Politică

Collapse- o imagine terifianta a viitorului omenirii (documentar subtitrat)

collapseAmericanilor le place să audă de obicei vești bune. Le place să creadă că un președinte nou va îndrepta greșelile trecutului, că energia regenerabilă va înlocui petrolul murdar și că ideile noi vor vindeca economia. Analiștii americani tind să își restrângă pesimismul și să spere la mai bine. Dar e cineva pregătit pentru adevărata catastrofă?

În acest film documentar îl vom cunoaște pe Michael Ruppert, un alt fel de american. Fost ofițer de poliție în Los Angeles, reprofilat în jurnalist, el a prezis actuala criză financiară într-o publicație finanțată pe cont propriu, încă din vremea când majoritatea analiștilor de pe Wall Street îi contraziceau categoric.

Așezat într-o cameră ce seamănă cu un bunker, Ruppert își povestește întreul parcurs de gânditor radical și creionează crizele pe care le prevede pentru viitor. Pune cap la cap știri și informații disponibile oricărui utilizator de internet, dar pe care le interpretează într-un fel unic. La final, Ruppert își lasă spectatorii să tragă singuri propriile concluzii.


Sursa: Fime documentare

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Tot respectul pentru oamenii ce se respecta ,nu se inchina ZEULUI BAULUI MAMONA SI ISI PASTREAZA COLOANA DREAPTA