman, ci, de asemenea, îl putem opri sau distruge – ca pe orice alt sistem de procesare de date. Datele pe care corpul uman le primeşte de la surse exterioare lui – spre exemplu undele de energie electromagnetică, undele acustice sau vortexurile energetice – sau pe care le creează prin stimulii săi interni electrici sau chimici, pot fi manipulate sau modificate la fel cum pot fi alterate datele (informaţiile) din orice sistem hardware.”