Politică

Conexiune-surpriză: sponsorul lui Dan Barna de la USR este și angajatorul liderului #Rezist!

Dezvăluire Bugetul.ro. Una dintre companiile care susțin financiar firma în care este asociat președintele Uniunii Salvați România, Dan Barna, l-a avut ca angajat, până în februarie 2018, pe Florin Bădiță, liderul #Rezist. 



Șeful USR deține calitatea de asociat în firma RISKY BUSINESS SRL, după cum el însuși a precizat în ultima declarație de interese completată în calitate de deputat.

Societatea în care Dan Barna este asociat desfășoară activități de consultanță în tehnologia informației și a fost înregistrată, la Registrul Comerțului, la 5 decembrie 2016.

Potrivit site-ului oficial al RISKY BUSINESS, una dintre companiile care finanțează afacerea lui Barna este gigantul Telenav. Subsidiara din România, TELENAV SOFTWARE SRL, se ocupă cu activități de editare a altor produse software, conform datelor de la Registrul Comerțului.

Bădiță, fost angajat Telenav

În anul 2017, Florin Bădiță, cunoscutul protestatar #Rezist, dezvăluia, în presa din România, că lucrează ca Map Analyst, la o firmă din Cluj, anume Telenav.

Potrivit profilului de LinkedIn al lui Bădiță, el a fost angajatul Telenav în perioada iunie 2015-februarie 2018.

Sursa: Bugetul.ro

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Pai, ce pretentii pot avea romanii, de la idiotii astia USR, in Plus, Fred(Cumintenia Bruxellului) si Barna?

  • FLORIN BADITA IN CHILOTI PRIN METROU, MANIFESTUL PENTRU PROMOVAREA DEMENTEI MIXTE IN GRUP ORGANIZAT CATRE… GROTA!
    “INAINTE ERA MAI BINE”… ADICA IN PESTERA, DUPA CUM LESNE SE POATE OBSERVA. Expresia degradarii umane. Regres si psiho-involutie. Mare pacat pe umanitate, imens atentat la VIATA pe Terra!

    SUNTEM ZDRAVENI?

  • FLORIN BADITA INVITAT LA COTROCENI PE TEMA REFERENDUMULUI PRIVIND JUSTITIA!!!

    Apai, dragilor, piatra langa piatra nu va sta!