Politică

Cine este tătucul lui Coldea şi al Codruţei Koveşi?!…

În Justiţia Română e ca în Vestul Sălbatic! Cîştigă cine trage primul! Şi aşa, Ghiţă nu mai are ce pierde. Ori va fi cazat la Mititica, ori va fi lăsat liber pentru contribuţia la tsunami. N-are cum să fie fugar o viaţă! Cu Condrea a fost altă situaţie. Părţile s-au înţeles ca Dan Condrea să „moară spectaculos” în ţară şi să trăiască în afară. Ghiţă are toată mass-media cu gura căscată la el. E un fel de Osama bin Laden, care iese dintre nisipuri şi mai face o declaraţie, care îi înfricoşează de moarte pe cei vizaţi.

coldea_65716100

Ghiţă e un erou, deşi n-a spus concret că „x” a luat genţi cu banii, că „y” a băgat la puşcărie pe „z”. Ghiţă este lăsat să crească în importanţă, spre satisfacţia televiziunilor, de parcă nu s-ar mai petrece nimic în ţară decît Ghiţă şi faptul că ninge, pentru că avem patru anotimpuri, iar iarna e firesc să existe troiene peste tot, exagerate şi dramatizate, însă, de televiziuni. Pentru că asta vedem în culcare, în sculare, la prînz şi la cină: troiene, auleu!, iadul alb! Să ferească Dumnezeu de prostia omenească din televiziuni. Troiene au fost şi vor fi mereu, de aceea e iarnă, ca să ningă! Dar, ce să facem? Doar ştim cu toţii şi trebuie să acceptăm că „iarna nu-i ca vara!”.  Revenind la Coldea, eu n-aş fi chiar aşa entuziasmată de suspendarea „Stăpînului inelelor”, ţinînd cont de sistemul din spatele lui!

Familia Coldea deţine puterea în SRI! Între Florian Coldea, doamna general Dorina Coldea şi Cotroceni fiinţează o reţea de protecţie reciprocă de fini, cumetri, neveste.  Coldea a mai fost anchetat odată şi-a ieşit basma curată, deşi a băgat mulţi oameni la puşcărie, împreună cu Koveşi, prin abuzuri şi demonstraţii de putere. Amîndoi au făcut multe ticăloşii. Să ne amintim precizarea: Coldea a fost suspendat pînă la finalizarea cercetărilor cu privire la „eventualele încălcări ale legii sau ale deontologiei”. Corb la corb, nu-şi scoate ochii!  Sîntem la faza în care Coldea negociază cu Iohannis şi cu părţile. Ştiţi cam de cînd soţia preşedintelui, Carmen Iohannis, şi-a băgat minijupurile în dulap şi a dispărut complet din piaţă? Ei, cam de atunci începuseră cutremurele interne între SRI şi Palat. Coldea îl are la mînă pe Iohannis. Coldea e suspendat, dar SRI nu dispare. S-a împărţit în două tabere şi dă-i şi luptă, dă-i şi luptă. Pînă la urmă vor scăpa şi Koveşi şi Coldea, pentru că treaba cu binomul e foarte complicată şi are imense ramificaţii interne, în rîndul procurorilor cumpăraţi şi şantajabili, care fac jocuri neortodoxe în România, dar şi ramificaţii externe, pînă la CIA şi FBI. Nu degeaba Koveşi a primit cetăţenie americană, unele „distinse” distincţii şi a fost felicitată de oficialităţile americane, suedeze şi de care or mai fi.

Ghiţă e ascuns cu acte în regulă, cu pupături şi rămas bun, conform unui plan supravegheat tot de SRI. Problema ar fi că Băsescu este arhitectul care a infestat instituţiile statului cu „sindromul SRI”. Băsescu are 10 ani de înregistrări ale convorbirilor din biroul său cu musafirii poftiţi şi nepoftiţi, Băsescu deţine sute de secrete! Toată lumea a înregistrat pe toată lumea! Băsescu înregistra,  serviciile înregistrau. Băsescu este tătucul lui Coldea şi al baschetbalistei Koveşi. Băsescu i-a pus pe funcţii ca să-i fie ambii slugi, să-i fie cozi de topor cu care să-şi bată rivalii şi să poată juca poporul pe degete. Însă slugile s-au ridicat împotriva stăpînului! Vă amintiţi ce-a declarat Koveşi: „Îi voi aresta şi pe cei care m-au numit şi pe prieteni, dacă e cazul!”  Unde, în Constituţia României, scrie că preşedintele trebuie să numească  procurorul general sau şeful DNA, pentru că Băsescu se laudă public că el a ales-o pe Koveşi pe criteriul că era o „puştoaică de 28 de ani”. După suspendarea lui Coldea, tirurile artileriei s-au mutat spre Koveşi. Totuşi, mi se pare curios, de ce nimeni nu vrea să afle unde se ascunde Ghiţă şi cum a reuşit el să o şteargă fix de la petrecerea de bilanţ a SRI, cum a reuşit să fenteze radarele şi filajul?

Revenim la Bucureşti ca să privim Bulevardul Puterii Dictatoriale din România! Toate arterele principale poartă acelaşi nume: „Corupţia”. Mărturiile lui Ghiţă Iscarioteanul au zguduit din temelii cele două cuiburi de reptile, SRI şi DNA, care au lucrat pe pofte, chefuri şi comenzi calpe, ţinîndu-şi doar protejaţii cu masca de oxigen pe faţă. Cum cineva nu mai juca la pocnitul lor din deget, pac, dosarul penal. Atenţie mare! Cînd Koveşi şi Coldea îşi vor vărsa veninul, pe mulţi vor prăpădi şi mi-e frică, vai de mine, că o vor încasa prea bine Iohannis, Băsescu, Cioloş şi-alţii din haznaua Soros! Binomul SRI-DNA s-a jucat cu personaje importante din Instituţiile statului, cu ştirea dictaturilor băsesciană şi iohanistă. Aşadar, acum se întîmplă ceea ce trebuia să se întîmple demult. Dacă Koveşi recunoştea că teza sa este un plagiat şi-şi dădea demisia de onoare, era scutită de cătuşele pe care le prognozează Băsescu şi nu numai. Pentru prima dată îi dau dreptate unui dictator care a creat un sistem de putere dictatorial, pe care, cu timpul nu l-a mai putut struni. Băsescu, ştiind că nu v-a scăpa nici el uşor de braţul legii, a afirmat că procurorul general ar trebui să-i aresteze pe Kovesi şi pe Coldea, în urma  dezvăluirilor lui Sebastian Ghiţă. „În mod categoric oamenii ăştia, Coldea şi Koveşi, au devenit un risc pentru statul român. Au un portofoliu de informaţii colosal pe care îl utilizează în interesul lor. Aflu din episoadele lui Ghiţă că el se întâlnea de două ori pe săptămână cu Kovesi, aflu că Ghiţă se întâlnea şi venea şi Coldea şi şeful staţiei CIA. Păi nu avem un procuror general să îi ia pe toţi în noaptea asta? Preventiv, ca să nu schimbe informaţii între ei. Aşa cum i-au făcut lui Udrea, de ce nu ar fi arestaţi şi ei preventiv după declaraţiile lui Ghiţă? Dacă ei s-au subordonat unui şef de staţie, fie el şi CIA, dacă ei se întâlneau să discute treburile ţării în vilele SRI, în loc să meargă şeful SRI cu căciula în mână la procurorul general, dacă se confirmă aceste lucruri…îmi pare rău”, a declarat Traian Băsescu la RTV.  Îşi merită celula!

Ghiţă susţine că binomul Coldea – Koveşi îl are „prizonier” pe Klaus Iohannis, fiind ameninţat cu dosare penale pe numele său şi al soţiei sale, Carmen Iohannis. Ştim cu toţii că Iohannis a plecat din start cu un proces de incompatibilitate, apoi, retrocedările din Sibiu, casele şi actele false, pentru care şi-a strămutat procesul la Piteşti. Culmea!, şi Laura Codruţa Koveşi tot la Piteşti şi-a strămutat  procesul cu Antena 3  şi alte trusturi de presă. O fi vreo miere de albine în  instanţele piteştene, dacă şi Koveşi şi Iohannis fac naveta acolo liniştiţi la termenele de judecată, care se tot amînă, cu maşinile de serviciu şi pe banii publici! Luaţi aminte la declaraţia lui Cristoiu: „Prezenţa lui Klaus Iohannis la Cotroceni e un atentat zilnic la Siguranţa naţională”!

Autor: Maria Diana Popescu

Sursa: Ziarul Natiunea