Politică

Codul lui Nostradamus: Se vor răci relaţiile dintre două MARI state.

nostradamusNostradamus a fost unul dintre cei mai mari prezicători ai lumii. În proporție de circa 70% prezicerile sale s-au adeverit,ceea ce înseamnă o rată foarte mare de interpretarea a viitorului pentru un profet care a trăit în urmă peste 400 de ani. Istoria a urmat cursul firesc pe care doar Nostradamus a putut să-l prevadă atât de bine.

Aceasta este principala cauză pentru care foarte mulţi cercetători i-au studiat textele în speranța de a mai descoperi o profeție care fusese omisă de către predecesorii săi. Unul dintre aceşti cercetători este Michael Rathford, care a studiat scrierile lui Nostradamus peste 21 de ani.El nu a aflat codul secret pe care îl căuta cu ardoare, dar a intrat în posesia unui document uimitor.

Documentul a fost ascuns de peste 400 de ani în Librăria Naţionale din Roma. Acesta a fost dăruit de Nostradamus fiului său care, la rândul său, l-a donat Papei Urban VIII. Papa l-a ascuns, de teama persecuţiilor Inchiziţiei Spaniole, asigurându-se că umanitatea nu îl va descoperi până nu va fi suficient de evoluată pentru a-l descifra.

Al treilea război mondial

Decodificarea acestui document a oferit o nouă perspectivă asupra timpurilor actuale, dar și asupra viitorului sumbru care va pune stăpânire pe întreaga planetă. În opinia lui Rathford, în prezent experimentăm „Era Necazurilor“, după cum scria Nostradamus. Această era este una tumultuoasă în care se va petrece cel de-al treilea război mondial și ultimul.

“Codul lui Nostradamus“, cum a fost supranumit documentul, arată că un cumplit război mondial se va naște în urma unei greșeli a unui lider politic. Se vor răci relaţiile dintre două mari state, unul din ele fiind SUA. Preşedintele respectiv va regreta şi va încerca să-şi repare greşeala. Dar va fi înlăturat de cei care vor să-i ia locul. Va ajunge în pragul sinuciderii, fiind eliminat din politică, economie, viaţa socială.

Astfel, întreaga planetă se va afla pe un butoi de pulbere. Această perioadă va coincide cu foarte multe dezastre naturale care agravează și mai mult situația politică din lume.Cutremure şi inundaţii serioase vor genera conflicte între state. SUA va fi ruinată în încercarea de a face faţă dezastrelor.

Trei alte mari naţiuni vor trimite ajutoare supravieţuitorilor din SUA în încercarea de a-i ajuta, dar acţiunile umanitare vor fi de fapt tentative de ocupaţie.Orientul Mijlociu va fi ferit de aceste calamități, drept pentru care se va oferi să ajute Vestul. Acest ajutor va fi unul de fațadă pentru că de fapt mai mulți spioni vor fi infiltraţi în mai toate țările. Astfel un lider din Orientul Mijlociu care deține bomba atomică nu va ezita s-o folosească în una dintre țările inamice.

Europa va riposta acestui act barbar, dar va fi bombardată și ea. Coasta europeană a Mediteranei, în zona Italiei, Franţei, va fi aproape de nelocuit.

Centuria ÎI, catrenul 62 spune că moartea conducătorului unui mare stat va coincide cu apariţia unei comete, care va fi vizibilă foarte clar în acele vremuri. Ţara acelui conducător se află în Orientul Mijlociu. Moartea lui şi răspândirea foametei vor provoca declanşarea a numeroase revolte. Ele vor coincide cu apariţia cometei şi vor continua timp de 500 de zile.Centuria III, catrenul 60 prevesteşte că un tânăr bărbat de culoare va deveni liderul ţărilor lumii a treia. Principalul lui scop este unirea mai multor ţări pentru a putea lupta contra superputerilor.

Teatrul de conflict va fi în Estul Europei şi în Orientul Mijlociu, în zona Mărilor Adriatice şi Caspice şi în estul Mediteranei. Israelul va fi şi el implicat. Nu va învinge niciuna din tabere, dar lupta va ajuta la pregătirea terenului pentru Antichrist.Zonele agricole de pe glob vor îngheța și oamenii se vor refugia spre alte zone propice vieții, unde lupte de guerilă se vor da la foc continuu. Deciziile greşite vor conduce la dezastre majore. Statele Unite şi Anglia vor fi cele mai afectate. Într-o simulare a stării de război, între Marea Britanie şi alte ţări europene, va apărea o eroare care va transforma totul într-o situaţie reală de război. Se vor arunca foarte multe bombe atomice, dar cu toate acestea viața va continua să existe.

România nu va fi distrusă

Chiar dacă războiul mondial se va desfășura și în zona de nord și de sud a Mării Negre, România nu va fi afectată foarte mult. Voința divină o să se facă simțită și țara noastră va scăpa de urgie.Trei lideri „vor prelua puterea la Roma“. Unul va fi rus, celălalt asiatic şi al treilea musulman. Salvarea omenirii va fi un rege născut la eclipsa din 1999. Regele va domni în Franţa, în jurul anului 2022 şi va deveni spaima invadatorilor asiatici.

Războiul se va sfârşi când liderii a două mari puteri de la Polul Nord (Rusia şi SUA) vor deveni prieteni.

Sursa: Inforor.com

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Numai citind printre randuri imi dau seama ca nu e prea cooerenta treaba…
    Credeam ca rege ajungi la batranete… nu la 22-23 de ani, ceva gen dupa 40 de ani.
    Intrebarea e, de ce nu se bat liderii pentru noi, astia il urasc pe regele Arthur sau ce?
    Mie asa mi se pare corect, sa se bata vro 10 decat milioane…

Abonează-te la newsletter