Politică

Cizma UE pusă pe grumazul României aduce sclavie din plin românilor

mitmCancelarul Angela Merkel a declarat acum cîteva zile că “Uniunea Europeană nu este o uniune socială”, făcînd referire directă la imigranții care ajung în Germania și care nu ar trebui să beneficieze, în viziunea factorilor de decizie germani și europeni, de nici un fel de ajutor social.

Mai mult decît atît, Merkel a folosit, pentru a-și argumenta punctul de vedere, exemplul concret al unei ”românce” care ar fi primit bani de la statul german fără ca ea ”să fi muncit o zi în viața ei”.

Stigmatizarea românilor și a altor est-europeni, ca fiind leneși, hoți și scursuri sociale se dovedește, iată, a fi nu doar o modă printre politicenii și cetățenii de rînd din diferite țări vestice, dar foarte probabil că în curînd va deveni politică oficială a Uniunii Europene (UE).

Asta pentru că ”cetățeanul european” este doar o marotă de propagandă folosită de cei ce vor să prostească națiunile din Europa și să închidă gura euro-scepticilor.

Nu există ”cetățeni europeni”, există doar ei și noi. EI, Vestul cel bogat, dar care are nevoie ca de aer de materiile prime, de resursele naturale, de forța de muncă ieftină și dispusă la a face muncile pe occidentalii le refuză ca fiind degradante și de piața de desfacere din țările estice, adică de la NOI, esticii priviți de la bun început și pînă în prezent de Vest ca fiind scursurile Europei, cetățenii de mîna a doua care nu au altă menire în viață decît să îi deservească pe ei și interesele lor.

Dar, deși se cred superiori și pe noi nu încetează să ne facă estici săraci, cetățeni de mîna a doua, balcanici înapoiați, șamd, vesticii dau dovadă de o lipsă de caracter și de o mentalitate mai ticăloasă decît ar fi putut și cei mai mari sceptici crede. Ei sînt țațele din piață, nu noi.

Deși nu încetează să ne înjure și să ne scuipe ca la piață, pe noi, esticii cei înapoiați și balcanici, oficialii europeni de cel mai înalt rang și popoarele vestice cele luminate trăiesc în mare măsură de pe urma noastră, ca urmare a exploatării nemiloase a coloniilor din Est.

Ne blesteamă și ne amenință, dar nu rup legătura cu Estul. Și asta nu datorită unor așa-zise mărețe idealuri europene, ci pentru că minunatele lor mașini se vînd la noi, produsele lor, începînd de la cele industriale și terminînd cu cele alimentare, se vînd tot la noi, în general vorbind, fără piața de desfacere pe care România și alte țări est-europene le-o oferă vesticii cei supra-dezvoltați ar fi acum într-um mare impas economic și social.

Iar camioanele încărcate cu materie primă din România au bătătorit drumurile ce duc către Vest.

În schimb, România nu este primită în Schengen, pentru ca firmele românești să nu fie încurajate să exporte în țările din Vest, economiei românești i se pun nenumărate bețe în roate prin decizii aberante și unilaterale impuse de la Bruxelles, imigranții români și est-europeni sînt priviți ca o amenințare pentru forța de muncă locală, atunci cînd îndrăznesc să ridice ochii din brazda de căpșuni, fiind tratați ca atare, România este pusă non-stop la zid și persecutată verbal și nu numai de birocrații europeni, adevărați comisari nemiloși ai unei oribile forțe de opresiune ce se dovedește a fi Uniunea Europeană, acest Al Patrulea Reich al zilellor noastre.

Pe scurt, în UE lucrurile sînt simple: ei, vesticii, au foloasele, în timp ce noi, esticii, tragem ponoasele.

Așa stînd lucrurile, veți merge să votați pentru europarlamentare? Veți confirma și susține, prin votul vostru, această stare de fapt?

Pentru a doua oară după cel de-al doilea Război Mondial, România este victima unei agresiuni externe. Aşa cum foarte bine a fost denumit de către unele voci, amestecul fără precedent şi de netolerat al intereselor politico-economice europene şi americane în politica internă se constituie într-un adevărat Dictat de la Bruxelles.

Spre deosebire de soldaţii ruşi veniţi pe tancuri, emisarul american, venit repede-repede să rezolve situaţia, s-a scoborît din limuzina blindată, iar inspectorii sovietici au fost înlocuiţi de cei europeni. E adevărat, metodele diferă un pic, dar asemănările în ceea ce priveşte modul brutal de a-şi impune interesele sînt evidente.

Şi mai există o asemănare cu dominaţia sovietică de după 1944 în România: şi acum, ca şi atunci, s-au găsit destui trădători de ţară de partea română, care să facă jocul invadatorilor şi să cînte în struna propagandei străine.

Statutul României este în momentul de faţă tot acela al unui învins în război. Ţara noastră a pierdut de această dată războiul economic, iar Uniunea Europeană, această URSS pe stil nou, nu are nici un motiv în a se abţine să ne pună cizma pe grumaz.

Din nefericire, nu foarte mulţi dintre concetăţenii noştri conştientizează acest lucru. Ei sînt în continuare dispuşi să se raporteze, în vechea concepţie românească de slugă, la construcţia politică numită Uniunea Europeană ca fiind Lumina care vine de la răsărit. Chiar dacă Bruxellesul se află la vest de Bucureşti.

Chiar dacă este evident acum că UE nu este o construcţie realizată pe principiul dreptăţii, cu drepturi şi obligaţii egale pentru toţi membrii ei. Că este un mamut corupt şi birocratizat, în care decizia luată de la centru de către un număr redus de politruci este impusă cu brutalitate periferiei. Că nu are nici o legătură cu apărarea intereselor cetăţenilor europeni, ci este doar braţul politic al unor interese economice şi financiare mai mult sau mai puţin obscure.

Ne-a trebuit UE!! Ne-am bucurat ca am intrat in UE urmată cu pupaturi ,felicitari,sampanie,felicitari..etc. Acum ne-am trezit cu dictatura-n bot … Nu ai voie sa produci ,sa cultivi,sa bei lapte natural,(doar lapte vopsit DANONE) !!

Referinte: Cum sabotează UE ţăranul român http://dantanasescu.ro/2014/01/14/cum-saboteaza-ue-taranul-roman.html Terorismul mediatic şi sabotarea industriei alimentare românești http://dantanasescu.ro/2013/03/11/terorismul-mediatic-si-sabotarea-industriei-alimentare-romanesti.html Sursa http://www.invectiva.ro/social-bundy/al-patrulea-reich-vi-ei-cu-foloasele-noi-cu-ponoasele

Sursa: Search News Global

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Asa este!!! Dar vinovati sunt ai nostri politruci,subordonati Vestului,dupa care au distrus toata industria tarii si au desfiintat mii de locuri de munca iar acum,dupa ce am fost obligati sa ne parasim tara pentru a ne castiga exstenta, suntem catalogati hoti si lenesi!!!

  • foarte bun articolul si la obiect.daca tot suntem”balcanici”ar trebui sa facem “uniunea balcanica”sa refacem CAER-ul,noi de ce nu am putea urma exemplul rusiei si al chinei.

  • Ce voma de articol ! Adica Romanica a prosperat pana in 2004 cu nea nelu, nea nicu vacaroiu si bombo la carma iar de cand suntem in UE am ajuns sclavi! Siktir!

  • atunci incercati sa cumparati produse facute in Romania, se gasesc, de la sapun la pasta de dinti, sampon, cosmetice, baterii auto, confectii, incaltaminte etc., etc. Poate sunt mai greu de gasit, trebuie sa comandati online dar daca va multumeste calitatea eu zic ca se merita. O zi buna!