Politică

Coaliția Pentru Familie: ”Facem un ultim apel să înceteze imediat acest boicot politic generalizat la nivelul întregii țări!”

COMITETUL DE INIȚIATIVĂ CETĂȚENEASCĂ, Comunicat de presă:



Comitetul de Inițiativă pentru promovarea propunerii legislative a cetățenilor privind revizuirea art. 48 alin. (1) din Constituția României, analizând datele existente până la acest moment pentru fiecare județ, precum și informațiile comunicate de cetățenii implicați în susținerea acestui demers, semnalăm evidența dovedită a faptului că ne aflăm în fața unui boicot generalizat al tuturor partidelor politice care au votat în Parlament legea de revizuire a Constituției României, ce face obiectul prezentului Referendum.

Pentru toți cei care au afirmat în mod fals, într-o campanie de dezinformare fără precedent de la Revoluția din 1989, că acest Referendum este al Partidului Social Democrat și al liderului său, Liviu Dragnea, devine acum evidentă, prin boicotul realizat la nivelul întregii țări de către PSD, falsitatea acestor afirmații. Acesta este dovedit și prin maniera superficială și neprofesionistă în care Referendumul a fost organizat, astfel încât nici măcar date elementare privitoare la obiectul referendumului nu au fost comunicate publicului românesc.

Trebuie să înțelegem că ne aflăm în situația în care toate îndemnurile la vot ale bisericilor și cultelor creștine din România sunt boicotate de partidele politice, în ciuda declarațiilor oficiale ale liderilor politici ale acestora. Campania masivă de dezinformare a întregului corp electoral român este dusă și astăzi, prin vectori politici, administrativi și mediatici, aflați sub influența partidelor politice.

Atragem atenția partidelor politice că cetățenii români sunt primii care au înțeles acest boicot politic, transmițându-ne efectele sale din fiecare județ din țară, fiind evidentă pentru toată lumea falsitatea declarațiilor publice ale liderilor în raport cu modul în care partidele au acționat în realitate.

Facem un ultim apel să înceteze imediat acest boicot politic generalizat la nivelul întregii țări, pentru că el este îndreptat direct și în primul rând împotriva creștinilor din România.

Comitetul de Inițiativă pentru promovarea propunerii legislative a cetățenilor privind revizuirea art. 48 alin. (1) din Constituția României

Sursa: Coaliția Pentru Familie

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Revolutia SEXUALA GLOBALA in plina desfasurare Hibrida. De-acu’ “gandim” cu ORGANELE INTERNE si EXTERNE. GENITALE.

  • Cele rele sa se spele, cele bune sa se-adune, vb lui Creanga. Asa “liniste” ca la Referendumul acesta nu Prea a mai fost.
    Biserica adevarata a Lui Hristos este formata din suflete vii unite prin credinta, incredere, speranta. Acest REFERENDUM – LECTIE SCOALA ne-a aratat ca noi, noi oamenii sec XXI nu avem capacitatea de a rastalmaci legile sacre ale Universului. Intr-o tara macinata de conflicte hibride, saraca, prea saraca din pdv economic!!!!!!!!!!, al NIVELULUI DE TRAI DECENT/CAP LOCUITOR, traim starea de revelatie, de la agonie la extaz, de la PreaFericit la PreaSarac, PreaSuparat, PreaCaLaTara, de la prezenta la urne a PreaFericitului Patriarh la prima ora din prima zi a referendumului la prezenta pe ultima suta de metri a Presedintelui Tarii…Ce sa priceapa multimea?! In ce consta “preafericirea” atata vreme cat indrumarea sacra vorbeste de “fericire”: “Fiti fericiti!”. Fericiti facatorii de pace, aceia, fii lui Dumnezeu se vor chema. Din Fericiri…Dumnezeu cu mila!
    Primaria SRL, Biserica SRL, Partidu’SRL, Institutia Prezidentiala SRL…Manualul de anatomia si fiziologia omului … a omului, tot SRL, in productia de serie, cu circuite integrate, senzori…
    Si totusi, prin Bihor, prin Neamt, prin tara, s-au dat niste semnale pentru cine are ochi sa vada, urechi sa auda si minte ca sa priceapa.

    Cobori in Jos, IiSus Cel Bun si ne trimite un Pastor! Multumesc!

  • si daca ramuri bat in geam, si daca nici 30% prag de validare …

    zoombyzarea civilizatiei umane pe Terra; cum suna?!

  • Intr-o lume normala nici nu ar fi adusa in discutie o asemenea tema : din ce e formata familia ! Insa, de mai bine de doua veacuri oculta iudeomasonica din occidentul “civilizat” lucreaza intens pentru a lovi sistematic la temelia societatii.
    Asadar, pe 6-7 octombrie a fost adusa la “bun” sfarsit inca o lovitura impotriva neamului, impotriva crestinismului, impotriva familiei, impotriva omului…. e o lovitura pregatita din timp de oculta iudeomasonica care a acaparat prin alogeni, prin strainii de neam ca lupii la oi, de aproape trei decenii, toate institutiile statului, partidele politice, pentru a submina temelia care sta la baza societatii : familia crestina.
    Iata, asadar, inca un rezultat trist al “valorilor” occidentului, care loveste inca o data in sufletul omului sarman, cocosat de multimea loviturilor aceluiasi occident “civilizat”, care de mai bine de doua veacuri de “valori” iudeomasonice pervertite, se straduieste sa distruga identitatea popoarelor, sa distruga identitatea omului coborandu-l in iad cu demonii mai jos decat animalele ! Ce batjocora perversa poate fi aceasta decat una diabolica : omul spalat pe creier cu “valorile” occidentului sa aplaude…sa doresca si mai mult “o tara ca afara”… el insusi se ridice impotriva interesului existentei lui ca om… sa nu simta mirosul urat al mocirlei in care zace…sa nu inteleaga sensul Cuvantului : Cine a pierdut sufletul a pierdut tot…pentru ca asta e miza !
    Resursele, aurul, petrolul, gazele, uzinele, padurile, pamantul stramosesc…pe care nelegiuitii deja au pus mana prin corporatii si multinationale, nu sant decat mijloacele prin care vor sa acapareze pe miza cea mai de pret : sufletul omului !
    Nadajduim in Bunul Dumnezeu ca nu va lasa neamul omenesc bajocorit la nesfarsit de vrajmasii Lui : demonii si slujitorii fideli-iudeomasonii occidentului “civilizat”!